loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deja inghitem in tacere . acusi vine un alt asupritor mic la mine, care macar o va asupri si pe ea (sa se invete minte ).
    Ratacit in spatiu...

Comment

• Si la mine este asupritor mic(care ne asupreste pe amandoi,mai mult pe ea)...probabil de aia nici nu ma mai vait momentan

Comment

• Toate bune si frumoase in familiile romanilor...sau cumva a aparut vreun antivirus cu "whife control" in loc de "parental control"

Comment

• ultimul pariu cu asupritoare l-am pierdut (cei care stiu) dar am facut altul , in decurs de o luna sa nu consum nici un gram de alcool si primesc 400 lei , daca consum de fiecare data se taie 50 lei . amr 10 zile
          sigpic #

Comment

• Da...tare pariul...succes.
            Eu nu am facut nici un asemenea pariu ca nu e cazul...am limitare din fabrica.
            Comunicarea e secretul fericirii...mai spuneti si voi "Da draga am gresit"...ca nu va doare gura
            Last edited by valeriuciprian; 17 October 2010, 13:50.
            sigpic

Comment

• Amr-ul este 6 zile sa vedem
              sigpic #

Comment

• mama ce merge berea asta ...cum frate sa iti dea 400 ron??

Comment

• Am uitat de thread-ul asta...Apropo de bere,azi chiar sotia mea a insistat sa cumpar bere.Desi eu am refuzat categoric,s-a dus personal sa-mi cumpere.Normal ca nu m-am suparat deloc......si acum dau ...
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Pe mine nu ma roaga la lichide de genul ...de cateva ori a aruncat bere expirata la tomberon.In schimb tigari,m-ar lasa fara oricand,noroc ca nu apelez

Comment

• Amr-ul este 2 zile hai ca se poate
                      sigpic #

Comment

• si maine primesc 350 lei ca am avut o scapare care de altfel m-a penalizat, dar cel mai tare sa-i vad fata cand imi da banii , super
                        sigpic #

Comment

• Am primit bani intr-un final 350 si am luat scaune+banchete kiss fm , super
                          sigpic #

Comment

• mai invatati si voi vorbele astea " AI DREPTATE DRAGA MEA " http://www.youtube.com/watch?v=Qt2ga...eature=related

Comment

• tare faza cu Doru Octavian Dumitru
                              asupriti de consoarta, da! daca prietenei mele i-am luat masina rosie, pai trebuie si eu sa o am rosie si oricum ne duce si ne aduce, ne plimba si ne rasfata peste tot, asa cu loganu am reusit sa cunosc si sa-mi fac prieteni multi loganari simpatici
                              lipsa text

Comment

• Sa stii ca are si rezultate. de fiecare data cand incepe sotia sa turuie Bag "Ai dreptate..." si deja incepe sa rada si uita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google