loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prietenii intre femei:
    O femeie se intoarce acasa dimineata. Barbatul o intreaba unde a fost pina la ora asta, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Barbatul da telefon la cele mai bune 10 prietene ale sotiei! Nici una nu ii confirma ca a dormit noaptea la ea...

Prietenii intre barbati:
    Se intoarce barbatul acasa dimineata. Femeia il intreaba unde a fost pina la ora aia. El isi argumenteaza lipsa datorita faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Ea telefoneaza la cei mai buni 10 prieteni a sotului ei si, din toti, 8 ii confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei adormit la ei... Ceilalti 2 insista ca inca se afla acolo!

Fain, am reusit sa ma destind
    apropos de neveste IN FAMILIE EU AM ULTIMUL CUVANT - CAND NEVASTA SPUNE : TACI! EU SPUN: AM TACUT!.....
    Last edited by darksid3; 8 August 2008, 10:55.

Comment

• Fratilor, a inceput! Mai deunazi imi zice ca e cam scump cu masina, ba benzina, ba o sa fie revizie, ba mi-am luat niste giugele(stroboscop cu leduri, avertizor pentru marsarier si alte flecustete)...
      Cica sa ne gandim, poate sa luam ceva mai mic, un Matiz, un Sparc...Help me!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Gusi spunei si tu ca astea mici nu sunt bune...Dai in gropi si trebuie sa le repari, soacra nu o sa mai incapa cu tot cu bagaje...Gaseste ceva

Comment

• Nu ai siguranta in Spark, ca e prea micuta fata de SUV-ur, si aia conduc periculos. + are tabla subtire, anvelope inguste si patineaza usor iarna pe gheata, nu are air-bag numai pt sofer....

Comment

• Haideti sa revenim la subiect!
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @tweety- da, asta e cea mai buna, ca si ea a zis ca in astea mici nu incap bagaje! Da' tre' sa inteleaga ca masina costa! Nasol ar fi sa ma puna sa ma las de fumat....

Comment

• La mine...Probleme?...Neahh...Cateva exemple(in legatura cu masina desigur)...Ceva de genu:
                -"mai lasa draq si tu tigarilea alea, ce oi vedea la ele nu stiu"
                -"stickere iti trebuia tie la masina si alte prostii?..."
                -"-du-ma si pe mine la serviciu (bine inteles ca in acel moment eu am alta treaba ...Adica ma apuca lenea)ca daia ai luat masina...Asa faci mereu...
                -"de ce nu ma lasi si pe mine sa conduc...Conduci numai tu...Crezi ca nu stiu sau ce?..."
                -la volan:"ete pala cum se baga,ia uite tiganu,taranu etc...Se da mare,mai e benzina?,ce areee masina(ea era in panta la 30 la ora in viteza a-V-a)+altele...
                -la volan in dreapta mea:"bagate dupa asta,da' mai incet ca nu esti pe autostrada,fa la dreapta,fa la stanga,de ce faci la dreapta,de ce faci la stanga,mai da drumul si tu la aeru' ala ca morrr,de ce face asa,ce se aude,a ce miroase,pune frana,mie rau.....
                -mai spala si tu masina aia ca e nespalata de 2 saptamani(!!??)...
                -iar ai fost la peste ai imputit masina...Ai zis ca nu te mai duci tu cu a ta....
                -pe cine mai iei in masina?Ia uite cum sunt covorasele...
                ......
                cam dastea...Modeste...

Comment

• Welcome to the club !
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nasol de voi...Intr-un fel..Oricum la mine macar bine ca mai este pan la insuratoare )
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• @TWEETY- Cea mai buna treaba e aia cu bagajele! Am fost 2 zile pe Dunare, cu salupa unui prieten. Pana la port sunt vreo 12 km si am incarcat la bagaje de parca plecam o luna in jungla! Nu va zic ca am avut pana si pe bancheta din spate, langa fetita, 2 genti pline basca unditele! Asa ca problema s-a rezolvat. Cel putin pe moment...

Comment

• Originally posted by tzony_18 View Post
                        Nasol de voi...Intr-un fel..Oricum la mine macar bine ca mai este pan la insuratoare )
                        ehee...Parca te vad peste cativa ani zicand pe forum "cata dreptate aveau baietii" si citand cateva posturi din threadul asta...

Comment

• si eu cu consoarta

Salutare,

La mine nu sunt probleme cu consoarta deocamdata ...

Pana la urma cred ca va incepe si ea sa faca figuri ca doar e femeie ... Si vorba tehnicianului de service Dacia "asa face toate domle' "

Pana una alta succesul temporar asupra "dusmancei" ar putea fi obtinut urmand cateva reguli simple listate mai jos:

1. Cere si nu ti se va da.

Sexul este o nevoie fizica pentru barbati si una emotionala pentru
                          femei. Daca o femeie stie ca o gasesti atragatoare si ca vrei sa fie
                          a ta, este suficient numai atat pentru a-i satisface nevoia
                          emotionala. De aceea, daca vrei sa treci dincolo de dorinta si sa
                          ajungi la fapte, trebuie sa o convingi ca nu esti atras sexual de ea.
                          Cu cat te arati mai putin atras fizic de ea, cu atat mai atrasa de
                          tine devine ea. Tocmai de aceea barbatilor le este atat de greu sa
                          scape de femeile de care chiar nu sunt atrasi fizic. Ignora-le si te
                          vor urmari pentru totdeauna.

2. Nu oferi niciodata un raspuns sincer.

Sfatul asta este evident, dar este uimitor cat de multi barbati
                          cred ca pot impresiona o femeie prin siceritate... Gresit!
                          Femeile sunt impresionate de cele mai gogonate miciuni. Femeile
                          apreciaza sinceritatea numai atunci cand este aplicata fara scrupule
                          pentru a diseca greselile oamenilor pe care-i detesta, cum ar fi
                          fostul prieten. Un barbat sicer nu va minti o femeie in legatura cu
                          propriile ei... "imperfectiuni", si nici o femeie normala
                          la cap nu va risca o relatie cu un barbat care ii observa
                          imperfectiunile. Barbatii cinstiti sunt foarte buni ca amici, dar
                          foarte prosti ca iubiti. (n.T. Am patit-o pe pielea mea )
                          Prin urmare, minte de fiecare data, capacitatea de a flata este cea
                          mai admirata calitate a barbatilor de catre femei.

3. Nu cauta niciodata un motiv rational.

Aceasta este cea mai importanta dintre "regulile de aur".
                          Nu banuiti niciodata femeile ca ar gandi logic. Barbatii
                          gandesc, femeile simt... Este atat de simplu! Sa cauti un "motiv"
                          pentru ceea ce spune sau face o femeie este la fel de lipsit de sens
                          cu a cauta un segment de dreapta intr-un cerc. Evolutia este un
                          proces eficientizat la maximum, si nu a fost necesara pentru evolutie
                          dezvoltarea unui spirit rational la femei. Orice actiune care ar fi
                          necesitat rezolvarea unor probleme logice a fost rezolvata de-a
                          lungul istoriei de catre barbati, asa cum a fost destinat in Planul
                          Evolutiei. In mod tragic, mintea logica nu poate accepta o
                          contradictie, iar femeile sunt pline de contradictii, de aceea, orice
                          incercare concertata din partea unui barbat de a "intelege"
                          o femeie este destinata dinaite
                          sa sfarseasca nefast.
                          Este trist ca femeile isi petrec
                          intreaga viata cautand "motive", este la fel de demn de
                          mila precum un orb care incearca sa inteleaga conceptul de culoare...
                          sau la fel de demn de mila precum un barbat care incearca sa
                          inteleaga o femeie. Una dintre glumele crude ale Naturii!

4. Las-o pe ea sa vorbeasca.

Femeile adora sa vorbeasca. Rolul tau este numai acela de a
                          introduce subiecte pe care ele sa poate vorbi. Un maestru al acestei
                          "strategii" va introduce subiecte potrivite cu starea
                          sufleteasca a femeii, astfel oferindu-i ei posibilitatea sa isi
                          exprime sentimentele curente. Niciodata
                          sa nu introduceti subiecte care necesita gandire,
                          asta nu va produce femeii decat confuzie si va conduce la o tacere
                          stanjenitoare si la imbufnare din partea ei, dupa o scurta si inutila
                          incercare de a adauga ceva coerent la subiectul "plictisitor".
                          O femeie care poate vorbi cu un barbat ore intregi il va considera pe
                          acesta un "maestru al conversatiei", in ciuda faptului ca
                          ea a fost cea care a vorbit in 99% din timp. Femeile vorbesc despre
                          problemele lor pentru ca nu sunt in stare sa si le rezolve singure,
                          acesta este modul Naturii de a gasi solutii accidentale la probleme
                          reale. Barbatii identifica o problema si apoi cauta solutii. Femeile
                          identifica o problema si apoi cauta pe cineva cu care sa poata vorbi
                          despre ea. In mod natural, femeile vorbesc cu alte femei despre
                          problemele lor, si isi rezerva sentimetele "pozitive"
                          pentru conversatia cu un barbat. Este important de stiut ca o femeie
                          nu cauta solutii in urma unei
                          discutii cu un barbat despre problemele ei. Cauta numai
                          asigurarea ca este considerata inca sexy, in ciuda faptului ca a
                          ajuns sa fie "varza la cap" (in original:
                          "basket case mentally"). De
                          aceea, un barbat trebuie sa se rezume la a raspunde cu "Sunt
                          de acord", atunci cand ea
                          isi expune o opinie, "Tu ce parere ai despre asta?",
                          atunci cand ea pune o intrebare si "Nu este asa",
                          atunci cand ea face o afirmatie
                          auto-denigratoare. Femeile nu accepta niciodata drept valabila vreo
                          critica la adresa propriei persoane, si orice autocritica din partea
                          unei femei este introdusa numai ca sa testeze reactia barbatului.
                          Daca, din naivitate un barbat este de acord cu autocritia femeii si
                          ii ofera acesteia sugestii de autoimbunatatire, va fi "concediat"
                          imediat si catalogat in mintea ei drept "pricinos,
                          necioplit, arogant si obsedat sa o controleze".

5. Fii barbat.

Sa ne intoarce la origini. Totul sta scris in gene. Barbatii arata
                          stupid imbracati in rochii (n.T. Si cu parul vopsit sau dat
                          cu gel), femeilor le sta bine. Ceea ce gasesc femeile atragator
                          la un barbat este imprimat (n.T. In subconstient) de
                          catre evolutie si de catre rolul barbatului in comunitate ca vanator
                          / culegator / protector precum si de cel al femeii ca mama / cea care
                          creste odraslele. La fel ca oriunde in lumea animalelor, masculul
                          dominant is alege primul dintre femele pe acelea pe care si le
                          doreste. Un barbat trebuie sa fie dinamic si stapan pe situatie in
                          orice moment, orice semn de slabiciune va activa instinctul femeii de
                          a-l parasi si de a gasi un partener mai potrivit. Femeile isi doresc
                          drept partener un "baiat rau" care sa se poarte bine cu
                          ele, dar nu atat de bine incat sa nu mai aiba nimic cu care sa se
                          planga prietenelor lor. Femeile se apropie unele de altele tocmai in
                          acest fel, plangandu-se despre barbatul lor. Alta gluma proasta de-a
                          Evolutiei.
                          Logan GPL 1.4

Comment

• aftermath

Scuze daca a fost mesajul precedent prea lung dar trebuia sa o spun.

Succcese !
                            Logan GPL 1.4

Comment

• @stolniceanulucian- Interesant omule! Lung, dar instructiv. Stii vorba aia: omul cat traieste, invata, dar tot tolomac moare!
                              Si ca sa ma laud- am luat 4 jenti de tabla sa pun gume de iarna! Am convins-o pe sotie. Acu' depinde de banca sa-mi aprobe imprumutu', ca-n el e si o feliutza pentru caucioace.Dunlop 3d!

Comment

• Hmm...Eu cred ca tu cam pui paie pe foc...Mai ales daca isi arunca femeia o privire paci...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google