loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fata asta e sarea si piperul aici!E asa de...femeie!Marea ei calitate e ca nu e suparacioasa,eu sunt nesuferit rau,si a raspuns cu o gluma sau cel mult cu putina incruntare.D-aia imi place mie despre ea!Da' numai virtual,ca cine stie ce texte o avea live!

Comment

• Cum dispar un pic din peisaj vad ca sunt laudata,dar logic ca intotdeauna trebuia sa o strice @bbogdan la final..."cine stie ce texte o avea live"...un nesuferit..ce sa ii ceri?
      @adimrv-sa va asupresc ca daca imi aduc bine aminte am primit astfel de acuzatii
      Last edited by DYA91; 18 January 2010, 23:24.

Comment

• Vezi ce spui Dya,pentru unii asuprirea presupune catuse,cizme si costum de piele!

Comment

• Gata nu mai zic nimic

Comment

• @DYA91 sa ne asupresti? daca tu vrei da-i bataie....
            sigpic #

Comment

• Tu poti face,probabil,multe.Dar sa nu mai spui nimic...doar sa-ti schimbi sexul,si nici atunci nu-i sigur!Auzi colo texte,femeie sa nu mai spuna nimic!Si porcul are aripi si zboara!
              Adi,pervers mic ce esti!Te vede colegii tai !!!

Comment

• M-am mai tinut o data de cuvant..si nu am mai zis nimic aici...dar mi se facuse mila de voi

Comment

• imi este dor sa fiu asuprit virtual............
                  sigpic #

Comment

• Barbatii pana nu sunt nesimtiti nu sunt barbati nu??@adimrv- trezeste-te nu mai visaca daca afla nevestica ta ce scrii tu pe aici e nasoala treaba..mi-e mila de tine
                    Last edited by DYA91; 19 January 2010, 22:42.

Comment

• mai vorbim , trebe sa plec la aeroport. @DYA91 ramane valabil te tine?
                      sigpic #

Comment

• Ne calmam???nu nu ma tine si daca o sa continui asa s-ar putea sa-mi schimbe cineva subit look-ul
                        P.S:eu n-am facut nimic...nu da te rog....!!!

Comment

• Dya,vezi cum te baricadezi ca Adi cred ca ia avionul spre Bucuresti,s-a aprins cand a citit de catuse si costume din piele!Sotia lui ,daca citeste,o sa-i puna cioburi in mancare la intoarcere!Cauta si tu o armura pe undeva,pentru cand va citi sotul tau!Si...ca sa nu se cunoasca,spune-i sa dea la coaste,ca e iarna,nu mergi la strand,nu umbli in tricou,ca daca da la ficat e mai galbena situatia...Stii tu,rosu ,galben si albastru,cel mai nimerit e albastru!Si daca e in zona coastelor,e putin vizibil.
                          Last edited by bbogdan; 19 January 2010, 23:22.

Comment

• Oho, s-a incins treaba. Nea bbogdan, nu cred ca adi ajunge la bucuresti cu avionul ca e cod galben de viscol si ninsoare. Din cate vad eu aici, DYA91 e un caz atipic, adica ea e cea asuprita de consort. Exceptia care intareste regula, si atat timp cat nu ne paraste (prea tare) la stapane si clanurile lor de asupritori, zic ca e bine ca e pe aici. Poate ne mai da cate ceva sfaturi de codare/decodare a convorbirilor cu ale noastre preaiubite partenere. Zic preaiubite pt ca de asta le-am luat...acum inghitim consecintele actiunii noastre de a crede ca tot ce zboara se mananca. Adi, fii rau da' gentelman!
                            Ratacit in spatiu...

Comment

• lancere.. o sa-ti plang de mila ))
                              sigpic B-22- W H T, B-05- B Z M
                              Mai bine taci si dai senzatia ca esti PROST decat sa vorbesti si sa spulberi orice indoiala!

Comment

• e clar...lancere vezi k iar o sa speli covoare la inamic direct in casa
                                sau schimba repede foaia...adica prietena
                                Life is short...play more!
                                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google