loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Viorelule,avatarul tau seamana cu fata unei femei:sub fata aparent nevinovata,zambitoare se ascunde o terminatoare!(am zis eu ca sunt poet!)

Comment

• Buna comparatie...no comment...

Comment

• @bbogdan-A iesit din spital, maine dimineata o duc acasa! Drumuri bune sa aveti cu totii !
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Multumiri de urari,gusi,sper ca nu te-a suparat remarca mea privitoare la soacra.Stii,eram taticul bancurilor cu soacre pana a nascut sotia,si de-atunci platesc o baba sa stea cu ei si sa aiba si puradeii mei o mamaie.Normal ca ma enerveaza,si ii dau si bani!!!Dar n-am incotro.
          ...Ca o paranteza,as vrea sa ii inteleg si eu pe oamenii aia care isi mai iau si amanta:cum,frate,DOUA femei de suportat?!Si inca ceva:pedeapsa pentru bigamie asta este:doua soacre!
          Poligamii sunt,probabil,ca drogatii,nu-si dau seama la ce se expun!

Comment

• @bbogdan- Probabil ca trebuie sa vorbim cu CristiXP, sa schimbe titlul threadului...Ca numai noi doi vad ca mai varsam cate ceva pe aici. Restul sunt asa de multumiti, asa plini de armonie conjugala, de nici nu mai deschid gura...Ma rog, e criza economica si fac economie de vorbe. Azi am dat o fuga la tara sa o duc pe soacra, basca cumnata si nepotica , ramase de la Revelion pe la noi...Nimic spectaculos pe ruta Calarasi-Oltenita-Cascioarele si retur: 3-4 dilii dornici de depasiri in curbe, 2 radare mobile, obisnuitii betivani din Spantov pe mijlocul drumului, camionagiii care circula jumate pe banda ta...Ah! Ba da:am lovit un porumbel la coborarea de pe podul de la Oltenita, dar banuiesc ca s-a izbit de scutul motorului, fiindca n-am constatat nici o chestie de gen fisura, spartura etc. Sositi acasa dupa 200 de kilometri, cand aveam chef sa bag un pui de somn, sotia mi-a amintit ca n-avem apa minerala si am dat o fuga inca vreo 10 km pana la hypermarket, luand-o cu noi si pe maicamea...Si dusa a fost odihna mea de sambata asta!

Comment

• asa-ti trebuie! sa mai ucizi porumbei si altadata.

:P :P

Comment

• Ce,vrei sa se numeasca Gusi&bbogdan show!?Si culmea e ca nevestele noastre,sau cel putin a mea, e blanduta,daca ar citi pe aici ar rade si ea putin,dealtfel ii cam povestesc eu cam tot(!)si e amuzata.Cred ca restul periculoaselor s-au prins si acum toti adevaratii asupriti au interdictie la calculator si masinile incuiate,de nu mai sufla nici unul!
                Sau mai rau,stau cu nevestele langa ei si sunt cenzurati,au voie sa scrie doar la "benzinar vs.dizelar"!
                Si,sa nu uit,vezi,nu te mai razbuna pe porumbei,si eu o alint pe a mea cu porumbela mea,si totusi la suparare nu omor porumbei!

Comment

• Baieti imi pare ca va prieste criza...pai deh daca supermarketurile inca cer bani pe produse.Vizita la supermarket incepe sa semene cu vacanta la mare...odata pe an...bucuria noastra...sau mai bine zis a voastra,ca nevastamea mai vrea un copil,si nu glumeste...pana la sfarsitul anului il vrea gata...asa ca eu am cam pus-o pe criza asta...va las ca am treabaaa

Comment

• Eu am doi si as mai fi vrut,dar a mea pereche are ceva pe la "ridichi"(vorba fiului meu!)si nu e de loc indicata o sarcina.Nevasta si toata lumea spune ca am un diagnostic usor de pus,dar eu asa de mult as vrea o casa plina de puradei neastamparati!

Comment

• ferice de cei neinsurati bucurati-va de libertatate ! am citit pe aici si m-am distrat dar m-am si regasit in multe situatii. ma gindeam ca sunt singurul "fara prime, fara mariri de salariu " ca sa mai iau ceva la masinuta. ca si a mea e pericol public. de cite ori nu am avut scandal!!!! oricum mi-am luat paravinturi cu 10lei cotiera 20 lei huse 50lei etc. asa stie ea, ca astea se vad si trebuie sa dau cu subsemnatu ha ha cardu e la mine-Ura

Comment

• Vezi poate cineva umbla pe la history in browseru tau...si poate ramai fara card...ai grije dupa ce ai scris aici sa dai "clear private data"

Comment

• hahaha,cardul e la mine...hahaha,pin-ul e la ea!...hahaha!

Comment

• @18nik- Faine preturi la accesorii auto! Da-mi si mie adresa magazinului, sa-mi fac si eu cumparaturile de acolo!
                            @bbogdan- Of-ul meu, din ce in ce mai stresant, este legat de tigari. Din ce in ce mai des aud placa "Cand te lasi de fumat? Stii cat costa tigarile pe luna?" Culmea e ca are dreptate!

Comment

• Pai asta e cel mai enervant lucru la o nevasta,ca de multe ori,dupa ce ca te nerveaza,are si dreptate!

Comment

• Eeee are...vorba vine...ca mintea noastra se straduieste intotdeauna sa ne convinga ca nu are dreptate...NU CEDATI!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google