loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce tine de nevasta si curat in masina... fratilor , am o frica sa o las sa se atinga de masina... nu o las chiar daca vrea.. cine stie cum pune iar furtunul pe scaune )))

Comment

• @ivan marian: daca aia se arunca in pat dupa cum tranteste portiera, iti zic eu ca n-o tineai defel in masina, numa'n pat...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pai si daca dai in "groapa" cu "telescopul" oricat de tare ar fi,tot se duce de rapa daca se tranteste in el asa de tare de mai multe ori.
        Daca era asa cum zici tu Seba atunci nu o mai parasea nici sotul,nici prietenul!

Comment

• Ma nene sa va povestesc ce mi s-a intamplat...
          Vai dar ce mi s-a intamplat, nu o sa va vina sa credeti.
          Sa intamplat ceva fenomenal incredibil.

Deci e ritualu' ala cu busuioc sub perna ( cu visatu' la ursitu' ).... ba nene acum mult timp cica ma visase pe mine, incedibil stiu, nu de alta dar am crezut ca e replica de agatat/subiect de conversatie astea ,atata tot, nu am luat-o pe bune.
          Anu' asta ce am zis ... sa vedem daca are efect la sexul opus ... si fir-ar mama al lui de procedeu/ritual/anomalie pana' mea, ca eu o visasi pa' ea. Am zis nu se poate si in urmatoarea noapte am pus cartea "Adevarul gol golut" sub perna sa vedem ce si cum ma intelegi ?
          Fenomenal de extraordinar in cele din urma ma trezisi din vis... ba ..concluzia e ca asa e..e ursita mea mah. Am zis.. daca s-a ajuns pana la acest nivel ancestral , spiritual si transferabil la sexul opus ( cica era doar pentru fete ) ma iubeste rau de tot.
          Apoi m-am gandit si a venit concluzia: " daca ma iubeste de nu mai poate, in asa hal de ne da ancestralu' afara din casa.... de ce imi face capu' patrat ? "

Spune-ti si voi acuma , daca se poate asa ceva ?
          No Stress !
          http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• Si uite asa se mai duce unu'...
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• @Lanceru'- Welcome! Cu toata compasiunea si respectul!
              @D-FENS- Omule, ea are Logan, ala avea o scula d'aia cu cerculete pe bot, inmatriculata, bineinteles, in Bulgaria! Poate de aia ea inchidea usa mai brusc, obisnuita cu golanul ei.
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• nu stiu daca e bine sa ma bag gusi, sunt cam off-topic. la toate masinile se inchid la fel usile aproape.am testat cu vag-uri ca aveam un tic sa fie totul perfect la masina si chiar se inchid mai bine la logan.
                zoom-zoom

Comment

• mai, io am incercat s-o conving pe una ca o scula cu 4 cercuri pe bot e ce trebuie la casa omului ca sa fie armonie si fericire, dar nici SQ-S1 nici RS4 MTM nu au impresionat-o alta scula, fara cercuri, in schimb, a impresionat-o la maxim...ca sa vezi, nu ne inteleg femeile, avem puncte de vedere diferite...
                  lancere, vezi nu mai crede in visele alea babesti ca si io am visat-o pe fosta nevasta sau asta sa insemne ca ar trebui sa-mi fie mie teama de "alien resurection" ?
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• @Seba- Crezi in descantece, in farmece? Nu de alta dar daca mai visam o fosta sau viitoare, ar trebui sa ne temem? Eu zic ca ar trebui sa ne bucuram, cica visele sunt ganduri bune, frumoase din partea celui/celei pe care o visezi
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by Lanceru' View Post
                      ............
                      .......................
                      Apoi m-am gandit si a venit concluzia: " daca ma iubeste de nu mai poate, in asa hal de ne da ancestralu' afara din casa.... de ce imi face capu' patrat ? "

Spune-ti si voi acuma , daca se poate asa ceva ?
                      Uite ca se poate,asa luat nastere acest thread...din iubire.Poi unde credeai mata ca sa ajunge cu atata iubire?...bineinteles ca punctul terminus e aici la "loganisti asupriti de consoarte",deci iti uram sa te vedem ca pe noi ...unii ar zice ca e blestem,dar e o urare in toata regula....si daca Domnul ti-a aratat prin busuioc destinul inseamna ca Domnul te vrea aici

Comment

• Bai ce inseamna sa incep munca...barfiti fericiti pe aici fara mine!
                        Dya,bine ai revenit,din partea mea;eu am stiut mereu ca ne iubesti.
                        Subiectul "poseta EI" e inepuizabil,gen "triunghiul Bermudelor"!A mea are tentative de a prelungi haosul posetei la torpedou.Mai ce mai arunc de acolo!Si daca in debaraua in care tine posetele deschizi usa,vei vedea in fata,la indemana,o droaie de sacose d'astea cu pretentii,numite de femei posete.Si in spatele lor,medicamentele copiilor,si alte lucruri folositoare cu adevarat.Si multeee,multe rau.Cam de pretul a doua-trei mosii.
                        Despre curatenia in masina,ce sa mai vorbesc:"Bogdan,nu faci si tu putin curat in masina,nu ti-e rusine sa mergi cu ea asa murdara?"-"Nu,mama,ca e murdar de cand ai dat tu mancare copiilor in masina,si de cand ai umblat tu cu ea,si in plus eu sunt de la tara,mai nesimtit asa,si fara rusine,asa ca iti urez succese." Ce-i drept,se apuca sa curete cand deja fug si rozatoarele din ea,dar cred ca isi imagineaza ca se va scufunda daca nu curata.Cat despre spalatul masinii,o spal eu ca am vazut cum a spalat-o ea,lasand mizerie pe la toate locurile mai putin vizibile de aproape,dar care dadeau un aspect de masina de membru al-quaeda plina cu explozibil.Spalata-nespalata.
                        Cat despre bitangul care a flituit-o pe aia,pai ce rost are sa suporti o femeie asa de sensibila ca nu-i pasa de obiectul pasiunii tale?Ea era o bitanga!Si culmea muierismului,ea i-a dat papucii ,mondiala valoroasa!
                        Gusi ai dreptate ,ce-i cu Streulea, mai vietuieste sau a fost sinucis?Ca pe aici nu a mai calcat.El e fondatorul acestui thread care are succes ,si nu mai intra pe aici?L-o fi vandut!
                        Alta fata intunecata a feminismului e legat de consumul masinii.Cum,frate,merg prin oras o zi intreaga si consumul mediu e de 6,8-7 la suta si ea merge de acasa pana la servici si scoate 7,4?Cara cumva sare cu ea la deal?
                        Lancer,omule,amaratule,bine ai venit in clubul asupritilor anonimi!Dar ce faceai daca visai un barbat?!Lasa prostiile astea cu visele!Toti suntem plini de iubire fata de EA,adica fiecare de consoarta sa,dar asta nu ne impiedica sa ne varsam naduful aici.Si te streseaza pentru ca asta e rostul femeii pe lume!
                        Last edited by bbogdan; 8 January 2010, 23:08.

Comment

• Lancer,omule,amaratule,bine ai venit in clubul asupritilor anonimi!Dar ce faceai daca visai un barbat?!

Mare dreptate ai @bbogdan...atunci era nasoala treaba

Comment

• Te minunezi ce viseaza lumea. .

Apropo eu am visat masina. Asta inseamna ca-s bigam nu-i asa.. Dar care o fi a doua mea soacra?

La subiect sau on-topic cum zice japonezul , ieri am facut prostia sa-i cumpar pufuleti sotiei. Consecinta a fost imediata: in usa din dreapta a aparut o punga goala cu resturi de pufuleti, iar pe scaunul din dreapta este malai(din porumb nu bani ). Probabil logica feminina o sa spuna ca tot eu sunt de vina ca am cumparat pufuletii.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Dya 91 .... cand postam eu aici la asupriti , era la televizor Mari Mar si Esmeralda )
                              No Stress !
                              http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• Lancer,nu ma intelege gresit.Ti-am spus bun venit intre noi,amaratii,nu pe loganclub!Din cate spui,inca nu esti chiar amarat,pari asa ,intre ape,inca fericit!
                                Ce-i aia Mari Marsi Esmeralda?Telenovele?Ce bine ca am copii care au blocat televizorul pe desene!Ei,aici imi laud nevasta:nu se uita la telenovele,rar de tot la Happy Hour,in rest, nu are treaba cu televizorul.E o calitate rara,la femei,zic eu amaratul care trebuie sa dau cu aspiratorul in seara asta,si nu mai sunt somer!Pa,dragilor,ma duc sa-mi zornai lantul!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google