loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bleizere...e topic separat pentru prietene si amante aici :http://loganclubxxxxxxxxx ...din pacate este securizat la maxim din motive bine stiute ...si oricum inscrierile acolo se fac numai cu copii dupa actele de casatorie precum si o taxa lunara
    Originally posted by mikebike72 View Post
    Sa vezi si reversul medaliei cand sa mergi cu consoarta in dreapta si sa tot iti dea indicatii cu privire la mers: vezi ca sunt pietoni, mergem pe aici - ba nu pe dincolo (si tu deja te-ai incadrat si semnalizezi spre prima directie), vezi ca te bagi in ala, nu mai fa asa !! (cand ocolesti vre-o groapa) si mai sunt dar nu imi vin acum in minte.
    ...ai pus punctul pe i,si pe tot ce necesita punct...desi povesta este mai lunga, insa aproape trasa la indigo atat la loganistii asupriti cat si la cei care nu recunosc asuprirea
    ...in mare acesta este subiectul care tine topicul in viata...
    Last edited by viorelu; 19 November 2010, 17:32.

Comment

• Ha ha... eu am avut un episod acu ceva vreme, eram la Arcul de Triumf si tocmai ce intrasem pe Kisseleff (spre p-ta Presei Libere, pe mijloc) cand iar mi-a zis "De ce mergi asa smucit?" (Imi place sa accelerez cand am trecut de jumatatea curbei, si sa simt forta centrifuga).
      "Nu merg smucit. Vrei sa vezi ce inseamna mers smucit?"
      Urmat de cateva accelerari pana la limitare in a 2-a, frana puternica, turat, iar mers la limitare, si un pic de stanga-dreapta pana a inceput sa derapeze masina (cam fierbea sangele in mine, ma enervasem destul de rau).
      Mentionez ca nu erau masini pe contrasens si nici in jurul meu. N-am mai auzit-o sa mai comenteze dupa aceea!

Iar de cumparat chestii de obicei eu sunt ala cu "chiar ai nevoie? mai ai doua acasa". Chiar weekend-ul asta am fost pe la Bricostore si ma gandeam sa iau un Torx de 20, ca sa nu mai umblu cu surubelnita universala + bit-uri, si am renuntat, ca doar "merge si-asa"

Comment

• o sa-l rog pe Cristi Streulea sa faca un tutorial cu schimbatul femeii din dreapta
        lipsa text

Comment

• bun tutorialul asta. Daca il face la asta chiar cumpar dvd-ul
          sigpic

Comment

• si eu cumpar un asa tutorial...promit
            CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
              o sa-l rog pe Cristi Streulea sa faca un tutorial cu schimbatul femeii din dreapta
              tare tutorial ar fii si foarte vandut
              sigpic #

Comment

• Asta daca are dezlegare sa-l faca

Comment

• face, face, la rugamintile noastre, face!
                  lipsa text

Comment

• Originally posted by mikebike72 View Post
                    Asta daca are dezlegare sa-l faca
                    pai hai sa il sustinem
                    sigpic #

Comment

• Originally posted by Bleizer View Post
                      o sa-l rog pe Cristi Streulea sa faca un tutorial cu schimbatul femeii din dreapta
                      ok, faceti lista cu cei care vreti sa comandati DVD-ul. daca se aduna o comanda care sa merite efortul, voi face acel tutorial
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• facem lista ;

1 adimrv
                        2
                        3
                        sigpic #

Comment

• N-am mai intrat p'aci cam demult. Acu' am observat ca a trecut Streulea si credeam ca ne-a zis ceva nou, da' am luat tzeapa:vorbea despre DVD-uri, nicidecum de proaspete asupreli!
                          @Bleizer- Si tu Bleizer te-ai spovedit aici?! Credeam ca esti om serios...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• sa-nceapa lista!

facem lista ;

1. adimrv
                            2. Bleizer
                            3.

fereasca sfantu sa vada prietena mea ca m-am pus pe lista ca in maxim 10 sec o sa-mi puna botnita si o sa ma puna sa plimb papagalul in lesa pe strada
                            frate Gusi...sunt serios dar numai cand ma joc cu sfarcurile fetelor!
                            lipsa text

Comment

• facem lista ;

1. adimrv
                              2. Bleizer
                              3. Logan 4 ever

nu ca as avea nevoie de un tutorial ca asta, dar sunt curios daca o sa mai doarma Streulea in casa
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• 1. adimrv
                                2. Bleizer
                                3. Logan 4 ever
                                4. flavinho
                                Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google