loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...bine ar fi sa fie cum zici
    ...cu sorcova as veni dar e cam in scurt...poate la anu'

Comment

• LA MULTI ANI!tuturor loganistilor,asupriti sau nu,sa aveti credinta si sanatate .
      @Viorelu-Pai de ce e in scurt,ca esti plecat de mult!!!

Comment

• @Dya cum ai fost asuprita de revelion?
        sigpic #

Comment

• ''La multi ani !" Dya........
          sigpic
          Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
            LA MULTI ANI!tuturor loganistilor,asupriti sau nu,sa aveti credinta si sanatate .
            @Viorelu-Pai de ce e in scurt,ca esti plecat de mult!!!
            ...da' dar am sorcovit prin alte parti...cand am drum la mare sa nu uit ...retroactiv...

...deci ceva asuprire de Anul nou?... sau anul asta ati scapat?...ori euforia mai tine?...la mine a fost liniste in privinta asta,inseamna ca tot anul asa...nu?...

Comment

• Mai, o sa schimbati numele in "loganisti care o asupresc pe Dya".Lasati fata in pace.Ma plictisesc grozav,n-am cu cine ma bate pe aici...plec sa dau cu aspiratorul!
              Viorelule,LA MULTI ANI! intai,ca asa e frumos.Nu m-a slabit deloc,nici la propriu nici la figurat,am facut mancare,curat,baby-sitting,si mandra ce crezi ca a facut?Bai,culmea asupririi,a fost de servici o gramada!Vezi cu retroactivitatea ca daca se termina vinul o sa trebuiasca sa bem bere!
              Last edited by bbogdan; 2 January 2010, 19:07.

Comment

• Originally posted by bbogdan View Post
                .............................
                @Octavian-daca fata ta e sotia ta,e doar o toana,te-ai gandit ca poate e doar geloasa?In timp,o sa vada ca amanta ta e doar masina,si daca nu o zgarie pe ochi,care-i baiul?Daca e prietena ta,ce-ti pasa?Gelozia e defect atunci cand depaseste cadrul intim,fata-n fata.Cine nu e gelos,ori e inconstient,ori nu iubeste.Sau e asa de pretios ca i se cuvin toate.Poate vrea doar sa fii tot timpul cu ea,dar asta e o caracteristica generala a femeilor!
                Da tata, mi-a placut, 10 cu + .
                Gandesc la fel, dar am spus si la voi ce am si eu cu fata (sper ca si ma leg la cap cu ea). De doi ani (de cand am utilaju) trebuia sa-si dea seama, dar pe ea acum au apucat-o mai tare damblalele (ca si pe mine cu iesirile).

PS: Si asta trebuie retinuta te citez: Nu cred ca mai am ceva de invatat de la femei,in sensul ca nu ma mai mira nimic.

Comment

• Ei,mai Octavian,si eu un clasic in viata acolo,ma citeaza lumea,sunt modest eu dar o sa ma tratez!!!

Comment

• N-aveti pic de farmec fara mine...ati renuntat si la postari pe thread...nu ma lasa pe mine inima sa va las asa necajiti si nu sunt suparata pe nimeni nu era nevoie de atatea scuze...am vrut sa vad cat puteti "suferi" dupa mine....si adevarul e ca nu s-a mai postat asa mult de ceva vreme...noroc ca am vrut eu sa "divortez" de voi ca asa mai posteaza lumea...altfel urmariti din umbra...si @mumus parca era asuprit de mine pe acest thread...dupa ce am plecat de ce nu a mai postat?..ma rog...si eu va iubesc

P.S: sa faceti cinste ca nu v-am lasat singuri si @bbogdan nu am uitat de saptamana aia la mare asa ca mai adauga inca o saptamana ca de acum am revenit si ai iar cu cine sa te certi si nu te las sa te plictisesti
                    Last edited by DYA91; 7 January 2010, 01:22.

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                      Bogdan , Dya nu este blonda si o sa revina mai "asupritoare" decat era inainte...
                      Parca am fost pocit, na ca a revenit , oricat ne dam noi de zmei o prezenta feminina este binevenita oricand, mai deslusim si noi din tainele gandirii femeiesti!

Comment

• Ale voastre consoarte fac curat in masina,adica sa o spele,sa o aspire,sa spele presurile de cauciuc,sa stearga praful de pe bord sau geamurile macar?
                        Va ajuta cu ceva la intretinerea curateniei in masina?
                        Sau stiu sa se suie doar in ea sa o plimbi de colo,colo si atat?
                        Eu de un an si jumatate de cand am loganul,nevasta mea cred ca a spalat o singura data presurile de cauciuc si atat,,,nimic mai mult.
                        Dar in schimb ma alerga prin casa la curatanie de imi ies ochii din cap,ca cica este si casa mea si trebuie sa fac,,dar masina cica ar fii mai mult a mea ca doar eu am carnet si ea nu,,deci numai eu trebuie sa fac cele enumerate mai sus.
                        In schimb in oalele ei nu ma bag deloc si nici ei nu ii place sa o ajut la gatit((asta e bine)).

Comment

• Nevasta-mea nu atins niciodata masina decat atunci cand s-a urcat pentru a merge undeva! Oricum nu am ce sa-i reprosez, casa este impecabila (se ocupa ea) dar masina parca e calarita de turci (ma ocup eu)! Am promis ca fac ordine... dar la primavara...

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                            Parca am fost pocit, na ca a revenit , oricat ne dam noi de zmei o prezenta feminina este binevenita oricand, mai deslusim si noi din tainele gandirii femeiesti!
                            ...adevarat taine,care in nici un caz nu avem nevoie sa le aflam...eu unu nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea gandi o femeie

...nici la mine nu a atins nevasta masina in sensul curateniei,in schimb "nu mai duci si tu masina aia la spalatorie,pe cine ai mai luat in masina de s-a urcat asa fara sa se uite,uite ce e pe presuri,ia uite ce e pe banchete,ia uite ce praf e pe bord,arunca naiba braduletii aia ca imi vine sa vomit,iar ai fumat in masina etc..."sunt la ordinea zilei
                            ...despre condus,a condus de cateva ori timp in care eu am avut o cadere nervoasa fiind in dreapta ,in schimb cand e ea pe locul din dreapta e cicalitor sef...ea stie totul despre orice ai nevoie sa stii cand esti la volan,pacat ca nu are cui sa explice ... de fapt incepe explicatia care se termina destul de repede,iar restul drumului ea va sta mai mult cu privirea pe geam discutand doar ce este absolut necesar.Eu i-am mai zis ca de la uitatul in lateral vine raul de masina dar nu intelege...
                            ...in casa imi aduc aminte ca prin tineretile mele mai faceam si eu curat...acum se ocupa ea.Si mie mereu imi vine in gand sa o ajut,dar se intampla mai mereu tocmai cand termina ea de facut curat...deci eu as vrea,dar mereu am ghinion...Totusi de o luna si ceva de cand e bebe am inceput sa o ajut.Ii zic sa ii dea sa manance lu' bebe si tot ce are nevoie o ora-doua si in timpul ala poate face linistita curatenie ca ma ocup eu de copil...deci am si eu momentele mele ...

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
                              Ale voastre consoarte fac curat in masina,adica sa o spele,sa o aspire,sa spele presurile de cauciuc,sa stearga praful de pe bord sau geamurile macar?
                              Va ajuta cu ceva la intretinerea curateniei in masina?
                              Sau stiu sa se suie doar in ea sa o plimbi de colo,colo si atat?
                              Eu de un an si jumatate de cand am loganul,nevasta mea cred ca a spalat o singura data presurile de cauciuc si atat,,,nimic mai mult.
                              Dar in schimb ma alerga prin casa la curatanie de imi ies ochii din cap,ca cica este si casa mea si trebuie sa fac,,dar masina cica ar fii mai mult a mea ca doar eu am carnet si ea nu,,deci numai eu trebuie sa fac cele enumerate mai sus.
                              In schimb in oalele ei nu ma bag deloc si nici ei nu ii place sa o ajut la gatit((asta e bine)).
                              Mai grav. Cand ma apuca damblaua sa spal/fac curat prin masina fix tot atunci se gaseste si ea cu poezia " Fa curat prin casa, da cu aspiratorul, sterge praful, ce numai eu sa le fac". Si mai sta masina o saptamana murdara . Ca sa nu spun ca in usa din dreapta tot timpul e un mini cos de gunoi cu ambalaje de ciocolata, pufuleti, etc. Cred ca o data si-o data i le indes in poseta .
                              Apropo de posete: balamuc mai mare decat in poseta nevesti-mii nu cred ca am vazut in viata mea.
                              Last edited by Cristi_LCD; 7 January 2010, 09:34.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eheeee......ca sa impac ambele subiecte....fac masina luna apoi si prin casa !!!
                                ....si am rezolvat treaba cu datul din gura
                                Asta-i viata....cu consoarta
                                sigpic
                                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google