tare asta sibianul "'Ca altfel suntem oameni onorabili "
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Odinioara intrasera niste fete pe aici...acum ori rad in taina,ori se dau drept barbati ca sa ne submineze.Hei ,undercoverelor,pe unde va ascundeti?
Hai sa ma plang.Sunt acasa un timp(somaj tehnic)si a sarit pe mine nevasta.Duc copiii la gradinita,ii spal,ii sterg la pardon de expresie,fac curat,intind rufe,gatesc,ca i-am si spus,o sa-mi creasca sani si o sa merg in locul ei la coafor.Sa vad cum ramane cu amoru'.
Comment
-
Ptiu,piei,bai ce m-am speriat!!!Mai fata,eu is batran,nu mai face de-astea ca ma trezesc mort!Desi e cam tarziu,iti urez si eu un La multi ani!ca am vazut ca a fost ziua ta.
Ca sa nu fiu off-topic,azi am ajutat-o pe sotia mea la facut...coliva!Vrei sa fie pentru mine?Pai daca afla ca eu stau la palavre cu pustoaice pe net cand ea e de servici,trebuie sa-mi ajunga coliva aia pana ii trece supararea!
Ai un sot/prieten/victima pe care sa-l stresezi continuu si ireversibil,sau esti pe aici pentru a castiga experienta in asupriri?
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostOdinioara intrasera niste fete pe aici...acum ori rad in taina,ori se dau drept barbati ca sa ne submineze.Hei ,undercoverelor,pe unde va ascundeti?.
Originally posted by bbogdan View PostOdinioara intrasera niste fete pe aici...acum ori rad in taina,ori se dau drept barbati ca sa ne submineze.Hei ,undercoverelor,pe unde va ascundeti?.
Comment
Comment