loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by The Punisher View Post
    ioiiiiii ce gluma buna
    ce bine este sa fi asupritor
    sigpic #

Comment

• asa e, dar sa vedem cand sta in dreapta, cum va fi cu filmuletul, asupritor, schimb sau jos asupritoare
      lipsa text

Comment

• Ce filmulet? De schimbat asupritul?
        Un soț bine asuprit e întotdeauna liniștit.
        Visul unui bărbat: „Ascultă cu urechile, vezi cu ochii, dar taci din gură”. Eh... doar un vis.

Comment

• nu, nu ci invers, e teritoriul nostru aici
          lipsa text

Comment

• Ce-i al vostru e si al nostru. Ce-i al nostru.... e doar al nostru.
            Un soț bine asuprit e întotdeauna liniștit.
            Visul unui bărbat: „Ascultă cu urechile, vezi cu ochii, dar taci din gură”. Eh... doar un vis.

Comment

• ma inchin puterilor tale, jos palaria asupritoareo!
              lipsa text

Comment

• Unde mai pui că a revigorat topicul cu, despre fete și PENTRU fete. Asuprire big time, oh mama...
                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                  Domnule sinx totul este doar o gluma de tutorial cerut de mai multi participanti.Nu cred ca afecteaza in vreun fel asta
                  si eu tot in gluma ziceam, stai linistit...

si apropo... nu-mi place abordarea asta a ta cu ''domnule''... poate sunt femeie...
                  sigpic

Comment

• ola femeia sinx! nu observi ca esti asuprita?
                    lipsa text

Comment

• bleizer vrei dovada?
                      sigpic

Comment

• sanii, cu aia ma omori, dar sa nu ma asupresti
                        lipsa text

Comment

• Asupriti neasupriti vrem un tutorial! Imi fac Mea Culpa sinx indiferent de ceea ce esti m/f ! Totul este doar o gluma,dar se pare ca unii nu prea o inteleg!Succes ...astept tutorialul indiferent ca suntem asupriti sau asupritori.
                          CARPE DIEM!

Comment

• toti barbatii sunteti niste porci... va meritati soarta din plin... sa nu ridicati ochii din pamant... cum ati scos capul de sub papuc cum trebuie sa fiti striviti ca niste insecte.
                            sigpic

Comment

• Chiar suntem niste porci! Pentru ca nu putem sta sub papuc,indiferent de situatie Daca in casa stam cuminti,macar masina sa fie locul nostru de joaca unde consoarta sa nu aibe multe de spus.Sa stea cuminte acolo in dreapta sa coboare oglinda sa se rujeze ,iar cand zice ceva sa calci frana din greseala.Doar glumesc si sper sa se admita ca atare.
                              CARPE DIEM!

Comment

• Originally posted by sinx View Post
                                toti barbatii sunteti niste porci... va meritati soarta din plin... sa nu ridicati ochii din pamant... cum ati scos capul de sub papuc cum trebuie sa fiti striviti ca niste insecte.
                                si eu sunt porc la 105 Kg., imi merit soarta pana slabesc, si nu ridic ochii din pamant pana nu ajung la 90 Kg., striviti-ma poate asa ma slabesc, doresc sa fiu asuprit
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google