@DYA91 pai asta e problema ca nu asupreste nimeni si atunci simt nevoia sa asupresc
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
-
pe vremea cand mai eram la bucuresti...acum vreo 4 ani, era o emisiune cu el la Kiss fm
apropo, nici mie nu-mi place de el, e asa...nu stiu...idiot
mai ales cei ce sunau, radeam cu lacrimi incepand cu ora 22, numa probleme fictive, sau mai bine zis oameni care nu gandeau sau care isi bateau cuie-n talpa
si el dadea numai raspunsuri/rezolvari tampite, radeam de ma tavaleam pe jos, dar in acelasi timp ma bucuram ca is oameni muult mai dusi decat mine
si emisiunea tinea si o ora sau 2....Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
la mine nu ma lasa absolut nimic. nici macar short shifter ca cica ea nu mai poate sa schimbe daca merge cu masina. ( oricum fac ca nu se prinde ). nu tu folie nu tu arcuri nu tu remapare nu tu nimic. zice : am luat masina low cost pai sa ramana low cost. ce ma enerveaza cel mai mult este ca o pun sa imi zica diferenta dintre un piston si o janta si habar nu are. asta e
Comment
-
Parca tu stii diferenta dintre cosmeticele ei!Habar nu ai ce vaste arii cuprinde tema cosmeticii cu subramurile ei:gleturi,tinciuri,astuparea crapaturilor tenului(perversilor!),tipuri de ten,de nuante,de seara,de zi,de sport,de munte,de plaja...si cand ma gandesc ca isi fac toate astea cu mainile lor,convinse fiind ca "le avantajeaza".In fata cui?Ca au gasit deja cate un mascul.Sa vorbim despre tipuri de vopsea de par,de antioxidantii folositi si de e-urile menite sa confere rezistenta in uragane si deserturi,cand ele lucreaza in interior si in bucatarie?Nebunie curata.Toate ca sa fie mai frumoase pentru noi.Pe noi cine ne intreaba?
Comment
Comment