loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai bosorogilor cand eram eu pe la 16-17 ani imi placeau la nebunie bancile din parcuri si daca era sa fie si mai singuratica era perfect acum nu mai vrem banci vrem masini

2 bancuri misogine:
    -De ce a iesit femeia din bucatarie? Avea lantul prea lung
    -De ce au femeile laba piciorului mai mica? Ca sa se apropie mai usor de aragaz.

si inca unul:
    Ce e femeia? Lucrul ala de care te tii cand f***
    Last edited by SoNyKeL; 5 May 2008, 10:37.

sigpic

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
      nu i-ai spus ca scosul in oras chiar si cu masina este un privilegiu pentru ea?
      Heh, problema la noi este faptul ca ea sta la 20 km de mine in partea ailalta a bucurestiului si de curand a fost si operata si deci sunt doua motive :

1. Pana vine ea pe la mine dureaza o ora (cu masina ajung la ea in 20 de minute)
      2. Nu o vreau prin tramvaie/metrou/autobuze ca se inghesuie toti in ea si are o ditai taietura acuma.

Dar ar trebui sa ii amintesc ca aerul conditionat din masina vine cu un cost pentru bonderash : 2-5% consum ridicat...
      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Dragul meu, pentru femei facem sacrificii...Ce conteaza combustibilul sau banii, daca ea e fericita? Normal ca n-ai cum sa o lasi sa se duca cu troleul..
        P.S. Aseara la stiri si Prefectul de Bucuresti se plangea ca face mult pana in Pipera. Consum 18 %!
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Pai deh... toata lumea din guvern si primarii saluta cu aplecaciuni transportul in comun. Cica se reduce poluarea. Asa ca unele sacrificii trebuiesc facute . Glumesc evident. Daca ar vedea ce am scris m-ar certa si ma pune sa stau pe banca sa ma ierte

Nu mai cita postul anterior...se intelege...doar e chiar deasupra postului tau.
          Last edited by valeriuciprian; 7 May 2008, 20:34.

Comment

• Uitati si ultima bomboana de la prietena. Nu ma lasa sa imi iau faruri noi si stopuri noi . Insa cica ma lasa sa imi iau cotiera. Deci imi voi lua cotiera

Ah apropo de bancul misogin cu oile:

Andreea:
            puiu
            hai zi-mi mielutule, ca-mi place

Andrei Avasi:

mielutule
            Last edited by andrei.avasi; 7 May 2008, 20:36.

Comment

• Esti prea tanar...Mai inca sanse...Sau nu? Good luck be with you!

Comment

• Si :

Andreea:
                loganisti asupriti de consoarte
                buna asta

Andrei Avasi
                10:01
                andeya,
                dar nu stai cu mine ?

lasa forumu

Andreea
                ah l-am lasat
                ca n-am rabdare
                sa citesc 14 pag
                sua cate sunt

Andrei Avasi

Andreea
                da' m-a amuzat

Am scapat Era sa vada ce am zis de ea

@gusi : nu mai exista sanse sa scap...3 ani relatia,e clar, cu ea raman

Comment

• Originally posted by gusi View Post
                  P.S. Aseara la stiri si Prefectul de Bucuresti se plangea ca face mult pana in Pipera. Consum 18 %!
                  Gargara electorala.Ala merge cu masina pe banii bucurestenilor.
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce sa zic Andrei? Daca nu mai ai sanse...sa fie intr-un ceas bun! Eu am dat azi o fuga pana la mosia sotiei (a se citi- la tzara) 200 km dus-intors. Am cumparat gaini de la oras si le-am dus la socri. Nu ca n-aveam chef sa ma plimb nitel, dar parca de cand avem masina, ii vedem cam des pe socri. Inainte ba cu un prieten, ba cu autobuzul, cam de 3-4 ori pe an. Acum cam la doua saptamani...

Comment

• Gusi dar sa-i duci pe socri nu stiu pe unde cu masina nu au inceput pretentiile?
                      Daca nu asta-i pasul urmator.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu, saracii, asta nu! Doar noi sa ne ducem mai des...Are si cumnatul masina, el sta cu ei. Sincer, la cat ne-au ajutat i-as duce undeva vreo 2 zile, sa vada si ei marea, ca n-au vazut-o niciodata...

Comment

• @ andrei.avasi: sa stii ca daca ai o relatie de 3 ani cu o persoana asta nu inseamna ca o sa si ramai cu ea. eu am avut o relatie de 2 ani si jumatate si intr-o zi m-am trezit langa mine cu o straina. ti-o spun ca un sfat prietenesc. suntem inca tineri si nu stim niciodata ce ne ofera ziua de maine. daca e sa ramai cu ea, ce pot sa zic, sa aveti parte numai de fericire si sa va iubiti ca in prima zi
                          @ gusi: ar fi un gest extraordinar sa le faci o asemenea bucurie socrilor tai, mai ales daca zici ca te-au si ajutat. numai bine

Comment

• Loganisti Asupriti De Copii?

Nu e chiar in topic, dar e pe aproape...Ca si copiii sunt si ai sotiei...Maica-mea n-a avut de lucru si i-a cumparat fetitei niste perusi(un soi de papagali).Asta mica a promis cu o mana pe scufita ca o sa le dea de mancare, o sa le faca curatenie.etc.Asta ieri...Azi ma suna bazaind ca le-a dat drumul din colivie si au zburat.E drept, doar in balcon...Asa ca acu' va scriu aceste randuri dupa ce am vanat cei 2 perusi, i-am capturat si i-am bagat la loc in colivie...Cred ca nu ii apuca Revelionul la cum se ocupa asta mica de ei...Ca noi, astia "batrani"nu prea ne vedem ingrijindu-i...

Comment

• eu zic sa ii impaiezi gusi si atunci scapi,nu mai faci curat,sa le dai apa si mincare
                              sigpic

Comment

• Nu, o sa le pun cate o pamblicuta rosie la gat si o sa-i duc...cadou la maica-mea...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google