Fata asta e sarea si piperul aici!E asa de...femeie!Marea ei calitate e ca nu e suparacioasa,eu sunt nesuferit rau,si a raspuns cu o gluma sau cel mult cu putina incruntare.D-aia imi place mie despre ea!Da' numai virtual,ca cine stie ce texte o avea live!
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Cum dispar un pic din peisaj vad ca sunt laudata,dar logic ca intotdeauna trebuia sa o strice @bbogdan la final..."cine stie ce texte o avea live"...un nesuferit..ce sa ii ceri?
@adimrv-sa va asupresc ca daca imi aduc bine aminte am primit astfel de acuzatiiLast edited by DYA91; 18 January 2010, 23:24.
Comment
-
Dya,vezi cum te baricadezi ca Adi cred ca ia avionul spre Bucuresti,s-a aprins cand a citit de catuse si costume din piele!Sotia lui ,daca citeste,o sa-i puna cioburi in mancare la intoarcere!Cauta si tu o armura pe undeva,pentru cand va citi sotul tau!Si...ca sa nu se cunoasca,spune-i sa dea la coaste,ca e iarna,nu mergi la strand,nu umbli in tricou,ca daca da la ficat e mai galbena situatia...Stii tu,rosu ,galben si albastru,cel mai nimerit e albastru!Si daca e in zona coastelor,e putin vizibil.Last edited by bbogdan; 19 January 2010, 23:22.
Comment
-
Oho, s-a incins treaba. Nea bbogdan, nu cred ca adi ajunge la bucuresti cu avionul ca e cod galben de viscol si ninsoare. Din cate vad eu aici, DYA91 e un caz atipic, adica ea e cea asuprita de consort. Exceptia care intareste regula, si atat timp cat nu ne paraste (prea tare) la stapane si clanurile lor de asupritori, zic ca e bine ca e pe aici. Poate ne mai da cate ceva sfaturi de codare/decodare a convorbirilor cu ale noastre preaiubite partenere. Zic preaiubite pt ca de asta le-am luat...acum inghitim consecintele actiunii noastre de a crede ca tot ce zboara se mananca. Adi, fii rau da' gentelman!Ratacit in spatiu...
Comment
-
e clar...lancere vezi k iar o sa speli covoare la inamic direct in casa
sau schimba repede foaia...adica prietenaLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment