loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tare asta sibianul "'Ca altfel suntem oameni onorabili "
    sigpic #

Comment

• Da' multi mai sufera p-aici...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Odinioara intrasera niste fete pe aici...acum ori rad in taina,ori se dau drept barbati ca sa ne submineze.Hei ,undercoverelor,pe unde va ascundeti?
        Hai sa ma plang.Sunt acasa un timp(somaj tehnic)si a sarit pe mine nevasta.Duc copiii la gradinita,ii spal,ii sterg la pardon de expresie,fac curat,intind rufe,gatesc,ca i-am si spus,o sa-mi creasca sani si o sa merg in locul ei la coafor.Sa vad cum ramane cu amoru'.

Comment

• Inversati rolurile sa vada cum e sa ai nevasta.

Comment

• As ramane vaduv,sa fiu pentru ea ca o nevasta!!!

Comment

• ..............

Comment

• Ce te rizi dom'le asa?

Comment

• Mi-am adus aminte de o zicala:
                  "De ce femeile traiesc mai mult?
                  Pt. ca nu au neveste."

Comment

• Si nevasta rimeaza ori cu napasta,ori cu nefasta.Iar pentru aia care nu stiu daca sa se insoare sau nu,de ce isi bat capul,indiferent de alegere,dupa zece ani regreta.

Comment

• bbogdan aici sunt...nu v-am urmarit din umbra dar n-am mai stat de cam multisor pe forum sa rasfoiesc threadurile si acum vad ca imi simtiti lipsa

Comment

• Ptiu,piei,bai ce m-am speriat!!!Mai fata,eu is batran,nu mai face de-astea ca ma trezesc mort!Desi e cam tarziu,iti urez si eu un La multi ani!ca am vazut ca a fost ziua ta.
                        Ca sa nu fiu off-topic,azi am ajutat-o pe sotia mea la facut...coliva!Vrei sa fie pentru mine?Pai daca afla ca eu stau la palavre cu pustoaice pe net cand ea e de servici,trebuie sa-mi ajunga coliva aia pana ii trece supararea!
                        Ai un sot/prieten/victima pe care sa-l stresezi continuu si ireversibil,sau esti pe aici pentru a castiga experienta in asupriri?

Comment

• Multumesc pentru urare..mai bine mai tarziu decat niciodata...si da am barbat asuprit/asupritor...mai nou ii tin locul pe forum ca a primit si el un ban micut

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                            Odinioara intrasera niste fete pe aici...acum ori rad in taina,ori se dau drept barbati ca sa ne submineze.Hei ,undercoverelor,pe unde va ascundeti?.
                            imi place taina, sunt la zi cu threadul :P

Originally posted by bbogdan View Post
                            Odinioara intrasera niste fete pe aici...acum ori rad in taina,ori se dau drept barbati ca sa ne submineze.Hei ,undercoverelor,pe unde va ascundeti?.
                            imi place taina, sunt la zi cu threadul :P
                            Last edited by playmo; 6 November 2009, 23:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce coloana a cincea,nici nu poti sa misti,parca -i pe timpul lui Dej!!!

Comment

• da domnilor! e rau cu rau, dar mai rau e fara rau!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google