loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca vei avea un baiat,iti dau voie sa-l botezi Bogdan,sau ti-l botez eu!Asta,pentru ca eu am pomenit de intariri!De cate ori se cearta cu sora lui,ii spune ca baietii sunt sefii,ea nu vede la mami si la tati!Bine,la cinci ani e usor de pacalit cu aparente!Da' orisicat,este ca am intariri,care este?In plus,el stie ca se distreaza cel mai bine cu tati.(Inca nu a descoperit femeile).

Comment

• Eu propun si se baga el moț....

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
        Daca vei avea un baiat,iti dau voie sa-l botezi Bogdan,sau ti-l botez eu!Asta,pentru ca eu am pomenit de intariri!De cate ori se cearta cu sora lui,ii spune ca baietii sunt sefii,ea nu vede la mami si la tati!Bine,la cinci ani e usor de pacalit cu aparente!Da' orisicat,este ca am intariri,care este?In plus,el stie ca se distreaza cel mai bine cu tati.(Inca nu a descoperit femeile).
        deci daca fac un baiat tu esti nas
        sigpic #

Comment

• Bine,primul an,merge,stai la mare gratis,urmatorii iti iau bani pe cazare!

Comment

• Primesc si eu macar o saptamana de stat la mare in 2010 pe gratis?ca daca e asupritul cuminte poate(adica sigur) il iau si pe el daca tot e gratis

Comment

• Para sau impara?

Comment

• Nici para..nici impara...semipara

Comment

• Daca stii sa pui polistiren pe pereti,se rezolva.Zic ca intr-o saptamana.Para inseamna cu sot,impara fara sot.Semipara inseamna gravida?Bine ca ai dat edit si l-ai strecurat si pe sot!
                  Last edited by bbogdan; 22 December 2009, 00:20.

Comment

• Hmm..nu stiu cum e cu semipara sau cu gravida..dar totul este posibilam rezolvat si cu plecatul la mare pentru la anul

Comment

• Intreb,ca la mare de obicei se vine impara si se pleaca semipara.Da' tu chiar ca esti ruda cu mine,eu ii ziceam ceva lui Adi si tu pac! vin si eu!Vrei sa fii nasa cu mine?

Comment

• Te las pe tine sa fi nas ca eu mi-am scos comisionul pentru idee

Comment

• Iar o sa apara vreun loganist sa ne organizeze intalniri si iar o sa tremur cand aud masini oprind in poarta"Asta e sotul Dyei,vine sa ma rupa cu bataia!"si iar o sa dau multi bani la psihiatru ca sa scap de asta!

Comment

• Totul este posibil

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                              Iar o sa apara vreun loganist sa ne organizeze intalniri si iar o sa tremur cand aud masini oprind in poarta"Asta e sotul Dyei,vine sa ma rupa cu bataia!"si iar o sa dau multi bani la psihiatru ca sa scap de asta!
                              tare asta, daca se intampla vreau poze,film
                              sigpic #

Comment

• Repede tu poze..film...mai bine ne zici ce-ti fac fetele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google