Pe loganisti....''mama lor''....sper sa nu deranjez...
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Originally posted by DYA91 View PostSa vezi ce "duduie" de treaba sunt eu nu ma iau de tine decat pentru faptul ca ma consideri dusmanca...si scuze ca am intarziat cu replica si recunosc ca sunt asupritoare...acum ce pot sa mai fac?m-am nascut cu asuprirea in sange
Comment
-
am spalat azi masina si pana azi am sters-o cu o laveta din imitatie de piele de caprioara pe care dupa ce sterg masina o duc in casa la uscat. azi cand am cerut laveta, dupa ce a cautat-o cam un sfert de ora a zis ca nu o gaseste. cand am insistat sa o mai caute am picat tot eu rau, a inceput sa imi spuna ca sunt neglijent si ca imi las lucrurile pe unde apuc apoi uit de ele. da' nu-i nimic! data viitoare cand va merge cu mine ii vor tremura genunchii cand va cobori!sigpic
Comment
-
Ai cautat-o prin baie, e posibil sa spele toaleta cu ea !!!
Draga mea asupritoare a plecat cu frumusica noastra la servici,si stiu ca daca nu ar fi insistat ea sa cumparam masina,as fi avut tot dacia straveche,ca asa sunt eu atasat de lucruri.Uneori(rareori!)are dreptate.Asta e si explicatia,cred,ca desi stiu toate masinariile si tertipurile ****resti,de la giugiuleli aparent gratuite si pana la lacrimi amare de crocodil,tot ma las asuprit de multe ori,pentru ca ,nu-i asa,vorba parintelui Arsenie Papacioc,"Cand o femeie e rea,putine lucruri pe lume sunt mai rele.Dar cand e buna,nimic in lume nu e mai bun".
Dumnezeu sa dea credinta si sanatate asupritoarelor noastre,ca fara ele ne-am asupri intre noi!
Ce tare e cenzura,scrie "mu-ie-resti "ca mai sus!Hai mai baieti ca uneori exagerati cu softurile astea!Last edited by bbogdan; 22 November 2009, 19:51.
Comment
-
Vezi,cum naste,sho pa ea cu flori,cu atentii,cu iubi,ca a mea,daca m-am dus sa cumpar flori imediat dupa ce a nascut,si am dat cateva telefoane la toate neamurile sa ma laud ca am nascut,m-a acuzat ca de ce am plecat de langa ea ca s-a simtit abandonata."Pai...florile...am sunat lumea sa ...pai..." NU SE EGZISTA!Stai acolo,florile le tii in sacosa ,a nascut,pac!galeata cu flori!Imi amintesc replica unui coleg de salon,eram in spital si apare unul cu trei flori in mana si colegul asta zice"Inconstientul!Asta nu stie ca daca nevasta-sa are cel mai mic buchet din salon,nu mai are trai pana la urmatoarea nastere!"
La faza asta,cu asuprirea la nastere,fetele tac malc,pentru ca
1.ar vorbi ca virgina despre sex;si
2.daca se intampla ca aici,si ele comenteaza,si afla asupritii,s-ar putea lasa cu machiaj natur.
De-aia zic eu ca de tinut in uter,ele saracele,si de expulzat,tot ele saracele,dar de nascut,nastem impreuna,si singurul mare avantaj al femeilor e ca ele sunt sigure ca sunt mamele copiilor,nu ca noi!In rest,stres,dureri,cheltuieli,nervi,si la noi,si la ele!Pazeste-le de depresia postnatala,da-le capsuni in decembrie si fructe de mare in desert,aseaza-le perne sub burta cand dorm,suporta tot,ras,plans,veselie-depresie,tandrete-furie,toate fara motiv,si daca la nastere nu ai colac la tine,in bagaje,ai pus-o!"Pai,de ce colac?ca tu stii sa inoti...pentru copil?..."TACI SI ADU COLAC ! DE CE NU AI COLAC???
Toate astea se duc atunci cand te uiti la galma aia care e posibil sa-ti semene putin,uneori,si abia atunci te caci pe tine ca esti tata si daca esti normal,prima intrebare e "Cum sa cresc eu copilul asta ca eu sunt un...tot "c.a.c.a.t." imi vine in minte,desi scriu iresponsabil.Eu abia atunci ,in momentul ala am inteles ce minunata e viata.Cred ca e reactia normala.Dar te aduce ea la realitate,cu o lista lunga si scumpa de cumparaturi.Atunci bila e deja pe picior.Tarai-o si mars la farmacie,mercerie,si daca se goleste cardul,sparge o banca,nu conteaza,adu lista completa ca te asteapta cu alta.
Hai sa auzim de bine,sper ca nu te sinucizi daca citesti aici,vin si zilele in care ti se spune "Tati,de ziua ta iti facem o surpriza dar iti luam ceva ieftin ca a zis mami ca trebuie sa-i ajunga banii si de cadourile noastre de Mos Nicolae!Ti-l dam dimineata si te pupam."Culmea e ca ii iubim,oare ni s-a facut vreun drog si nu stim?
Comment
Comment