loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @viorelu- De mine zici? Pai unde sa ma plang/laud si eu daca nu pe forum...
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
      ehee...Parca te vad peste cativa ani zicand pe forum "cata dreptate aveau baietii" si citand cateva posturi din threadul asta...
      normal ca aveti dreptate ) dar am zis ca intr-un fel e fain ca mai astept..Am fost implicat intr-o relatie de 3 ani in care eram cam tot asa si mi-am facut o idee :| asta e..Decat sa fii singur toata viata , mai bine e sa ai pe cineva langa tine..Nu ?

multa iubire din partea mea ))
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by stolniceanulucian View Post
        Scuze daca a fost mesajul precedent prea lung dar trebuia sa o spun.

Succcese !
        Lasa ca tot ce-ai relatat este foarte adevarat!De multe ori ne batem capul si ne complicam aiurea!Lucrurile tratate cu simplitate sunt cele mai sigure!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by stolniceanulucian View Post
          Scuze daca a fost mesajul precedent prea lung dar trebuia sa o spun.

Succcese !
          esti din BT ? Sau nu vad bine nr de imatriculare?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• BT nascut si crescut

Da man. Sunt din BT, numai ca momentan locuiesc in Sibiu pentru ca aici lucrez.
            Logan GPL 1.4

Comment

• Pe taxi nu?
              de prin bt nu mai sunt loganisti?

Comment

• Foarte mare dreptate are dl Stolniceanu....

Si mai era vorba: "rau e cu rau, dar mai rau e fara rau!"

Si asa cum femeile se plang unele altora, noi barbatii ne descarcam aici... Si cautam solutii si metode .

PS. Iar s-a suparat pe mine ca vreau sa modific bordul.... auzi tu.... "ce-mi trebuie mie lumina alba? asta ce are? Ca nu e jucarie... Ca stric eu ceva pana la urma....".
                Ce sa-i mai zic? sfaturi, ceva? Am deja cativa ani de cand mai repar placi de baza/pcb-uri si alte nebunii, ce am vazut la tabloul de bord e mult mai simplu ...
                Last edited by danielliviu; 12 September 2008, 16:53.
                GL-22-TOF

Comment

• @danielliviu..Ia un ciocan si strica tot bordul...Si dupa aia il schimbi complet )
                  Last edited by Tudor; 12 September 2008, 20:07.

Comment

• As vrea eu, dar momentan am si alte obligatii financiare, asa ca... O sa gaseasca iar modificarea facuta si gata. O sa fie suparata cateva zile da ii trece .... Si daca o sa-i placa o sa-i treaca foarte repede Urati-mi succes....
                    GL-22-TOF

Comment

• SUCCESSS!!! :P
                      ps:o masca pt consola de culoare neagra nu stii cat costa?(parca pe prestije era neagra)

Comment

• Te referi la cea cu butoanele pentru geamuri, climatizare, etc? Nu exista neagra (cel putin la noi in tara), pe prestije este cea imitatie carbon. Neagra daca o vrei o vopsesti.
                        GL-22-TOF

Comment

• Da..Corect..Nu stiam cum sa ma exprim..La aia cu imitatie de carbon ma refeream..Deci pretu?Si locu de unde pot cumpara ?

Comment

• ...Ati facut threadul varza...Aratura parca era mai incolo

Comment

• Da cam asa e dar nu sterg nimic ptr ca s-ar strica discutiile..

sigpic

Comment

• ...Pai normal ca e mai bine sa bagi puncte la reputatie decat sa dai PM.,mail...
                                ...Da' macar o revenire la discutie ca sigur sunt multi care si-ar varsa amarul aici

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google