loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @bbogdan: a mea e olteanca...........mai trebuie sa zic ceva????.......trebuia sa ne cunoastem mai devreme bbogdan......poate nu mai faceam greseala de a lua o olteanca de la inceput ...........sper ca are de gand sa mi-o faca la saptezeci de ani si nu mai devreme
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Hai sa va vand o replica tare,de-a unui coleg ,cand se cearta cu EA:''...vrajitoarea aia de ma-ta care mi-a facut vraji sa te iau''.Am ras cu lacrimi,ce a putut inventa asta la suparare!
      @Mario:sa stii ca a mea are mama moldoveanca si tatal oltean,de-aia m-am ingrasat ca un porc de cand m-am insurat,si nu mi-e frica decat ca se apropie Craciunul!
      @playmo:stii ca esti rasista?Toate femeile sunt asupritoare,indiferent de rasa,specie,culoare(era sa adaug si sex dar de aici pana la acuzatia de homo mai e doar un pic!).Nu stii de ce a avut Florin Piersic neveste unguroaice?Ca sa se stie ca tot romanul sta deasupra (e afirmatia lui).
      A mea e chiar indragostita de Frumusica,vrea sa o spele la spalatorie,sa fac eu curat in masina dupa ce o murdareste ea cu copiii ei,de-astea de-ale femeilor.I-am spus ca daca o las sa faca cum vrea ea o sa gasesc pe bord un mileu si-o vaza !

Originally posted by sinx View Post
      Una peste alta vorbeam azi in masina de voi ( Logan Club) si la un moment dat imi zice ca sunt vreo 2 mai draguti printre voi... Acum abia astept sa vad care sunteti aia... simt ca se lasa cu sange

Si o mica povestioara...

Acum vreo 4-5 ani, mergeam impreuna cu actuala prietena pe pasarela de la Basarab... cea peste calea ferata. Aveam in spate un ghiozdan cu o statie de amplificare in el... una micuta. Era iarna si un polei mama, mama. La un moment dat ii povesteam eu cum nu am cazut niciodata pe gheata... nici nu am apucat de terminat ca am alunecat pe scari si m-am dus pana jos de am facut si statia praf... Bine-inteles ca ea s-a spart de ras. M-am simtit atat de prost incat imi doream sa pateasca si ea ceva. Nici bine nu am apucat sa termin de pus dorinte ca la un moment dat o scap in canal, la propriu... era unul fara capac si acoperit de zapada am ras de ma durea stomacul!

Azi am adus vorba de faptul ca pana in Octombrie vreau sa imi iau si eu arcuri sport. Inca mai sper sa gateasca ceva azi dupa discutia aprinsa din masina...
      Omule,parca e un episod din "Familia Adams",unul isi rupe gatul si celalalt se strica de ras...
      Last edited by bbogdan; 26 July 2009, 17:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Tare faza cu mileurile dar nu se mai poarta

Comment

• Pai tocmai de-aia e foarte probabila treaba...

Comment

• cand se aprinde martorul de la sonda landa ce poate avea? ce este de facut?

Comment

• La masina sau la consoarta?
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @darksid3- De ce esti rau? Sigur ca la consoarta se refera omul!
                In alta ordine de idei, m-au bagat rau la apa sefii astia ai forumului, si cred ca in special CristiXp, ca Seba cica nu stia nimic...Vin si eu ca tot omul de la Sibiu, unde ne-am intalnit pe fuga- deh! multi "blanari" in Logan Club-si ma trezesc albastrit pentru merite in munca cu organizarea micutei filiale locale, bag seama. Atat a trebuit: "Dupa ca stai o multime pe forum, acum esti si co-organizator de intalniri! Adica sa pleci in fiecare sambata sau duminica de acasa!" etc.etc.etc. Noroc ca baietii nostri inca se urnesc greu, iar intalnirile sunt mai rare. Dar cand s-o mari filiala, ma ia cineva in gazda? Intreb de pe acum, sa fiu acoperit!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Nu te teme, ca nu te las la greu.
                  Stii ca noi, la tara, avem case cu multe camere, te adopt eu
                  INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• ...la mine e grav...cand vreau si eu sa mai chiulesc de la intanirile loganclub,imi aduce aminte femeia..."vezi ca e ora sapte" sau "vezi ce e ora 9.00,nu te mai duci la stadion?"...asta dupa ceva luni in care am auzit numai"azi unde mai pleci?...pai iar?...nu ai fost si alaltaieri?".Se pare ca nationalele si regionalele au avut un efect benefic...as zice eu
                    Originally posted by vogans View Post
                    cand se aprinde martorul de la sonda landa ce poate avea? ce este de facut?
                    ...cand se aprinde martorul e groasa treabaConluzie?Martorul este amantul...mai ales ca umbla si la sonda lu' Landa

Comment

• ...si cand ma gandesc la biata de ea care acum spala copiii si-i culca...Da' ce mi-a venit mie acum sa ma gandesc la ea?Las' sa mai fiu si eu asupritor,macar cand imi da ea voie!

Comment

• ...sa o crezi tu ca ti-a dat voie...asa se zice la o pauza de cinci minute?...

Comment

• Mare adevar vorbesti, viorele!
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Nu mai speriati tinerii,de aia e scadere demografica...
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• mama ce cap in gura mi-am luat...acum mi-am revenit...

Comment

• foarte tare topicul asta,sory pt cei de sub papuc,o sa treca ...cred

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google