loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va dau un exemplu de nevasta care ma intelege: in noaptea asta ma duc cu Loganarii la un gratar la padure si ea nu vine cu mine......nu are nimic impotriva, doar sa nu beau alcool sa nu imi salte astia permisul, in rest totul este ok......abia astept sa ma simt bine in seara asta....bafta
    Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Mario- tu sa deschizi un topic cu " consoarte intelegatoare" Titlul acestui topic e altul. Vrei sa-ti sara lumea in cap ?? )

Scz de off
      ps. ne vedem la intalnire ( si pe mine ma lasa singur in seara asta )
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• @MarioPopaom'le,asta e un caz grav de off-topic!te reclam la consiliul popular al asupritilor!

Comment

• Pai Mario Popa si Thejock3r doar se viseaza neasupriti .
          Declaratii de genul "ma lasa","ma intelege" arata o asuprire destul de clara .

Comment

• Hai baieti nu mai posteaza niciunul?au descoperit consoartele thread-ul de e asa liniste?

Comment

• Asteptam sa le ia somnul...
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• )....e bine si asa

Comment

• dya tu cum esti? asupritoare?
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cred ca studiaza,deocamdata.Se pregateste...
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Eu?asupritoare?niciodata).........puteti intreba asupritul)

Si apropo nu am nevoie de studii...deja sunt la stadiul de perfectionista-"
                      Last edited by DYA91; 29 September 2009, 19:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @DYA91-Sa-l intrebam? Pai spune ceva? Eu cred ca ai gresit topicul... Poate cautai "Intre fete", ca nici pe acolo n-a mai scris nimeni de mult timp...
                        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Nu stiu daca zice ceva...sa intru pe topicul "Intre fete" sa dau eu din casa?...nu-mi convine)

Comment

• Preferati sa va urmareasca din umbra? Oricum n-aveti scapare nici asa... deci...
                            Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Vedeti cine stie?)ca bine zici Rebe

Comment

• M-a convins asupritoarea să o iau de nevastă. Am căutat în sacul cu minciuni, dar nu mai am decât două, pe care le țin pentru zile negre. Așa că, azi, am depus actele la primărie, iar de sâmbăta viitoare am asupritoare „pă persoană fizică”.
                                The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google