loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ia incepe tu...

sigpic

Comment

• ...Hehe!...Mi-am spus deja oful...
      ...Si nu vreau warn pt. Spam(se da asa ceva pacilea?)
      ...da' poate o pledoarie de redeschidere care sa retrezeasca interesul ma pot gandi...ia sa vedem
      Last edited by viorelu; 23 September 2008, 11:13.

Comment

• Pacat ca nu mai posteaza streulea ...
        eu totusi ii dedic melodia

sigpic

Comment

• Scz baieti pentru off topic..
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• In ultima perioada nu mai am treaba cu nici unu dintre ei ... Mama mai face cateodata comentarii la depasiri .. Ca de ce smancesc asa ? Ca de ce intru asa agresiv in depasire ?Ca de ce i dau a 4-a si nu o las la treapta a 5-a.Tata nu zice nimic la astea de genu dar se crede GPS.Iao pe aici ... Fa dreapta , semnalizeaza , ai grija groapa .. Uite si la ala .. Si tot asa pana ma enervez si i zic ca il dau jos de mai tot vb aiurea si de multe ori ma trimite cu dacia cea veche , mai ales cand e mizerie )
            Its just a car ...

Comment

• Hai mai ca nu sunteti seriosi...Am vazut posturi noi aici si intru lacom sa citesc despre framantari conjugale ale loganistilor si cand colo dau de bord negru si alte balarii! Pai unde sunt spovedaniile? Hai, ca dau eu iertarea pacatelor!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Gusi ce aveti mah cu mine?Am intrebat doar..Mi-am cerut scz pentru off..GATA!! Ce aveti?
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Sa revenim on topic. (si totusi, trebuia sa raspund....)

Am reusit sa-mi conving sotia ca trebuie schimbate cauciucurile.... Nu de uzura, ci de imbatranirea cauciucului, etc. (stie si ea chimie). Asa ca nu trebuie sa mai tin secret. Ufff... Acum doar sa fac rost de banuti. Poate o sa iau direct incaltari de iarna.
                  In schimb nu reusesc sa o fac sa inteleaga ca o sa arate mai bine cu ledurile albe in bord. Aici e mai dificil. O sa fac modificarea pana la urma fara sa-i spun. Atunci sa vezi.... Minim 1 luna de post si suferinta.
                  Sa vedem... Revin cu detalii
                  GL-22-TOF

Comment

• ...Si la mine daca aduc vorba :"vreau sa iau...Pt. Masina"...Incepe: "pai da...Eu pe banii aia eu muncesc aproape o luna si tu ii dai pe..."Aici incepe momentul cand eu imi pun ochelarii de cal si imi vad de treaba mea
                    Interesant e ca de fiecare data ii spun ce am de gand...Chiar daca stiu ca e de acord sau nu...Si si mai interesant de ceva vreme comentariile ei imi fac placere(cu toate ca se enerveaza la culme)...Oare de ce?

P.S. ...ce rapid se incarca posturile...asa mai da!

Comment

• Din seria "cum o cresti, asa o ai" ....
                      La mine a fost ceva mai simplu. "Discutia" a avut loc la "inceputurile" noastre.
                      Draga mea, in viata mea este alcatuit deja un TOP:
                      Locul 1, amanta (aka masina/masinile in general. Trebuie sa recunoastem ca intr-o oarecare masura, avem grija mai mare de masina decat de sotie/consoarta);
                      Locul 2, calculatorul
                      Locul 3, tu draga mea

Si mi-a fost foarte usor dupa aceea.

Iar referitor la investitiie in amanta, o iau cu termeni tehnici, pana observ ca se pierde, si ma lasa intr-ale mele

Comment

• Helbera... Crud, dar necesar. Si inspirat. Bv! Stiu cat de imposibile pot fi femeile... :-j
                        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• @hellbera- Dragut! Uite ca mai apare cineva care ne spune- pe bune? Nu ne pacalesti?- cum sa rezolvi spinoasa problema existentiala a convietuirii barbat-masina-femeie! Un caz clasic si simplu de triunghi conjugal in care toata lumea are de castigat, daca exista comunicare, armonie si intelegere! Altfel spus, dilema intrepatrunderii spiralei galactice in familie este ca si rezolvata!
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Eu nu cred. Virusul numit sotie abia lasa loc sa ruleze aplicatia numita masina. Aplicatia numit calculator a fost trimisa in Recycle Bin .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• WAW, m-ai dat pe spate ce sa mai....

Comment

• Nu vreau sa fiu inteles gresit. Imi ador sotia ii fac toate mofturile, dar... Trebuia sa gasesc o solutie cand vreau sa fiu cu amanta, sa-i mai fac amantei cate un mic cadou sa nu fiu deranjat.
                                Dar si ea este intelelgatoare, si nu mi-a reprosat nimic, niciodata.
                                De fapt mi-a reprosat acum cateva luni ca bag prea multi bani in reparatia masinii. Atunci ea mi-a propus sa schimbam masina. Deci pot spune ca sunt un fericit. Cele doua femei ale mele (pe amandoua am acte , daca imi este permisa exprimarea) se accepta recirpoc.

Numai bine!

PS: Si ca sa-i raspund si lui GUSI.... Tocmai asta spuneam, problema a fost rezolvata inca din start. Iar daca vrei ne putem intalni sa filozofim, care este.
                                Last edited by Hellbera; 11 October 2008, 08:30.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google