loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da hai
    sigpic #

Comment

• Craciun fericit tuturor asupritilor..sa aveti parte de tot ce va doriti alaturi de cei dragi..sa va dea Dumnezeu putere sa indurati asupririle...si noua asupritoarelor putere de asuprirecam multe asupriri in acest post dar merge)

Comment

• eu sunt cu ochi pe asupritoare cum sta cu a mica , imi da doar ordine......... si eu doar execut ...
        sigpic #

Comment

• Va urez multa credinta,sanatate si dragoste,tuturor celor care cititi si eventual postati(cu voi doi vorbesc eu mai incolo!),si fie ca nasterea Domnului sa va umple inimile de bucurie!

Comment

• Craciun fericit tuturor asupritilor...si asupritoarelor...nah.Fie ca nasterea Domnului sa va estompeze sentimentul de asuprire ...si in rest sanatate ca e mai buna decat toate.

Comment

• ...mi s-a estompat si vanataia de la ochi...asta inseamna sanatate ,zic eu.

Comment

• ...pai unde ai dat cu ochiu'?

Comment

• parca e placut uneori sa fii asuprit.......... ce e ochiul bbogdan
                  sigpic #

Comment

• "Parca e placut uneori sa fii asuprit"..Spiritul Craciunului a pus stapanire pe tine...sa vezi peste vreo saptamana cu replici de'alea "urasc asuprirea"

Comment

• acum imi place, deocamdata...........
                      sigpic #

Comment

• O sa-ti treaca

Comment

• De abia asteptati sa ne prindeti cu garda jos...da' si noi o lasam asa la deruta...de sarbatori...ca dupa o sa incepem sa ne spunem amarul...si unde este cel mai bun loc decat aici?...ca in fatza ne dam foc singuri la caciula
                          Last edited by viorelu; 25 December 2009, 21:13.

Comment

• Originally posted by DYA91 View Post
                            O sa-ti treaca
                            pai vom vedea....
                            sigpic #

Comment

• Pai ai vazut ce a patit @bbogdan...are ochiul vanat...de la ce crezi??

Comment

• L-a tras curentul?
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google