@cristi_lcd: in sensul ca l-a incaltat? Sau mai degraba te-a "incaltat"....
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Am scapat, odata cu schimbarea locului de munca cardul de salarii a devenit inutil
acum iau salarul direct de la contabilitate.
trebuie sa precizez ca duc toti bani acasa si ii predau, chiar pe totiDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by mikebike72 View PostVoi ori nu sunteti insurati, ori nu recunoasteti ca si la voi e la fel.
Ciubucul nu se da de obicei, dar cand e o suma mai mica ii arat si mi-i lasa ea.
La noi, spre norocul meu mi-am ascultat consoarta. Astfel am devenit fericitul membrul al acestui club. Altfel cumparam o rabla la mana a doua.
Comment
-
Daca mai citesc 1 saptamana postarile de aici o sa ma simt un sotz pe deplin multumit de sotie si de micile ei cicaleli. Deocamdata nu si-a scos personal niciodata salariul de pe card deci eu am ramas insarcinat cu treaba asta plus platit rate si facturi! Si cum nu e contabila nu se complica cu prea multe socoteli
Comment
-
Sa traiasca Domnul bbogdan!Nicidecum,nu mi-e teama,desi ma simt supravegheat.Trebuie sa zic ca am fost sustinut de sotie ori de cate ori am vrut sa schimbam masina.N-am nimic de reprosat la adresa ei.
Sa traim linistiti!!!Toate cele bune!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Bine v-am regasit! Ieri s-a deschis-si pentru popor- Hypermarket PIC la Calarasi. Puteam sa lipsim? Noooooooooo! Asa ca seara, dupa slujba, hai si noi pe la Rivolutie! Muzici, steaguri, chiote, imbulzeala...Am petrecut mai bine de 2 ore cu sotia si fetita prin magazin, sa vedem toate lucrurile utile si inutile, toate giugelele, sa cumpere aia mica pizza, ca i se facuse foame...Bineinteles ca loc de parcare gasisem intr-o margine, spre camp si am carat tot ce luasem pana acolo...Noroc ca (inca) n-am luat leafa si ne-am limitat doar la tichetele sotiei...Altfel lasam la magazin toata leafa...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment