If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
inteleg ca ai o perioada cand trebuie sa te porti cu manusi. dar recuperezi dupa ...
eu plec azi sa ii cumpar sotiei balansoar. sunt prins in corzi nu am cum sa scap !
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
9 luni ca mine trec !!! pampers no.2, vigantol, servetele umede, nervi, colici, plansete, nervi, mai stai si tu cu el, antitermice, biberoane, tetine, nervi, leganat, pampers no.3, nervi, ......
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Fiindca zilele trecute m-a "certat" VITRIOL, ca nu prea mai scriu-are dreptate, ma interesez mai mult de sectiunea calaraseana!- m-am hotarat sa mai zic una, alta..
Alaltaieri am fost la plaja si mi-am aruncat ochii la cateva gagici care se pozau topless, asa ca ieri a fost zi de munca in gospodarie. Mai intai am zidit/reparat ceva la balcon, apoi, ca sa nu stau degeaba, consoarta m-a trecut si la spalat covorul din sufragerie. Unul mic, 150x300 cm! Frecat cu peria de la cap la cap. Asa ca a fost mai ieftin ca la sala-gratis!-si mi-am lucrat bratele clasa I!
Acu', ziceti si voi, nu e cam scump sa privesti niste tipe in tzatzele goale?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment