Eu sunt Familist si Loganist...si se impaca amandoua sa stiti...trebuie doar sa i explici femeii unde si cu cine te duci...si cam atat...Eu ma vad cu baietii sambata la LC...si nu comenteaza nimic..chiar daca ea ramane acasa cu copila...Asa ca nu e rau nici insurat
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
DISSEL nu te asteapta nimic rau daca stii sa pui la punct nevasta ca si masina...Ii dai ce i trebuie atunci cand trebuie si sigur nu are ce sa mai zica atunci cand iesi cu baietii la o discutie LC sau la o bere...Asa ca nu te speria degeaba!CARPE DIEM!
Comment
-
Bleizere neasupritule ,de ce te bagi in amarul nostru ?
Aicisea e vorba de consoarta ailalta ,care pe langa faptul ca vede numai nereguli la noi... vede si masina ca pe o amanta
Disssel ,vorbe tata aici,poate ca exageram noi putin,dar e bine de luat aminte...eu zic ca uimirea si frica ta e intemeiata ...toate relatarile asupritilor sunt fapte reale...cosmetizate putin ca sa ne scoata un zambet...dar nu e zambetul nostru
Comment
-
Sincer aceasta cerere e chiar buna! Deci sa o scoatem la imprimanta si sa o dam la aprobat!MikeBike...super ideea....Eu trebuie neaparat sa complectez una...maine am intalnirea saptamanala cu baietii la LC si parca aud..iarasi ma lasi singura acasa cu fetita si tu pleci cu baietii? Mama ei de masina...ca zici ca ai doua neveste;).Raspuns...Da...sunt bigam..asta ma duce unde vreau eu...tu doar unde ai vrea tu!!!CARPE DIEM!
Comment
-
Vioreluuuuuu, oricum, asupriti, ne-asupriti suntem toti, dar cel mai frumos este sa mergi cu consoarta in dreapta, tu sa conduci si sa stai cu mana intre picioarele ei...aiaiaiaiaiaiiiiiii
e bine! trebuie sa o scoatem si pe ea la un ceai de dude in oras sau la un pahar cu lapte pe la munte sau la o dusca de palinca din Maramu
si e singura fiinta care ne face viata mai buna sau mai rea
asupriti fiind, traim si inghitim, noi conducem si ea se fardeaza in oglinda de la parasolar!lipsa text
Comment
-
Fi atent la drum !!
Bleizer fi atent la drum cand conduci si nu mai lua mainile de pe volan ca faci acidente!!!
Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html
Comment
-
Originally posted by Bleizer View PostVioreluuuuuu, oricum, asupriti, ne-asupriti suntem toti, dar cel mai frumos este sa mergi cu consoarta in dreapta, tu sa conduci si sa stai cu mana intre picioarele ei...aiaiaiaiaiaiiiiiii
e bine! trebuie sa o scoatem si pe ea la un ceai de dude in oras sau la un pahar cu lapte pe la munte sau la o dusca de palinca din Maramu
si e singura fiinta care ne face viata mai buna sau mai rea
asupriti fiind, traim si inghitim, noi conducem si ea se fardeaza in oglinda de la parasolar!
Comment
-
crima fratilor mikebike si Cristi lcd, tare rau faza
indicatii?...la cratitaaaaaaaaaa
pietoni?...sa mearga la munca nu pe strazi
ba nu, pe dincolo?...du-o si pe-acolo
vezi ca te bagi in ala...bag-o si pe ea
cand ocolesti vre-o groapa...deschide geamul si arunc-o
puneti franaaaaaaaaaaaaaaaa...scuze, am gresit pedala!
.......ma refeream la prietene si amante ci nu la sotiilipsa text
Comment
Comment