In cazul asta m-am scos........fericitul de mine)
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
A mea scumpa asupritoare cred ca confunda buzunarul de la usa din dreapta cu un cos de gunoi(probabil scrie pe undeva pe acolo URBAN si eu nu vad).In schimb ma ajuta la facut curat in masina si nu oricum,ci prin felul prin care intelege ea sa ma ajute.De ex eu aspir in masina, spal covorasele de cauciuc.....ea merge sa o salute pe vecina pe care de fiecare data o saluta c-am 30 min.Eu sterg bordul.......ea intra sa o vada pe cea mica a vecinilor putin,etc.Dar la final primesc rasplata.....tot nu aai terminat?Mai mult mangai masina decat pe mine.In concluzie.......LOVE IS IN THE AIR.
Normal ca nu e dracul asa de negru.Dar am vazut ca va descarti aici cei asupriti, si am gasit si eu un loc in care sa vorbesc desspre asta.In plus am inceput sa ma obisnuiesc pe sistemul..........cainaii latra, urasul merge.
Comment
-
Originally posted by seandru80 View PostA mea scumpa asupritoare cred ca confunda buzunarul de la usa din dreapta cu un cos de gunoi(probabil scrie pe undeva pe acolo URBAN si eu nu vad).....Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️
Comment
Comment