loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @DYA91 pai asta e problema ca nu asupreste nimeni si atunci simt nevoia sa asupresc
    sigpic #

Comment

• Daca e nevoie,poti cere ajutor.Daca ai nevoie de consiliere sa stii ca doctorul Cristian Andrei a fost elevul meu.Dya nu te jena,apeleaza la mine daca ai nevoie.

Comment

• Ti se face tie fetita mare sa vezi ce o sa ii asupresti pretendentii
        P.S:nu-l suport pe doctorul Cristian Andrei

Comment

• Dya cred ca te refereai la fetita lui Adi,nu si la a mea.Doamne ce viata o sa aiba 'pretendentii' care o sa vina la usa s-o scoata in oras. P.s. nici eu nu-l suport pe C.A. dar alt personaj mai antipatic n-am gasit.
          Last edited by KELBURTOS; 18 March 2010, 23:09.

Comment

• Cine e dr Cristian Andrei?

Comment

• pe vremea cand mai eram la bucuresti...acum vreo 4 ani, era o emisiune cu el la Kiss fm
              apropo, nici mie nu-mi place de el, e asa...nu stiu...idiot
              mai ales cei ce sunau, radeam cu lacrimi incepand cu ora 22, numa probleme fictive, sau mai bine zis oameni care nu gandeau sau care isi bateau cuie-n talpa
              si el dadea numai raspunsuri/rezolvari tampite, radeam de ma tavaleam pe jos, dar in acelasi timp ma bucuram ca is oameni muult mai dusi decat mine
              si emisiunea tinea si o ora sau 2....
              Life is short...play more!
              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Unul care avea emisiune pe la Antena1 parca.Psiholog.

Comment

• mai c.a. il ascultam fortat in armata prin 2000 seara dupa 10 , nici eu nu sunt un ascultator de a lui.
                  sigpic #

Comment

• Deci era si Cristian Ardei un fel de asupritor.

Comment

• in perioada respectiva avea emisiune la radio 21

Comment

• asa e dupa ora 22:00
                        sigpic #

Comment

• la mine nu ma lasa absolut nimic. nici macar short shifter ca cica ea nu mai poate sa schimbe daca merge cu masina. ( oricum fac ca nu se prinde ). nu tu folie nu tu arcuri nu tu remapare nu tu nimic. zice : am luat masina low cost pai sa ramana low cost. ce ma enerveaza cel mai mult este ca o pun sa imi zica diferenta dintre un piston si o janta si habar nu are. asta e

Comment

• Parca tu stii diferenta dintre cosmeticele ei!Habar nu ai ce vaste arii cuprinde tema cosmeticii cu subramurile ei:gleturi,tinciuri,astuparea crapaturilor tenului(perversilor!),tipuri de ten,de nuante,de seara,de zi,de sport,de munte,de plaja...si cand ma gandesc ca isi fac toate astea cu mainile lor,convinse fiind ca "le avantajeaza".In fata cui?Ca au gasit deja cate un mascul.Sa vorbim despre tipuri de vopsea de par,de antioxidantii folositi si de e-urile menite sa confere rezistenta in uragane si deserturi,cand ele lucreaza in interior si in bucatarie?Nebunie curata.Toate ca sa fie mai frumoase pentru noi.Pe noi cine ne intreaba?

Comment

• in perioada asta vad ca toti sunteti asupriti cu treaba
                              sigpic #

Comment

• Ne revenim noi pana la urma...
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google