loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @tzopescu-e clar ca tii la bijuteriile tale!
    @Dya-eu propun sa o declaram pe Dya ,prin forta imprejurarilor,asuprita de consort,ca doar ea stie ce bucate alese a trebuit sa gateasca si ce carcei a avut de la striptease,ca sa n-o ia!De ce nu-ti spui tu Seherezada,ca desi esti in pericol sa ti se taie capul tot nu te lasi!Parca ai fi loganist asuprit de consoarta!
    @Cristi LCD-hai ca e grava treaba,inseamna ca ar fi cazul sa nu mai pomenim de el,gluma-i gluma,dar se poate ca sotia lui sa fie deranjata de glumele noastre.Si gluma deevine nesimtire daca nu te opresti cand deranjeaza pe cineva.
    Last edited by bbogdan; 22 January 2010, 22:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce fratilor,v-au aflat nevestele?Olari-lario-la-ha-haaaa...Se aude si ecoul...Unde sunteti,a dat gripa-n voi?Macar unul sa mai traiasca...e clar,macar Dya ne-a avertizat.Ati luat-o pe urmele Elodiei?Sa-l anunt pe Diaconescu sa faca un serial cam cat Santa Barbara asa,de doua mii de episoade.

Comment

• ce ai mai...) strigi asa tare.., imi trezesti fetita..
        sigpic #

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
          ..Unde sunteti,a dat gripa-n voi?Macar unul sa mai traiasca....
          Traim,traim...Nu da gripa-n noi,ne tratam natural!Suntem la curatat masinile de zapada...
          Last edited by D-FENS; 24 January 2010, 20:39.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• suntem aici,razbim!

Comment

• Bai ce m-am speriat!Ca Stefan cand erau turcii la granita si ostenii erau tot asa,unul sub ibovnica,altul curata spada de sange,unii sub masa de langa butoi,altul tesala calul.Credeam ca sunt singur pe lume cu atatea asupritoare,si nu o spun cu vreun gand erotic.Ci cu gand de spaima!
              Adita,sa stii ca si eu sunt baby sitter,nevasta e la servici,si mai am oleaca pana vine si incepe sa spuna ''iar la net,iar nu faci nimic,bla-bla-bla".Si nici macar nu greseste!Scuze pentru ecou,dar nu am stiut ca doarme printesa!
              Last edited by bbogdan; 24 January 2010, 20:48.

Comment

• de multe ori au dreptate "ele", noi ne facem ca ploua.....
                sigpic #

Comment

• Ce s-a mai intamplat?...aaa...Aici suntem,putin asupriti,dar mai scapam cateod....
                  -Ho ca vin acu!
                  ...scuze vorbeam cu sotia.
                  Va las,mai vorbim...
                  -Gata,gata,ce strigi asa...
                  ..................................
                  ..................................

Comment

• Iti tinem pumnii....
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• viorelu amu o citit si nevastamea si rade cu lacrimi.....
                      sigpic #

Comment

• ...pai sigur ca rade,dar tu?...razi?...poate...dar nu e rasul tau...sau te-a luat cu frisoane?

Comment

• LA mine e parca un copy-paste cu Viorelu:Ia vino dragutule incoace!A venit stapana de la servici!Bine ca sunt gros imbracat,e cald in casa dar...cine stie ce are in minte!Hai pa ca ma duc...sper ca doar pana la ea,nu de tot!

Comment

• Oooo..@adimrv-ai aterizat din avion???cum asa?ca la mine n-ai ajuns

Comment

• am luat pe fratele meu atunci de la aeroport, a venit din franta...
                              sigpic #

Comment

• Dya ai asteptat degeaba!Du-te si da-ti un pumn singura daca sotul nu a citit replica ta inca!
                                Adi,inseamna ca esti in ciocolata frantuzeasca tot ,sau astepti sa plece fratele sa o mananci ca sa nu vada ca tu mananci cadoul pentru fetita?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google