Gusi,fa-i cadou la cea mica o pisica...
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Pai a vrut si pisica, si catel...Daca stateam la curte, in mod sigur, dar asa...Abia avem noi loc in 2 camere...Problema nu e ca vrea, ci ca se plictiseste repede si in cateva zile o sa trebuiasca sa vad si de papagali...Apropo, nu e nimeni interesat? Asa, in principiu...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Sal prieteni asupriti
m-am distrat foarte mult cu acest topic....
si am si eu o nelamurire...cand incepe asuprirea ?
am impresia ca acest lucru se intampla cam dupa primul an chiar daca consoarta este tot "in probe" si nu este inca cu acte.
oricum am invatat multe lucruri folositoare de la voi...numai citind acest topic
Comment
-
pai plimbari cu masina...i-am propus de mai multe ori sa mergem prin parc sa ne mai plimbam sa stam si noi pe banca
raspunsul a fost sec NU, ca nu merge ea in parc
in rest oricunde este plimdare...la munte, la mare, la greci vara trecuta, la bulgari anu trecut am fost de 2-3 ori
de paste am fost la mare...m-a vrajit ca nu costa mult si pana la urma (bilete 560 ron+motorina 500+ceva rauntis...) este adevarat ca am fost pana la Tulcea si pa la niste manastiri...
La inceputul relatiei am convins-o si a mers de 3-4 ori la tara la bunica mea...
acum nu mai rea sa merga nici in ruptu capului...Last edited by Cristi_Xp; 23 May 2008, 20:40.
Comment
-
Asa apar masinilie ROSII... Mai sufera cineva de aceasta boala ?
Eu am vrut-o rosie, ii vine cel mai bine, parerea mea . Nevasta-mea a aflat de Logan cand s-a trezit cu factura achitata acasa. 1 - 0 eu .
Jantele vreau sa i le schimb de trei ani ... Inca vreau ... Deci 1 - 1.
Linia audio Pionieer 2 - 1.
Evacuare sport 2 - 2.
Revizii la timp 3 - 2.
Bixenoane 3 - 3.
Lampi spate 3 - 4 .
Folie geam 3 - 5 .
Praguri si spoilere 3 - 6 ...
A luat conducerea, cred ca am ramas cu 3 si ea e pe la 15 - 16 ....
Aaaaaa, era sa uit, am mai punctat si eu ...
4 - luminile de la bord. Dar asta e, n-am ce face, am luat-o e a mea ... Sau cum mi-a trantit-o soacra-mea "nu te-ai uitat la ea inainte sa te insori ...." Succese. ;)Last edited by crististreulea; 28 May 2008, 13:09.
Comment
-
Salut sunt nou pe aici haideti sa va zic si eu una tare )
Prietena mea e moldoveanca da deaia din Rep. Moldova ) rele moldovencele da te si rup la... )
Imi cumpar un Logan...Bineinteles fericit etc viteza viteza asta tipa de rupea la mine las-o mai usor prostii deastea...Tot timpu urla si se crizeaza cand bag cate ceva la masina...
Intr-o sambata ii zic ca ma duc sa-mi bag folii...Scandal chestii pe ea ca la ce iti trebuiesc?Ce k nu ai ce face cu banii? Prostii deastea de femei
La care ii dau un raspuns: Draga cand mai mergem seara pe plaja sa ne simtim si noi bine... sa nu mai vada toti prostii ce facem noi acolo)
Ea: aaa misto asa si cat te costa ?
Eu: pai le bag pe blat la baieti...
Ea: pai si cate te costa?
Eu: 50 RON )
Ea: Pai si ai bani?
Eu: Am ceva dar nu imi ajung
Ea: Hai ca iti dau eu du-te si baga-ti mai repede )
Bag eu foliile mergem pe plaja alea alea.... In drum spre casa pe varianta din CT dai viteza sa ma laud ce sofer sunt )
Depasesc 3-4 masini ma bag printre ele cu viteza dupa care imi iese un bou in fatza si
franez brusc pierd controlu si ma izbesc de 2 stalpi si un gard cu 110 Km/h )
Sare airbag-u in bot imi da una de ma adoarme ( mai bine ma batea John Cena ) )
Incepe sa intre fum in masina ma trezesc ametzit, ii desfac centura o imping afara, vin niste domni scot bornele de la baterie dupa kre se chinuie sa ma traga afara...
Ma scot aia la aer asta a mea plangea de rupea.. ) da cu palmele in mine ... Trezeste-te trezeste-te aud salvarea ma ridic in picioare ma uit la masina si incep sa rad ca bou asta mai nervoasa ca uite masina de 2 saptamani ca uite ce face viteza vezi?! Ca din cauza la folii ai facut ca nu mai vedeai prin ele!!!!
Eu: Acum dai vina pe folii? Da ti-a placut ideea cu ele cand ti-am zis la ce sunt folositoare )
Ea: razi de mine acum nu? Uite-te la masina uite cum ai facut-o!!!!!!!!
Eu: Draga uite-te bine la ea uite cum am facut-o e misto nu? Am tunat-o! Zi mersi ca am scapat.
Uite ce sofer sunt ) nici daca ma chinuiam nu o bagam in locu asta )
Comment
Comment