loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1.6_mpi-O, tempora...si nu castigam cat azi.
    Cristi,au ele antena aia care ar trebui rupta,da' trece prin coloana vertebrala!Cum,sotul ei,comoara ei,proprietatea ei,sa nu stie ea ce face?Si daca face,lasa ca-i da ea altceva de facut.Stii de cine imi e mie mila?De cei care locuiesc si cu soacra.Si care e bolnava sau buna de nimic.Aia,saracii,sunt de compatimit.Sa ai douazeci de ani si sa ai in fata ochilor cum va arata sotia ta peste douazeci de ani!Groaznic.Si n-ai voie sa le impusti!
    Dya,am spus si de femeile care ,si ele,sunt animale.Rare da'rele!Aminteste si de ele ca sa nu spuna lumea ca am furat revolutia!
    Last edited by bbogdan; 16 December 2009, 22:39.

Comment

• Bine imi aduc aminte si de ele

Comment

• Mai dragilor,asupritilor,stiti care-i singurul drept al femeii?Doar dreapta barbatului.
        Dya,mai devreme spuneai ceva de femeile casnice care nu fac nimic in casa in timp ce sotii lor lucreaza.Pai,femeile alea sunt niste vaci,si stii de ce?Pentru ca -s maritate cu niste boi.Eu i-am spus sotiei ca daca nu avea sevici,ii luam cinci vaci,cincizeci de oi,cinci porci si cinci hectare si avea servici. Si gaini in loc de bonuri.Genul ala de femeie de care spui tu ,cunosc si eu.Sau care in timp ce sotul munceste in strainatate si trimite bani grei acasa,ea divorteaza ca e neglijata.Bine,in general nu suport femeile care divorteaza.Dar asta e o alta problema.Risc sa fiu batut cu rosii.

Comment

• eu cred ca e cazul sa stai de vorba cu sotia ta..ca deja folosesti prea dur cuvintele.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Ma bucur ca imi dai dreptate(fara sa vrei..IAR)

Comment

• @mumus:Prima fraza e doar o gluma,poate nereusita.Dar restul e doar parerea mea.Femeia,ca si barbatul,trebuie sa aiba de lucru,ca altfel se leneveste.Sunt casnice care muncesc mai mult decat cele care au servici,dar sunt si femei care zac toata ziua in cafele si barfe si de ce va scandalizati,nu stiu.Si alea sunt casatorite cu boi care le intretin.Parerea mea.Dati cu rosii,dar asta e.Nu vorbesc de femeile bolnave,ele sunt exceptii.Asa cum exista femei care au servici,copii si casa iar sotul bea si alcoolul sanitar din casa asa exista si partea feminina a problemei.Spre deosebire de multa lume,sa stii ca eu vorbesc multe cu sotia mea si in general vorbim aceeasi limba.A fost socata cand,mergand la gradinita sa spele jucariile cu celelalte mamici,toate casnice,le-a gasit la cafeluta,ea,hai sa ne apucam de treaba,(seara pleca la servici si vroia sa termine,si sa vina acasa,sa se culce putin inainte de a pleca),iar ele,vai,dar ce atata graba,mai stam si noi de vorba,si dupa multa vorba,au facut ce era de facut,si le-a lasat tot la vorba si se uitau la ea ca la proasta proastelor.Au muncit 30' din trei ore.Unele mai aveau ceva gospodarie pe acasa ,dar multe nu aveau nici o treaba .Un singur copil,poate doi,si trai pe vatrai pe banii lui.Ura.Se numeste dragoste(!).
              Dya,cine iti da dreptate ,mumus,sau eu,ca sa stiu daca ma aliez cu tine sau te bag in opozitie!

Comment

• ai dreptate oarecum...
                cert e ca sotia mea munceste mai mult ca mine si face si treaba mai multa in casa...si inca o data zic ca eu nu sunt asuprit...
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @mumus:majoritatea femeilor muncesc.Sunt mame,au servici unele,altele au gospodarie,altele sunt cu cate o afacere.Eu nu am generalizat,eu am spus de cazuri ,destule,in care ea zace fericita la telenovele in timp ce el trage de rupe.Si uneori mai cheama si un altul sa o ajute.Eu de alea vorbeam.Respectul meu doamnelor si domnisoarelor care au de lucru pe acasa,pe la servici,sau prin lumea afacerilor.
                  Si eu imi respect sotia,munceste,repet,tot ce am facut,cu ea am facut,si daca maine divorteaza,o sa plang toata viata dupa ea.E jumatatea mea mai buna,chiar daca ACUM are pretentia sa ma duc sa o ajut!O seara buna tuturor!

Comment

• Tu imi dai dreptate...in timp ce scriam a postat @mumus in acelasi timp
                    @mumus chiar nu a folosit cuvintele prea dur doar a zis adevarul asa cum este

Comment

• In cinstea femeii. Sa dea Domnul sa-i cadem in brate, dar sa nu-i cadem in mana.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Imi aduc aminte de o vorba (nu-mi apartine)

Femeia e ca o medalie. Alergi s-o castigi apoi iti atarna greu la gat
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nici nu-mi apartine ce am scris. Dar nu mai stiu cum il cheama pe autor .
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• in seara asta sunt privat de somn de la consoarta ordine,pt a mica.
                            eu ca fraieru am lasat-o pe soacra sa plece ca era ea victima.
                            sigpic #

Comment

• Adi,vei vedea ce mult conteaza pentru tine o noapte chinuita!Inveti sa iubesti cu adevarat un copil.Si sa-ti iubesti si parintii mai mult!
                              Dark,eu l-am auzit odata pe parintele Arsenie Papacioc despre unul care era de parere ca daca o femeie e rea,nu e nimic mai rau ca ea.Si parintele i-a replicat:"-Dar cand e buna?"si omul a recunoscut ca atunci nimic nu e mai bun pe lume.Si culmea e ca avea dreptate!Sa dea Dumnezeu femei bune tuturor loganistilor,asa incat threadul asta sa devina S.F.!
                              Da'pana atunci le dam la gioale!!!
                              Dya,trebuie sa discutam in particoler,monser,ma macina o intrebare,daca ai 18 ani pot sa stau linistit;nu cumva suntem rude?!ca prea gandim la fel!!!

Comment

• @bbogdan nu mai fi asa linistit ca mama de fiecare data la intrebarea "sigur asta e tata???" raspunsul ei este "nu stiu sigur..era intuneric?!!"..cine stie cand a fost mama la mareasa ca poate suntem rude

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google