Ma gandeam,asa,intr-o doara...daca nu cedau ele,acum eram fericiti si noi,si ele.Dar ele,fiind slabe(ce vrei,femei),au cedat,si uite-asa am patit-o !
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Aveam 190 de lei din FSN...intonatia pe aveam ;).....
Cum nu imi mint partenera de viata, sub nicio forma, deoarece am ajuns la concluzia ca mint degeaba, am ajuns intrun stadiu in care am spus ce marunt aveam in buzunar...
I-am spus ca 50 de lei se duc pe motorina, si cu 20-30 de lei mananc si eu ceva....deci cel putin 100 de lei de adus acasa...
Dupa ce inchei conversatia cu ea, in plin FULGER la Constipatiei primesc sms cum ca ea se gandeste mai des la economiile noastre, ca mine.
Cu acest prilej (are cont pt acest forum, stie tot...normal), desi nu am voie sa fiu suparat pe ea (nici sa fiu suparat nu am permisiune), ii transmit ca bani de gas tot cheltuiam iar acei 20-30 de ron sunt pentru 2 pui shanhai la Helin pt mine si amanta mea.
"Acum ca ai izbucnit in plans tin sa iti reamintesc ca si de ziua ta am zis ca nu vin din cauza banilor, facandu-mi aparitia pe seara (inainte de ziua ei, normal) cu tort,sampanie, jucarie + atitudine de om ce asteapta sa fie pedepsit. Asa ca draga mea, nu imi lua si abilitatea de a putea sa iti evidentiez ca te superi pe nimic si ca eu te iubesc. "
Mai multe, pe parcurs ce apar, oricum tolba cu povestioare este inca arhiplina....dar trb sa astept reactia ei la acest post ca sa stiu daca mai zic...:P....dar stiu de pe acuma ce o sa zica "DAI DIN CASA AH ? ", iar eu umil o sa recunosc de pe acuma ca acesta este ultimul post aici.
Asa ca baieti, barbati, nu incercati sa va impotriviti, deoarece numai voi veti avea de suferit, este pedeapsa suprema fiindca durerile facerii le suporta singure...si asta le omoara.No Stress !
http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY
Comment
-
eu il stiu destul de bine, are ce sa povesteasca, ma acopera si pe mine, dar "nu are voie" )No Stress !
Comment
-
mai baieti..si eu sunt casatorit de...2 ani si un pic...la fel ca si voi..nici eu nu imi pot minti sotia cu nimic...
si referitor la tuning...vede tot...in maxim 10 secunde.
Spre deosebire de voi ..ea imi intelege pasiune si ptr ca ma iubeste acepta tot ce fac...cel putin la masina.
Sincer nu putea nimeri a fata mai buna.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
O nevasta care nu te cicaleste, fii convins ca cicaleste pe altu' ;)No Stress !
Comment
-
Asta a zis varianta scurta la Scrisoarea a3-a....
"Tu esti Mircea ?
NU !"
Skandale FFA !No Stress !
Comment
-
si eu sunt casatorit.......si a mea stie imediat cand o mint ..asta e intuitia de femeie.....iar cu masina niciodata nu mi-a zis cum sa merg si toate cele.....a vazut de la inceput stilul meu si acum s-a obisnuit ....oricum, un sot mai bun ca mine nu gaseaTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
eh .. gata cu minciunile ...
duc o viata frumoasa alaturi de sotia mea dar in ce priveste amanta ( masina ) , lucrurile iau cateodata o intorsatura ciudata , amuzanta , stupida , etc etc
sa incep cu daciuta veche care a fost platita si achitata integral de mine:
dupa cum prea bine stiti dacia 1310 are scaunele din fata pe arcuri , lucru detestat si incomod din punctul meu de vedere. dupa ce am cumparat masina , am fugit la o maghernita de dezmembrari si am cumparat 2 buc scaune ... sofer si pasager de renault reglabile si asa mai departe ... ajuns acasa in fata curtii si ma apuc serios de treaba , taiat suruburi , dezmembrat scaune pentru a monta scaunele de renault ... fiind prafuite am rugat sotia sa se ocupe de ele cu o perie si unpic de biocarpet , lucru normal si evident ... dupa ce am terminat de demontat scaunele de pe daciuta ma duc in curte cu scaunul rupt si vechi de pe dacie sa il las in curte si sa iau mandru scaunul proaspat achizionat ... cand ajung in curte , sotia mea ( din lipsa de experienta , necunostinta de cauza si precizez ca avea numai 18 anisori ) a luat in serios treaba cu spalatul si imaginativa un tablou cu : scaunele intinse la maxim ( drepte ) sprijinite de peretele casei , sotia cu pantalonii suflecati ( sa nu se stropeasca ) cu un furtun in mana si cu apa care tasnea din furtun direct pe scaunele mele pline de bureti , se uita la mine si ma intrebat daca este bine asa .... am spus ca da si am facut cale intoarsa cu scaunul vechi , spre masina pentru ca cele ude erau asa de grele incat cred ca trebuiau 2 insi sa le ridice de la pamant. nici acum , dupa 3 ani , nu pot sa va spun ce am simtit in acel moment. nu pot sa descriu ... o furie legata strans de o senzatie usoara de amuzament si uimire ...in final dupa 2 luni am montat scaunele inca ude si cu un miros de caine tinut in ploaie care predomina si langa masina, vara aveam geamurile aburite pe interior ... senzatii nu alta
boon .. a venit loganu`...
banii se platesc la gramada deci in mare parte trebuie sa tin cont si de parerea ei , mai ales ca creditul este pe numele ei si masina pe numele meu ... se impart cheltuielile ( asa cred eu ) ... culoarea a fost aleasa la intamplare si spre satisfactia mea tot rosie , fiind a 3 a masina rosie detinuta de mine.
cateva contre au fost de la inceput
ea dorea hyundai , eu logan
ea dorea benzina ( ca este silentioasa ) , eu motorina ( aprox 25 - 30.000 km pe an )
amandoi cu aer conditionat si cand am vazut masina prima oara am cazut de acord ca aceea sa fie . precizez ca masina a avut in data cumpararii 24 000 km , second hand din spatele blocului , o familie care nu mai avea ce sa faca cu ea.
acum fiind in LOGAN CLUB , au aparut si inevitabilele discutii :
iar pleci ?
la ora asta ai ajuns casa ?
pe mine cand ma scoti in parc ?
la o discoteca nu mergem ?
toate planurile se invart in jurul loganistilor ..
si asa mai departe ...
cat despre asa zisul tuning pe masina noastra , problemele au inceput de la primul difuzor cumparat .
sunetul : dar se auzeau bine si celelalte , nu avem bani de un nou cass dar hai ca e ziua ta ( profit si eu de evenimente ) , dar ce naiba bubuie asa
paravanturile : sunt urate .. nu le vreau pe masina .( dupa explicatii lungi ca mai deschizi geamu una alta , a mers , am invins)
jantele : ok daca tu le vrei dar nu le vad logica ( arata bine stii si tu avem jantele de tabla pentru cauciucurile de iarna , am invins iar )
xenoane : ce rost au , farurile astea vad ca sunt bune , uite ca ai lumina in fata , cat costa ?!!!?!?! ( aici a invins ea )
arcuri sport : hai mai iubi ca pe urma ne zdruncina prea tare ... si gropile astea... iar faza cu pretul ( a invins iara )
dvd-parasolar : NU NU NU NU NU si tot asa..pai si OGLINDA mea? eu in ce mai ma uit ? ( era deja cumparat si am platit eu integral la el dar ca sa vedeti incapatanarea din capul unei femei , nici macar o data nu a pus mana pe telecomanda promitand de altfel ca nu se va uita niciodata in el decat daca va arata ca o oglinda !!! ... dupa lungi lupte am invins dar tot nu se uita )
si lista continua ... mai sunt multe elemente de pe masina care pentru ea sunt de neinteles si nu cred ca vor fi scoase din mister vreodata , in schimb nu ma streseaza la volan , ma lasa sa fac ce vreau si niciodata nu a scos vreun semn de exclamare nici cand chiar am avut un accident minor dar a necesitat vanzarea masinii ( dacia 1310 ).
cam asta este ... tin la ea si sunt calculat in ce priveste cheltuitul pentru masina si casa ... nu fac lucruri absurde dar ea trebuie sa comenteze.. asta este rolul ei . ne obisnuim,zicem ca ele si facem ca noi ... cat mai merge ... !
Comment
-
Mai ai pana cand sa incepi argumentare unghiurilor de la fiecare poza, tipurilor de aparate de fotografiat, datelor de indentificare ale celolalti loganisti + prietenele lor, destinatiile + motivele parcurgerii intinerariului, arhiva cum daca ai fi avut vreo iubita in zona deplasarii, suma totala de plata a excursiei impreuna cu bonurile fiscale la orice, motivare bonurilor lipsa, motivarea faptului ca tu ai prea putine poze si ceilalti au prea multe ( vezi doamne pozele cu amanta au fost scoase, cu toate ca pozele au numere consecutive si s-ar observa usor ).
A fost o data , cum am zis la FULGER, a trebuit sa ii evidentiez forma de la usa din stanga spate a masinii mele, sa vada ca usa din poza cu pricina era de logan, ca sa ies dintro cearta inevitabila.
Daca voi credeti ca insurati ma depasiti in chestiile astea...mai vorbim....eu macar nu sunt insurat, dar o iubesc si asta e.
Am ajuns sa clarific si de ce sunt ele asa ofensive...Atacul este cea mai buna aparare....daca ea te cicaleste zilnic, de masina, amanta etc, tu nu mai esti in stare decat sa te aperi, fara sa vezi ca girantul iese in chiloti pe usa ;) ( Gionik stie )No Stress !
Comment
Comment