loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu sunt Familist si Loganist...si se impaca amandoua sa stiti...trebuie doar sa i explici femeii unde si cu cine te duci...si cam atat...Eu ma vad cu baietii sambata la LC...si nu comenteaza nimic..chiar daca ea ramane acasa cu copila...Asa ca nu e rau nici insurat
    CARPE DIEM!

Comment

• ...doamne ce ma asteapta.........
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• DISSEL nu te asteapta nimic rau daca stii sa pui la punct nevasta ca si masina...Ii dai ce i trebuie atunci cand trebuie si sigur nu are ce sa mai zica atunci cand iesi cu baietii la o discutie LC sau la o bere...Asa ca nu te speria degeaba!
        CARPE DIEM!

Comment

• Ro pe colegul nostru PAU alias Tata Jean sa ne explice de cate ceva despre consoarta masina lui
          lipsa text

Comment

• Bleizere neasupritule ,de ce te bagi in amarul nostru ?
            Aicisea e vorba de consoarta ailalta ,care pe langa faptul ca vede numai nereguli la noi... vede si masina ca pe o amanta
            Disssel ,vorbe tata aici,poate ca exageram noi putin,dar e bine de luat aminte...eu zic ca uimirea si frica ta e intemeiata ...toate relatarile asupritilor sunt fapte reale...cosmetizate putin ca sa ne scoata un zambet...dar nu e zambetul nostru

Comment

• care mai sunt noutatile pe care asupritoarele le cer ?
              Mai nou la mine imi cere so scot in oras la plimbare zilnic
              sigpic #

Comment

• sub clar de luna.. )

Comment

• nu neaparat , vorba vine la o cafea
                  sigpic #

Comment

• cerere

Pe asta o stiati ?
                    Attached Files

Comment

• Sincer aceasta cerere e chiar buna! Deci sa o scoatem la imprimanta si sa o dam la aprobat!MikeBike...super ideea....Eu trebuie neaparat sa complectez una...maine am intalnirea saptamanala cu baietii la LC si parca aud..iarasi ma lasi singura acasa cu fetita si tu pleci cu baietii? Mama ei de masina...ca zici ca ai doua neveste;).Raspuns...Da...sunt bigam..asta ma duce unde vreau eu...tu doar unde ai vrea tu!!!
                      CARPE DIEM!

Comment

• Vioreluuuuuu, oricum, asupriti, ne-asupriti suntem toti, dar cel mai frumos este sa mergi cu consoarta in dreapta, tu sa conduci si sa stai cu mana intre picioarele ei...aiaiaiaiaiaiiiiiii
                        e bine! trebuie sa o scoatem si pe ea la un ceai de dude in oras sau la un pahar cu lapte pe la munte sau la o dusca de palinca din Maramu
                        si e singura fiinta care ne face viata mai buna sau mai rea
                        asupriti fiind, traim si inghitim, noi conducem si ea se fardeaza in oglinda de la parasolar!
                        lipsa text

Comment

• Fi atent la drum !!

Bleizer fi atent la drum cand conduci si nu mai lua mainile de pe volan ca faci acidente!!!

Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                          http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
                            Vioreluuuuuu, oricum, asupriti, ne-asupriti suntem toti, dar cel mai frumos este sa mergi cu consoarta in dreapta, tu sa conduci si sa stai cu mana intre picioarele ei...aiaiaiaiaiaiiiiiii
                            e bine! trebuie sa o scoatem si pe ea la un ceai de dude in oras sau la un pahar cu lapte pe la munte sau la o dusca de palinca din Maramu
                            si e singura fiinta care ne face viata mai buna sau mai rea
                            asupriti fiind, traim si inghitim, noi conducem si ea se fardeaza in oglinda de la parasolar!
                            Sa vezi si reversul medaliei cand sa mergi cu consoarta in dreapta si sa tot iti dea indicatii cu privire la mers: vezi ca sunt pietoni, mergem pe aici - ba nu pe dincolo (si tu deja te-ai incadrat si semnalizezi spre prima directie), vezi ca te bagi in ala, nu mai fa asa !! (cand ocolesti vre-o groapa) si mai sunt dar nu imi vin acum in minte.

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
                              Si din cand in cand franez si i se intinde rujul pe fata.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• crima fratilor mikebike si Cristi lcd, tare rau faza
                                indicatii?...la cratitaaaaaaaaaa
                                pietoni?...sa mearga la munca nu pe strazi
                                ba nu, pe dincolo?...du-o si pe-acolo
                                vezi ca te bagi in ala...bag-o si pe ea
                                cand ocolesti vre-o groapa...deschide geamul si arunc-o
                                puneti franaaaaaaaaaaaaaaaa...scuze, am gresit pedala!
                                .......ma refeream la prietene si amante ci nu la sotii
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google