loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai, bolo, nu te mai lauda, ca stii bine ca monstruletul ala mare nu e al meu... Ca daca ar fi, n-as sta eu acum pe forum Si oricum, dac-ar fi sa deschid thread separat cu loganiste asuprite... Cred ca as fi singura care as scrie... Saracutza de mine...
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Sorry,bolo,nu am avut intentia sa te ating in vreun fel,credeam ca e asupritul ReBei,si catre ea era tinta.Oricum,faptul ca i-ai cumparat masinute teleghidate e o sugestie buna!

Comment

• Nu m-ai atins deloc...Chill, doar am recunoscut ca am ceva plushuri si machete prin masina nu?
        Life is short...play more!
        http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Bai fratilor,ce s-a intamplat,au descoperit inamicele reduta noastra,sau a intrat vreun virus pe aici si a sters tot?Pe ele ,fratilor,turnati aici,ca securitatea nu se mai ocupa de noi,s-au luat de afaceri,de politica .
          Hai sa plang eu primul dupa trei meleoane si ceva,cica "hai sa luam cava carne pentru sarbatori,niste fructe ceva si venim repede acasa ".Si eu, fraier,ca doar o iubesc,am pus botul la vrajeala.carne de cca un milion,fructe de trei-patru sute,cateva de-ale gurii,si pe urma,cosmeticale,"stii, mi-ai promis ca imi aleg eu un cadou",da mama ,da-i bataie.Si respir usurat cand vad ceva sub 20 ron."Dar vreau si ..."zice...Da ,bine,ia si aia ca nu e decat 9 ron,si cand descarc acasa vad inca vreo cateva sticloante suspecte."valeu,ce-s alea,insecticide,sau ce?"Si am aflat ca sunt cadouri pentru cunostinte,rubedenii,dar am rasuflat usurat ,ca pentru mine nu a cheltuit nimic!

Comment

• Dedicatie speciala pentru cei asupriti de consoarte
            La multi ani si sarbatori fericite!

Comment

• Super tare topicul.
              Am ras cu lacrimi la unele posturi.
              Eu nu am probleme de genul asta.
              Piciului meu ii place foarte mult Logan-ul. I-am spus deja ca il pastrez lui. Are doar 4 ani acum.
              LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
              CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• LA MULTI ANI!,florin,sa stii ca ai mei au tot patru ani,si baiatul meu mi-a propus sa-i dau lui loganul cand se va face mare ca o sa-mi cumpere el alta masina noua!

Comment

• Deja sunt singurul asuprit pe aici?Sa stiti ca pana si nevestele perfecte sunt asupritoare.Uite,a mea ma tot invita sa o ajut sa spele vasele,sa dau cu aspiratorul, sa alea-alea...De aceea am luat o masura drastica:o cana mare de vin fiert si am fugit din calea tornadei la calculator.Chiar nu ma consoleaza nimeni?Tradatorilor!
                  Na ca se aud puradeii,o sa-i trimita pe capul meu sa le pun "Frumoasa si bestia" ca le-am promis...Sa le pun mai bine "frumosul si bestia "ca e reality show!Oooooooooof,e greu sa fii sot,mai dragilor!
                  ...baietelul e langa mine,si vrea desenele promise...e greu sa fii sot dar e asa frumos sa fii tata!
                  Last edited by bbogdan; 3 January 2009, 17:48.

Comment

• @bbogdan- La tine?! Stai sa vezi la mine: pe 01.01.2009 am dat o fuga la tzara sa o iau pe soacra mea care s-a imbolnavit, si s-o aducem 100 de km la spital la Calarasi. Bine, exista spital si la Oltenita, la doar vreo 15-16 km de ei...Si acum in fiecare zi cate o fuga la spital, pe la cumparaturi, alea-alea...Dar ma uit la nivelul indicatorului de benzina care scade vertiginos si maine cred ca umplu rezervorul! Fara comentarii!
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Gusi spar sa nu te superi ca unu de varsta mea se baga dar dc nu i-ai spus sotiei tale sa ii spuna soacrei sa nu i zici tu direct sa vada ca are un ginere bun sa deie bani de transport ca benzina in ziua de azi i scumpa si maine trebuie sa alimentezi ca nu mai ai benzina.

Comment

• @radu_2008- Daca avea, dadea ea. Dar stii ca pe la tzara nu prea sunt bani. Discutam in produse: subansamble de porc, muraturi, malai, dulceatza, compoturi, vin...
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                          Deja sunt singurul asuprit pe aici?
                          N-ai sa vezi!Insa acum de sarbatori nevestele ne-au cam menajat putin copii au avut de joaca cu una cu alta si ne complacem in situatia asta.Rau e ca nu tine prea mult...de maine gata... se schimba placa
                          Last edited by viorelu; 4 January 2009, 12:02.

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                            LA MULTI ANI!,florin,sa stii ca ai mei au tot patru ani,si baiatul meu mi-a propus sa-i dau lui loganul cand se va face mare ca o sa-mi cumpere el alta masina noua!
                            Sa ne traiasca picii, Bogdan. Ne vedem la prima intalnire a Clubului din februarie.
                            O sa incerc din rasputeri sa vin cu Logan-ul.
                            In general cand merg la intalniri la Club, sotia isi face de treaba cu card-ul. Ultima intalnire la City Mall m-a lasat cam "chel". Prefer un alt loc de intalnire.
                            Last edited by florin75david; 4 January 2009, 15:09.
                            LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                            CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

• Bai,fratiori de suferinta,vad ca v-ati revenit,credeam ca a dat hamasu-n voi!
                              Gusi,incearca si partea plina a paharului:soacra ta e in spital!!!
                              Viorelu,a mea e libera pana pe 8,si bcred ca s-a plictisit acasa de ma tot streseaza!
                              Florine,sa le Dumnezeu sanatate pureadeilor nostri,si noua pe langa ei,si poate ne vedem,daca nu chioram!

Comment

• Si a mea libera tot pana pe 8,copilu a inceput scoala...deci dupa o sa am mintea mai linistita avand in vedere ca toata luna sunt in concediu
                                E adevarat ca au inceput sa apara planuri de cumparaturi si nu asaaa...ci ceva de genul ce vom cumpara anul asta...in mare parte as prefera sa ramana la stadiul de planuri
                                Deci:sa ne vedem cu bine vorba orbului,ne mai auzim vorba surdului,mai vorbim vorba mutului...s.a.m.d...
                                Last edited by viorelu; 7 January 2009, 01:58.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google