If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------------------------------------------------------
Sotia: Iubitule... Ce faci?
Sotul: Nimic.
Sotia: Nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie.
Sotul: Cautam data expirarii!
----------------------------------------------------------
nu credeam ca ajung sa postez pe thread-ul asta...nici acu' nu-s convins ca-s asuprit, ci doar sunt dobitoc uneori si nu vad mai departe de lungul nasului radeti voi, dar nu-i a buna cu nevestele... am constatat pe propria piele ca daca nu le dai atentie, o incasezi si asta nu din cauza masinii...ea are de comentat numa' ca eu conduc ca o cizma cateodata (adica daca ma enervez depasesc cu a treia pana la 5500rpm si ma iau dupa idiotii de pe strada care aproape m-au scos de pe drum ca sa treaca ei). in rest, n-are obiectii despre masina, numa' sa nu "urle" motorul foarte tare (ii place si ei, ca si masinii, pe la 110-120km/h). nu cred ca problemele serioase vin de la masina(spre deosebire de d-l streulea, eu voiam masina rosie sau albastra, nu ea, asa c-am luat-o albastra), ci de la faptul ca oamenii sunt caposi si vor sa fie ei sefi, nu inteleg ca si celalalt are nevoie de "fitele" proprii ca sa se simta bine...va doresc sa nu ajungeti la limita de rezistenta a femeii (adica, sa-l citez pe nasu'-miu: "nu mai fi bou ca ti-o iei"), ca din pacate sunt mai sensibile decat noi (chiar au alt model de creier, ele nu vad doar 5 culori, ca noi, au nevoie de pictura, filme siropoase, nu de discovery si formula 1) ca iese cu cearta, lacrimi, etc...si nu-i bine. si noi chiar putem sa le acceptam "fitele" fara sa ne doara. ele sunt mai sensibile si gata (vor atentie, sa stam cu copii, sa le luam cu prietenii la bere, etc). nu cred ca asta-i asupreala, e pur si simplu alt model de om si tre' sa traim impacati cu ideea. mai ales ca le iubim...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
era cumva linga tine cind ai scris toate cele? nu ca n-ai avea dreptate, ai chiar mare dreptate.
sa vezi scandal cind m-a prins pe acest topic ...
noi avem o regula, eu sint capul si ea gitul
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
nu era langa mine, doar mi-a venit mintea la cap...si sper sa inteleaga si altii ceva din asta...nu-i vorba de asuprire sau nu, se poate mai rau decat asuprirea (care intr-un final e de preferat ignorantei)...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
@csebalyn ai si mare dreptate si parca e situatia mea. Cand merg normal nu-mi zice nimic. Cand exact ca si tine ma duc la turatie maxima incepe scandalul. Si la fel in privinta culorii aveam de ales intre rosu si albastru. Desi parerea ei era sa luam albastru nu era o problema prea mare sa o conving sa luam rosu. Mai degraba amandoi am fost pacaliti sa luam albastru de diverse cunostinte. De altfel l-a amandoi ne pare rau ca nu am luat rosie(albastru e cea mai proasta culoare posibila).
---------------------------------------------------------
Sotia: Iubitule... Ce faci?
Sotul: Nimic.
Sotia: Nimic?.. Pai de-o ora tot studiezi certificatul nostru de casatorie.
Sotul: Cautam data expirarii!
----------------------------------------------------------
Un bărbat se plimbă pe o plajă din California cînd se împiedică de o lampă. O ridică şi o scutură de praf cînd spare un duh.
Duhul spuse:
- Bine, bine, m-ai eliberat din lampă. E a patra oară luna asta şi m-am săturat, aşa că poţi să uiţi de trei dorinţe. O să-ţi îndeplinesc numai una.
Bărbatul zise:
- Totdeauna am vrut să merg în Hawaii, dar am rău de mare şi îmi e frică de avion. Îmi construieşti un pod pînă acolo, ca să pot merge cu maşina?
Duhul începe să rîdă:
- Asta e imposibil. Gîndeşte-te la logistica necesară! Cum pui piloni pe fundul Pacificului? Gîndeşte-te cît ciment, cît oţel! În nici un caz. Pune-ţi altă dorinţă!
Omul se gîndeşte un timp să găsească o dorinţă bună:
- Ştii, am fost însurat de patru ori. Soţiile mele toate au spus că sînt un nesimţit şi un insensibil. Aş vrea să înţeleg femeile... să ştiu ce simt ele cînd nu vor să-mi vorbească, să ştiu ce vor cu adevărat cînd nu vor să spună, să ştiu ce le-ar putea face fericite...
- Vrei podul ăla cu două benzi sau cu patru?
sotia ca sotia dar e bine ca nu aveti nimik de impartit cu soacrele ca ar fi fost mai bestial dar asa e viata trebuie sa faci gresala fatala.salve baieti(nu sunt insurat si nici nu am in plan asta acum)
Andy Rooney spunea despre femeile trecute de 30 ani:
- Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani.
- O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti.
- Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant
- O femeie trecuta de 30 de ani se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 de anicarora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ceea ce fac.
- Femeile trecute de 30 de ani au o mare demnitate.
- Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
- Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum sa nu fii apreciat.
- O femeie peste 30 are increderesa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
- Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc.
- Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30 de ani.Ele stiu intotdeauna
- O femeie trecuta de 30 de aniarata bine purtand un ruj stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara.
- O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 de ani este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
- Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste.
- Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele
- Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive.
- Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
permiteti sa ma bag si eu in vorba
@crististreulea....Cum ai putut sa lasi card-ul din mana?...cum e treaba asta? Ii ceri bani de fiecare data cand ai nevoie sau cum?....sper sa nu te superi,sau s-o iei personal.......da' eu zic s-o iei asa cu frumuselu pe consoarta, mai cu, caterinca mai una alta......si eu as zice sa recapeti cardu....Am vorbit aiurea?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment