sa ne fie rusine.....cata nesimtire... am suparat fara sa vrem o asupritoare
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Da da ...vezi sa nu...ca si noi ne dam asupritori prin alte topicuri ...asa ca imi pare mie ca esti putin asuprita(...mai mult) de tot nu iti vine sa te dezlipesti de threadul asta ...si am curaj sa pariez ca mai postezi cel putin odata pe aici
Comment
-
Desi stiu ca ea nu citeste ce scriu eu ,cred ca fiind loganista si nespecificandu-se nicaieri ca fetele nu au voie aici,e chiar blonda daca va baga in seama si nu apare ca sa ma contrazica(indirect,evident).
Octavian,omule,ritual de retragere nu exista,si e printre putinii mebri LC care ma suporta!De-aia imi pasa!Si nu,nu ,nu vreau sa inteleg ca a plecat...
@Octavian-daca fata ta e sotia ta,e doar o toana,te-ai gandit ca poate e doar geloasa?In timp,o sa vada ca amanta ta e doar masina,si daca nu o zgarie pe ochi,care-i baiul?Daca e prietena ta,ce-ti pasa?Gelozia e defect atunci cand depaseste cadrul intim,fata-n fata.Cine nu e gelos,ori e inconstient,ori nu iubeste.Sau e asa de pretios ca i se cuvin toate.Poate vrea doar sa fii tot timpul cu ea,dar asta e o caracteristica generala a femeilor!
Comment
-
Mai Vasile,dupa o zi de munca grea,sare nevasta pe mine sa fac salata de boeuf.Si curat o galeata de legume,le tai maruntel,asta dureaza f'o doua ore si cica de ce plec bombanind sa ma dau pe net?Pai lasa-ma tata sa traiesc!caut ceva si nu prea gasesc,si ea da din gura.Ce-i aia material didactic?Nu cred ca mai am ceva de invatat de la femei,in sensul ca nu ma mai mira nimic.Ce-i aia zona zoster?Ca daca e aproape vin la tine cu sorcova,pe 01.01.'10.
Comment
-
scuze
Originally posted by DYA91 View PostBine mai..va las in pace..scrieti numai voi pe thread si gata...imi cer scuze ca am postat pana acum aici...sarbatori fericite in continuare!
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostMai Vasile,dupa o zi de munca grea,sare nevasta pe mine sa fac salata de boeuf.Si curat o galeata de legume,le tai maruntel,asta dureaza f'o doua ore si cica de ce plec bombanind sa ma dau pe net?Pai lasa-ma tata sa traiesc!caut ceva si nu prea gasesc,si ea da din gura.Ce-i aia material didactic?Nu cred ca mai am ceva de invatat de la femei,in sensul ca nu ma mai mira nimic.Ce-i aia zona zoster?Ca daca e aproape vin la tine cu sorcova,pe 01.01.'10.
Zona zoster este o boala (pe care nu o am) si este caracterizata de aparitia unor "leziuni" ale pielii pe traseul nervos intercostal, deci nu ma gasesti acolo! Dar daca treci prin Galati te astept sa facem schimb de experienta in prepararea salatei boeuf, a fripturii sau a sarmalelor si ne uram si cate o sorcova langa 2 pahare pline!
Comment
-
Si eu cu salata de beouf...de fapt eu cu fata,sotia doar a facut maioneza printre picaturi,sarmale si plansete de bebe.Zilele astea ma fac ca nu vad asupreala,desi sotia zice "te trimit sa cumperi ...." in loc de "te duci sa cumperi...".Mai nou ca fata s-a marit invata multe de la maicasa,inclusiv cum sa asupresti si deja exerseaza pe cine credeti?...dar se face el bebe mare si se va echilibra balanta...cam tarziu dar vorba aia...mai bine decat niciodata
Cat despre Dya...pe forum sunt 15.394 de threaduri si sigur va gasi un loc unde sa posteze,nu va faceti griji...probabil va mai posta si pe aici si nu o opreste nimeni.Oricum ea singura si-a rezervat dreptul de a nu mai posta la "asupriti" si e de apreciat acest lucru...Last edited by viorelu; 30 December 2009, 18:30.
Comment
-
Vasile eu stiu ce e aia zona zoster,dar ma refeream adica de unde esti.Daca tot e plecat Viorelu cu sorcova,in caz ca ajunge la tine,urca in masina si hai incoace sa va arat centrala mea!(Plus ce mai e pe langa ea,daca intelegeti ce vreau sa spun:borcane cu compot,zacusca,de-ale gatului,adica).Despre boeuf,nu facea galagie cat am curatat si tocat tona aia de legume,ci dupa aia,pe la 21.30,cand am coborat aici sa ma dau pe net.Cat despre invitatie,cu draga inima,dar e putin cam departe.Doar daca Viorelu ajunge intai aici cu sorcova!
Viorelule,a mea consoarta a facut maioneza"ajutata" de fata care a reusit sa scape o lingurita in robot,si bine ca l-am oprit la timp!A mai sprijinit si economia intre timp,raspunzand la telefon de enspe ori,plus ca a supravegheat copiii,ce-o mai insemna si asta,de vreme ce aia erau printre/pe langa/peste noi.Bine ca a iesit buna,ca altfel o bateam,am muncit f'o doua ore jumate la furajele alea!Vorba lui Vasile,bine ca am avut niste vinisor ramas intr-o cana care m-a ajutat sa nu ma prabusesc extenuat de atata efort!cat despre echilibrarea balantei,sa stii ca de cele mai multe ori fata tine cu mine si baiatul cu maica-sa.
D-fensule,am fost printre primii care au postat pe "Retete culinare"dar dusmanii de veacuri ai romanilor mancaciosi au sters threadul.Sa fie ungurii,sa fie rusii,nemtii sau turcii,nu stiu.Ar putea fi in cele din urma Marea Neagra ca tot se spunea despre ea ca e singurul vecin care nu ne-a facut nici un rau!
Comment
Comment