sau treptele erau multe...............
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Ce tradatori...v-am lasat putin singuri (ma ascund de sotul Dyei)si uite cum ma faceti sa ma rusinez.Dya,noi toti,sau aproape toti,ne iubim nevestele,si de-aia le suportam.Evident ca ochiul meu nu are nimic ,era doar gluma(sa vezi acum comentarii!!!),dar se stie ca cei care au intr-adevar de furca acasa cu nevestele,nu apar pe aici,ca li se face rau.Cum sa accepte ei in public ca ii stapaneste creatura numita nevasta?Aia sunt asa,lunecosi la subiectul asta,daca zici nevasta ei iti vorbesc imediat de ultimul meci,sau cum basescu era mai bun,ei,se eschiveaza de la problema.
Aici a aparut din neant(sau neanderthal)pustoaica asta care ne zgarma la orgoliu si la umor, si e amuzant,eu astept momentul cand la avatar ii va pune sotul o poza cu un ochi vanat!De fapt,cat credeti ca mai dureaza,maine-poimaine o sa fie inconstient de fericita ca are greturi si dupa ce naste gata!la bebe,nu mai are ea timp si chef de net.La avatar va avea in plan secundar o sarma cu rufe!Acum,e machiata,cu plata in vant,stai sa dea maternitatea peste ea!Va posta la "loganista asuprita de soarta!"
Hai LA MULTI ANI! ca m-am enervat!Si sa stiti ca am si trepte,si curent,dar m-am intalnit cu Chuck Norris!
Comment
-
Esti ciudata.Glumeam.Toata ziua.De la #984.Dar singurul adevar e ca eu nu mint decat daca nu am incotro.Si ca intr-adevar coloana imi face probleme(de sanatate ).Marfa romaneasca.Si despre caracter daca nu ai observat cacofonia inseamna ca daca nu ai smilies nu intelegi!Ai luat nana ?A dat in cap...Ei ,acum am fost nesuferit.Nevasta ce esti!Vezi ca ai ceva pe pm,daca tot o sa o iau, sa am de ce .
Comment
-
N-am nimic(inca!).Era doar o gluma sa fac rating!
Sa nu fiu off-topic:azi am dat cu aspiratorul,am avut grija de copii,am spalat 'fo nu stiu cate tone de vase murdare,am fost si amabil cu un nesuferit de musafir,am fost chiar si tandru cu sotia si ce aud?"Ai putea sa vii sa ma ajuti,nu sa cobori la net!"La ce s-o mai ajut?!A,cica face dus la copii.Da,15 min.maximum,pentru ambii plozi,daca ii spal singur,20-30 min. daca ii spalam amandoi si 30-40 min daca ii spala doar ea.Si eu cand mai am viata personala,vorba unei nepoate de sase ani!
Comment
Comment