...hehe...te crezi imun?e boala care se ia...te vedem noi mai incolo cand o sa cauti si nu o sa gasesti un loculet pe net unde sa iti versi amarul
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Bai frate, numai armonie, dragoste si intelegere in majoritatea familiilor de logan-club-forumisti! Noroc ca mai apare cate unul ca mine- ca Streulea, saracu', nici sa scrie aici nu mai are voie!
Aseara am fost pe la Balciul ce se tine zilele astea pe la Calarasi (oficial numit Targul de toamna!), impreuna cu Dexter, fiecare cu familia din dotare. Cum sotiile noastre abia acum s-au cunoscut, printre altele, au discutat si de Logan Club. Sa vezi frate ce concluzie au tras, cica ne intalnim prea des! O data la cateva luni, o data pe luna si, mai nou, la doua saptamani! Fratilor, fiti alaturi de noi si ajutati-ne! Explicati-le ca la 2 saptamani nu e prea des! Poate saptamanal, dar mai avem pana atunci! Traiasca libertatea de intalnire!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by gusi View PostBai frate, numai armonie, dragoste si intelegere in majoritatea familiilor de logan-club-forumisti! Noroc ca mai apare cate unul ca mine- ca Streulea, saracu', nici sa scrie aici nu mai are voie!
Aseara am fost pe la Balciul ce se tine zilele astea pe la Calarasi (oficial numit Targul de toamna!), impreuna cu Dexter, fiecare cu familia din dotare. Cum sotiile noastre abia acum s-au cunoscut, printre altele, au discutat si de Logan Club. Sa vezi frate ce concluzie au tras, cica ne intalnim prea des! O data la cateva luni, o data pe luna si, mai nou, la doua saptamani! Fratilor, fiti alaturi de noi si ajutati-ne! Explicati-le ca la 2 saptamani nu e prea des! Poate saptamanal, dar mai avem pana atunci! Traiasca libertatea de intalnire!
Comment
-
concluzia : luati-le toti de fiecare data...o sa se imprieteneasca de zic ele.." baieti, nu faceti un fulger..? ca vreau sa vb cu "cutarica" "
La noi sa vezi ce se suna intre ele.....Le intrebam : iesiti ? ele...pac pac..mesaje..intreaba : iesi fata? da... Ok hai ca ies si eu..daca raspunsul este nu : ok..du-te singur nu ies in seara asta )
Foafo - nu e chiar atat de fiecare seara:
luni - iesi cativa - cam 5-6 loganari
marti..- cam tot asa..
miercuri - putin mai multi
joi, vineri, sambata ziua la saptamanala, sambata seara la fulger si duminica iese toate shleahta ( aprox 15- 20 masini )Last edited by Thejock3r; 7 September 2009, 23:56.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Aha,si-a schimbat sexul virtual!Ce chestie cu nick-ul asta!Am vazut mai demult la un netcafe niste tipi care se dadeau pe un chat drept o fata "de viata" si-l pacalisera pe unul sa se intalneasca cu"ea",si ala luase teapa-normal-si acum "ea" se dezvinovatea si-l ruga sa "o" ierte si sa mai vina odata la intalnire.Femeile,si virtuale,tot asupritoare raman!
Comment
-
Andreea13 e prietena lui.......
la mine, sotia nu a prea zis nimic la inceput, chiar ma lasa sa plec, dar era mai reticenta, sa nu intarzii prea mult....acum nu ma mai intreaba la cat ajung acasa si uneori mai merge si ea cu mine si deja s-a imprietenit cu celelalte consoarte......iar intr-o zi m-a uimit cand mi-a spus ca dupa deplasearea de la Cluj, la care venim cu un prieten cu arcuri joase, a zis ca daca ii place cum se comporta masina o sa ne punem si noi........deci, e bine, ca poate cu timpul imi va mai zice sa mai fac una alta la masina .....baftaTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
@Mario Popa- Bravo! D'aia e bine sa mai scoatem consoartele la o intalnire, o Regionala, o Nationala, sa-si mai faca si ele prietene noi, sa mai schimbe o vorba, o reteta, o barfa...Iar noi sa avem mai multa liniste!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Metoda cu scosul la Nationale/Regionale chiar functioneaza si da rezultate,testat .
Oricum momentan mai greu cu plecatul(mai la distanta...) ca mai are mai putin de 3 luni pana naste ,deci va dati seama ca momentan si sa vreau sa zic ca sunt asuprit nu merge,tre sa mai suport cateva luni anumite toane ...dupaia om mai vedea
Ca sa va faceti o mica idee e cam asa:nevasta cu toane de gravida, eu cu nervi de renuntare la fumat de 2 saptamani si ceva,iar fetita cu ceva razgaieli reuseste sa ne nevrozeze pe amandoi...deci o veselie totalaLast edited by viorelu; 15 September 2009, 20:46.
Comment
-
@viorelu:am vazut un reportaj cu una care nascuse tripleti,si care m-a amuzat tare.Sotul spunea ca,"duuuupaaa nastere,caaand aaaam affflat ca am TREI copii am fffost un pic ...socat...acum mi-am mmmmai revvvenit..."dar avea o fata si vorbea,asa revenit,de parca ar mai fi nascut nevasta-sa intr-una de atunci!!!Gemenii mei aveau vreo doua saptamani si credeam ca stiu se e aia greu!Eu stiusem si m-am si bucurat ca avem doi in una,dar ala saracul...
Comment
Comment