loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @cristi_lcd: in sensul ca l-a incaltat? Sau mai degraba te-a "incaltat"....
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am scapat, odata cu schimbarea locului de munca cardul de salarii a devenit inutil
      acum iau salarul direct de la contabilitate.
      trebuie sa precizez ca duc toti bani acasa si ii predau, chiar pe toti
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• @crististreulea- Ca duci tot salariul, te cred...Si eu procedez la fel!Dar ciubucul? Spaga? Bacsisul? FSN-ul?
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by gusi View Post
          @crististreulea- Ca duci tot salariul, te cred...Si eu procedez la fel!Dar ciubucul? Spaga? Bacsisul? FSN-ul?

Mai baieti, voi n-ati auzit de buletin? Te duci cu buletinul la banca si scoti bani de acolo.

Comment

• Aia de la banca sunt in stare sa-ti ceara dobanda ca sa-ti dea buletinul inapoi...
            Cristi,pe banii dati acasa iti elibereaza chitanta?

Comment

• Voi ori nu sunteti insurati, ori nu recunoasteti ca si la voi e la fel.
              Ciubucul nu se da de obicei, dar cand e o suma mai mica ii arat si mi-i lasa ea.

Comment

• Originally posted by mikebike72 View Post
                Voi ori nu sunteti insurati, ori nu recunoasteti ca si la voi e la fel.
                Ciubucul nu se da de obicei, dar cand e o suma mai mica ii arat si mi-i lasa ea.
                Cine poseda informatia, detine si puterea. Nu trebuie sa stie ele despre soldul din portofel. Chiar daca e doar ciubucul. Astfel nu sunt probleme.

La noi, spre norocul meu mi-am ascultat consoarta. Astfel am devenit fericitul membrul al acestui club. Altfel cumparam o rabla la mana a doua.

Comment

• Daca mai citesc 1 saptamana postarile de aici o sa ma simt un sotz pe deplin multumit de sotie si de micile ei cicaleli. Deocamdata nu si-a scos personal niciodata salariul de pe card deci eu am ramas insarcinat cu treaba asta plus platit rate si facturi! Si cum nu e contabila nu se complica cu prea multe socoteli

Comment

• Ma ingrozesc ce citesc aici,bine ca stiu despre ce e vorba...
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Ce straluceste prestige-ul ala in avatar!Nu spui nimic de reactiile sotiei in legatura cu masinuta..Ti-e teama?

Comment

• Sa traiasca Domnul bbogdan!Nicidecum,nu mi-e teama,desi ma simt supravegheat.Trebuie sa zic ca am fost sustinut de sotie ori de cate ori am vrut sa schimbam masina.N-am nimic de reprosat la adresa ei.
                        Sa traim linistiti!!!Toate cele bune!
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Bine v-am regasit! Ieri s-a deschis-si pentru popor- Hypermarket PIC la Calarasi. Puteam sa lipsim? Noooooooooo! Asa ca seara, dupa slujba, hai si noi pe la Rivolutie! Muzici, steaguri, chiote, imbulzeala...Am petrecut mai bine de 2 ore cu sotia si fetita prin magazin, sa vedem toate lucrurile utile si inutile, toate giugelele, sa cumpere aia mica pizza, ca i se facuse foame...Bineinteles ca loc de parcare gasisem intr-o margine, spre camp si am carat tot ce luasem pana acolo...Noroc ca (inca) n-am luat leafa si ne-am limitat doar la tichetele sotiei...Altfel lasam la magazin toata leafa...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Eu ma rog sa nu se mai deschida inca unul in Braila ca imediat soata ma pune sa o plimb la deschidere. Si normal se cheltuie in nestire.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• N-ai noroc. Urmeaza o deschidere de hypermarket si in Braila. Nu stiu exact cand, dar va fi sigur (anul viitor cel tarziu).
                              GL-22-TOF

Comment

• Da cred ca o sa fie Cora.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google