loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @claudeel- Zi ca nu mai au numere preferentiale si alege tu...Daca poti!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by Gusi View Post
      ... Chiar vrei sa te credem ca prin jurul tau stau doar surorile lui Ramses si alti faraoni?

Au ramas surorile,ca faraonii au fost bagati in pamant de ele!
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• as vrea eu merg cu numerele alese de ea de un an ma gandesc sa imi iau scuter macar astia de la primarie imi dau doar o litera si restu cifre, fata de 3 litere si 3 cifre la alegere, cu cifrele nu am nici o problema,cu literele. Acum 3 luni ii zic "pisi eu vreau sa schimb numerele" ea imi raspunde "da,dece vrei sa le schimbi sa se dea ******* la tine a ???? am mai vazut barbati cu numerele ca ale noastre"

Comment

• Pentru cei ce sufera in tacere...

Pittis - Cintecul bufonului

Comment

• Astea cu numerele is grele. Eu ma numesc Leon , deci am vrut numar LEO, iar logodnica mea cu care locuiesc impreuna de un an Teodora, deci vroia numar TEO la masina. I-am zis "cand iti iei carnetul, mai luam o masina si ii punem nr TEO", dar din pacate nu mai era LEO si am lasat numarul care era p masina. Dar eu am alte divergente cu ea....bautura. "Ca zilnic bei!; Mai lasa bautura!'' si d-astea. desi lucrand sofer sorbesc o data la cateva zile cate un paharel seara cand ajung acasa. Da noah...cum sa nu exagereze femeia.......

Oare nu mai sunt asupriti loganistii de nu au mai postat p aici?Tare curios sunt. ar fii bine sa le fie totul roz
            Last edited by L3on_rgby; 8 October 2011, 21:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu posteaza pt ca sunt asupriti!

Comment

• Le e rusine sa recunoasca deci. sau nu au acces la net?

Comment

• Originally posted by Claudeel View Post
                  Eu: pisi ce masina vrei sa luam?
                  Ea: Nu stiu,iti iei ce vrei tu nu ma intereseaza
                  Eu: Sigur???
                  Ea:da,normal.
                  Eu: pisi ia uite ce logan albastru frumos am luat,iti place???
                  Ea: Da e frumoasa dar.......numerele le aleg eu !!!!

WOWW......cand am auzit am vrut sa vand masina ))
                  Si eu era sa patesc la fel dar i-am dat ca optiune sa aleaga culoarea masinii
                  sigpic #

Comment

• Originally posted by L3on_rgby View Post
                    Le e rusine sa recunoasca deci. sau nu au acces la net?
                    Nu mai au acces la net...

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=pfFgx...eature=related asta-i pentru cine nu reuseste sa tuneze masina din banii familiei

Comment

• Adevarat )) la orice cumpar tre' sa dau "enspemiiiiiiii" de explicatii ) dar,,,,,cu toate astea are si ea o grija "Cand luam cauciucuri?'" ) si asta tot din cauza mea ca am bagato in sperieti ca nu imi tin franele deloc ma duc sanie "ba tu esti nebun nu vezi ca nu se opreste deloc? dece nu mergi mai incet?-draga mea un lucru e sigur : eu am airbag tu nu )"....Doamne Fereste !!!!

Comment

• Salut tuturor loganisitilor asupriti(si nu numai).Citesc de azi dimineata pe acest threat si pot spune ca am ras cu pofta la unele povestiri, da si ca ma regasesc in anumite situatii.Eu detin asupritoarea din dotare cu acte doar de un an, chiar daca ne cunoastem de 3 ani.Panala nunta nu prea avea nici un stres vizavi de masina sau ce fac la ea, insa dupa nunta parca e in transformers cand aude ca vreau sa iau ceva la masina.Iar masina, numai la ea ti cu aadevarat nu la mine.Mai nou a gasit de cuviinta, ca soacra-sa trebuie sa afle ca masina e mai importanta pt mine.Ghiciti care a fost rezultatul???Acum ma bat amandoua la cap.P.S.Acum sunt sef ca e la maica-sa in vizita la Bucuresti, ca altfel la ora asta eram in scutece nu pe net.De ce?Pentru ca o suspectez de placerea sadica de a ma vedea bagat la somn cand doarme si ea..Ba se aude tv-ul chiar daca e in alta camera si nu poate dormii, etc.Oare sa auda pe alte frecvente si eu nu stiu/?

Comment

• Bucura-te cat mai poti...

Comment

• Sa inteleg ca va fi mult mai rau si ca asta e doar inceputul?

Comment

• E un drum fara intoarcere.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google