loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu in acest moment ma simt asuprit chiar pe acest thread de Dya .
    Nu ma pot plange aici din cauza ei..ca vede tot si invata.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Femeile ca in orice stat democratic au si ele dreptul la replica asa ca nu sunt contra sa scrie si doamnele sau domnisoarele pe acest thread. Numai ca asa cum au si ele thread-ul lor dedicat in exclusivitate (si in care ne-au interzis sa postam noi barbatii) ar fi bine sa ramana acesta asa cum a fost gandit la inceput - un loc in care noi barbatii sa ne mai varsam "of"-urile. Sa nu ma acuzati de discriminare pentru ca nu e si oricum de citit nu putem impiedica pe nimeni sa citeasca.

Comment

• Lasa-ti si fatuca sa-si spuna off-ul...E inca in perioada de invatare, poate reusiti sa o faceti a nu deveni asupritoare

PS: sunt de acord cu viorel: mai la subiect putin.

Comment

• Eu seara mai ies (chiar si cate 2 ceasuri) la plimbareala pe strazi, am probleme cu fata ca nu mai crede ca eu doar ma dau cu utilaju.
          Nu-si poate imagina ca eeeefectiv ma dau cu masina, nu ma dau cu altceva.
          Odata am luat-o si pe ea sa vada ce fac si dupa juma de ora a spus sa mergem acasa ca nu-i place...
          Dar acum a inceput sa-mi scoata vorbe...
          Inafara de faptu ca zice ca ard benzina degeaba (nu contest), lasa o nota de neincredere, nu place la mine treaba asta.

Comment

• Bine mai..va las in pace..scrieti numai voi pe thread si gata...imi cer scuze ca am postat pana acum aici...sarbatori fericite in continuare!

Comment

• copii spun lucruri trasnite o asupritoare trista
              sigpic

Comment

• Lasa-ti mai fata sa se exprime, asa vedem si noi ce mai poate coace mintea unei femei! Eu te rog sa mai scrii pe aici DYA, chiar daca esti mititica, macar pot sa vad unde am gresit cand eram de seama ta si m-am legat la cap, fara nici cea mai mica durere!

Comment

• dya cheama intariri ca nu se mai poate

Comment

• Daca Dya pleaca, aici va fi mai urat,mie imi place despre ea,si nu cred ca prezenta ei va impiedica sa va barfiti jumatatile!Pe mine,chiar ma stimuleaza prezenta ei,asa nesuferita si cu gura aia bogata de soacra in devenire.Sau tocmai de-aia!
                    Cat despre alte relatii decat cea virtuala de camaraderie dintre mine si alta femeie,de aici sau de aiurea ,am trei motive hotaratoare sa NU,plus alte cateva mai mici.1.Imi iubesc sotia ca un bou,dupa sase ani de casnicie.2.Mi-e frica de Dumnezeu.3.Nevasta-mea e linistita in privinta asta,stie ca sunt prea zgarcit ca sa cheltui banii cu o amanta.In ceea ce o priveste pe Dya,daca nu ar fi punctele 1,2,si3,sunt fata de ea de doua ori si jumatate mai batran,ma dor oasele si chelesc.A,si nici bani nu am!Ii dau pe toti la rata la logan!
                    Problema se pune altfel,si anume ca e nepoliticos sa o inviti sa intre in camere cu altii cand stii ca e casatorita.Plus ca sotul mai si citeste pe aici cateodata.Nu stim ce fire are si daca glumesc,eu o fac fara rautate,si nu vreau sa ajungem sa donam bani ca s-o scoatem de la chirurgie plastica doar pentru glume proaste.Cat despre thradul ala numai pentru fete,unii poate ar vrea sa se dea pe acolo ca sa bage vrajeala si daca citeati pe acolo,cam de-aia s-a dat interzis baietilor.Unii erau fugariti de hormoni.
                    @adimrv-ai vazut ca a zis ca NOI dam divort de tine?Ai vazut?
                    @Loganu-am venit,nechemat da'sunt aici!
                    Last edited by bbogdan; 29 December 2009, 19:34.

Comment

• @bbogdan deci voi sunteti un intreg,nu..
                      sigpic #

Comment

• Mai adi,las-o mai sa aiba cu ce roade friptura de revelion!Tu nu ai citit ce am scris mai sus?
                        A,tu te razbuni pentru comentariul meu de la "Copiii nostri"!

Comment

• nici vorba de razbunare,nu e stilul meu,am incercat sa citesc mai sus dar pe la jumatate ma durut capu...
                          sigpic #

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                            Daca Dya pleaca, aici va fi mai urat,mie imi place despre ea,si nu cred ca prezenta ei va impiedica sa va barfiti jumatatile!..............................
                            ..........dar pe ea a deranjat-o.
                            Intelege ca Dya a plecat, poate vrea si un ritual de retragere ceva...
                            (daca nu ''tine'' nu e vina noastra, ele sunt f f suparacioase in domeniul asta).

Comment

• mare dreptate mai ai octavian......
                              sigpic #

Comment

• A-ti suparat fata mai asupritilor! Sa va fie rusine! Cu cine se mai contreaza ea acum? Loganisti insesibili....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google