@claudeel- Zi ca nu mai au numere preferentiale si alege tu...Daca poti!
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
as vrea eu merg cu numerele alese de ea de un an ma gandesc sa imi iau scuter macar astia de la primarie imi dau doar o litera si restu cifre, fata de 3 litere si 3 cifre la alegere, cu cifrele nu am nici o problema,cu literele. Acum 3 luni ii zic "pisi eu vreau sa schimb numerele" ea imi raspunde "da,dece vrei sa le schimbi sa se dea ******* la tine a ???? am mai vazut barbati cu numerele ca ale noastre"
Comment
-
Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Astea cu numerele is grele. Eu ma numesc Leon , deci am vrut numar LEO, iar logodnica mea cu care locuiesc impreuna de un an Teodora, deci vroia numar TEO la masina. I-am zis "cand iti iei carnetul, mai luam o masina si ii punem nr TEO", dar din pacate nu mai era LEO si am lasat numarul care era p masina. Dar eu am alte divergente cu ea....bautura. "Ca zilnic bei!; Mai lasa bautura!'' si d-astea. desi lucrand sofer sorbesc o data la cateva zile cate un paharel seara cand ajung acasa. Da noah...cum sa nu exagereze femeia.......
Oare nu mai sunt asupriti loganistii de nu au mai postat p aici?Tare curios sunt. ar fii bine sa le fie totul roz
Comment
-
Originally posted by Claudeel View PostEu: pisi ce masina vrei sa luam?
Ea: Nu stiu,iti iei ce vrei tu nu ma intereseaza
Eu: Sigur???
Ea:da,normal.
Eu: pisi ia uite ce logan albastru frumos am luat,iti place???
Ea: Da e frumoasa dar.......numerele le aleg eu !!!!
WOWW......cand am auzit am vrut sa vand masina ))sigpic #
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=pfFgx...eature=related asta-i pentru cine nu reuseste sa tuneze masina din banii familiei
Comment
-
Adevarat )) la orice cumpar tre' sa dau "enspemiiiiiiii" de explicatii ) dar,,,,,cu toate astea are si ea o grija "Cand luam cauciucuri?'" ) si asta tot din cauza mea ca am bagato in sperieti ca nu imi tin franele deloc ma duc sanie "ba tu esti nebun nu vezi ca nu se opreste deloc? dece nu mergi mai incet?-draga mea un lucru e sigur : eu am airbag tu nu )"....Doamne Fereste !!!!
Comment
-
Salut tuturor loganisitilor asupriti(si nu numai).Citesc de azi dimineata pe acest threat si pot spune ca am ras cu pofta la unele povestiri, da si ca ma regasesc in anumite situatii.Eu detin asupritoarea din dotare cu acte doar de un an, chiar daca ne cunoastem de 3 ani.Panala nunta nu prea avea nici un stres vizavi de masina sau ce fac la ea, insa dupa nunta parca e in transformers cand aude ca vreau sa iau ceva la masina.Iar masina, numai la ea ti cu aadevarat nu la mine.Mai nou a gasit de cuviinta, ca soacra-sa trebuie sa afle ca masina e mai importanta pt mine.Ghiciti care a fost rezultatul???Acum ma bat amandoua la cap.P.S.Acum sunt sef ca e la maica-sa in vizita la Bucuresti, ca altfel la ora asta eram in scutece nu pe net.De ce?Pentru ca o suspectez de placerea sadica de a ma vedea bagat la somn cand doarme si ea..Ba se aude tv-ul chiar daca e in alta camera si nu poate dormii, etc.Oare sa auda pe alte frecvente si eu nu stiu/?
Comment
Comment