loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In regula asupritilor, va raspund.
    Astazi am stat acasa, am deszapezit masinile, m-am uitat la Overhaulin', m-am uitat la Toate panzele sus (deh, ale tineretii valuri... ce vremuri!) si m-am dat pe net sa vad ce mai scrie lumea. Cam atat.
    Citind topicul asta (l-am gasit la "Posturi Noi"), mi-am zis sa arunc si eu un ochi. Spre deosebire de voi, la mine e totul aproape ok (nimeni nu-i perfect, dar lucram la asta). Avem patru copii (doi baieti si doua fete), muncim sa ne vedem copiii la casele lor, si cam atat.

Comment

• Bine ai venit pe meleagurile asupririi,Ovidiule.Sa traiesti sanatos alaturi de familie,si trebuie sa-ti marturisesc ca am aflat si eu azi cum ii cheama pe distinsii mei co-asupriti.Pe mine ma cheama(surprinzator)Bogdan,am si eu doi copii si imi iubesc sotia asa cum n-am iubit pe nimeni,vorba unui cantec.DAR...asta nu inseamna ca totul e roz,sau ca daca imi vars uneori amarul aici gata,divortez sau o desconsider!Oricum,din ce scrie lumea pe aici cel putin jumatate sunt exagerari si glume,si multi recunoastem ca cel mai enervant e atunci cand EA are dreptate.Si intr-adevar,e un fel de sectiune aparte a threadului bancuri,un fel de bancuri live.O sa propun sa-l declaram presedinte de onoare al asupritilor pe Al Bundy.Altfel...cand adoarme,poti sa scrii ceva adevaruri si destainuiri,sub pseudonim,noi te intelegem si nu te vom deconspira!
      Ce soi de masina ai?
      Pentru ceilalti,prea ati luat omul tare,parca noi nu avem caghebeurile pe cap!Auzi colo,Toate panzele sus!Chiar ca ii dicteaza,saracul!
      Sperand ca stii de gluma,te mai asteptam.

Originally posted by tzopescu View Post
      @PCH...deci capitolul"intelegere pentru bunastarea masinii" trece la coloana "nu" din tabelul sa o mai iau sau nu de nevasta )).
      @D-FENS...de unde stii ca inca nu sunt in servicii secrete? eu inclin sa cred in teoria conspiratiei feminine in controlul asupra lumii si a tot ce misca in ea.
      @bbogdan...tre sa iti mai pui un monitor la calculator pt copii sau sa ii pui sa se dea cu sacul pe zapada pana o imping de pe alee . Poate DYA91, avand in vedere ca nu are experienta in viata vrea sa afle ce e in mintea barbatilor, poate mai intelege ceva de pe acasa...sau poate ca vrea sa mai invete despre masina (loganul e un megan mai mic si mai simplu ) si sa isi surprinda aliatul. Sau poate nu...
      Sa stii ca daca baiatul e aici,are deja bifate casutele.Chiar daca aparent e liber,psihologic vorbind,e mancat!Si daca doar inclini sa crezi in teoria aia,esti ori naiv,ori optimist.Nu e teorie,e certitudine!Cat despre Dya,si nu numai ea,sa stii ca ELE sunt peste noi ca pregatire in vederea asupririi,si stii de cand?Din nastere.Forta fizica ne da uneori iluzia ca suntem stapanii inelelor,dar ele stiu mai bine!
      Last edited by bbogdan; 20 January 2010, 21:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by bezmeticu View Post
        lancere.. o sa-ti plang de mila ))
        In ceea ce priveste covoarele, am fabulat un pic ( nu o sa recunosc niciodata ). Baga niste Denisa ( cica asta striga niste manele d'astea ) si plangi acolo

@ Bolo : Fratili tau , adica eu, cica a incercat, dar a intervenit aia cu sufletu' pereche, sortirea etc.
        Diagnostic: Metastaza

@ bbogdan: La mine e bine, dar imi place sa imi inchipui :
        - de ce ciorba este multa mai fierbinte decat trebuie ( adica decat stie cum imi place si suport ) ?
        daca ma intelegi ;)
        In rest bunastare si liniste , cat se poate zilele astea
        No Stress !
        http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• Al Bundy e un adevarat supravietuitor,sustin ideea...Ceva gen "No ma'am"
          Attached Files
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Lancerule,chiar daca recunosti sau nu,ai fost vedeta!Sa speli covoarele fratelui soacrei,suna mai rau decat daca iti supravietuieste soacra!Aia cu ciorba,n-am inteles-o,poate la a treia incercare!Dar ai fost aproape ca legenda Streulea despre care se povesteste ca ar fi deschis threadul asta si apoi a disparut in urma unor uneltiri ale camorrei feminine ,ca pe aici nu a mai aparut!Mafia feminina incearca sa lanseze zvonul cum ca nici n-ar fi existat!
            @D-FENS-Al Bundy-cat am mai ras la serialul asta,cu fiara cu blana roscata care l-a insfacat si a pus stapanire pe el vesnic!Si el o intreaba,"Peg,stii tu ce inseamna gatit,spalat?(Washing,cooking)"-si ea uitandu-se distrata:"Orase in China?"si mai ales,cand ea ii dadea de inteles ca vrea in dormitor in timp ce era meci la tv,replica"Dupa saisprezece ani?Sex cu nevasta?Pot sa aleg Alcatraz?"Si urma replica ei"Hai Al,ca n-au timp sa dea gol pana termini tu!"

Comment

• @tuturor asupritilor si Dya91:Salut! Sunt Victor! Gusi pentru forumisti si prieteni!
              Bai, venisem cam suparat/enervat de la serviciu, dar m-am destins rapid! Am citit ultimele 3 pagini(sa-mi fie rusine ca p'aici n-am mai dat de cateva zile) si m-a cuprins o buna dispozitie Nu-mi vine sa cred ce s-a animat topicul asta!
              @crististreulea- Salutari si tie, deschizator de drumuri, probabil ramas inzapezit pe cararile asuprite!
              @bbogdan-Ai dreptate cu "nea", ma face sa ma simt bosorog!
              Last edited by Gusi; 20 January 2010, 22:15.
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• A nu se intelege gresit...eu "nea" zic si celor de o varsta cu mine. ll folosesc in loc de bre. Dar, avand in vedere ca m-am prins de eroare (si eu ma simt ca dracu' cand aud nenea adi) imi retrag umil cuvantarea. Hai salut!
                Ratacit in spatiu...

Comment

• Din fericire pentru mine @adimrv cred k a ramas suspendat in avion din cauza zapezii(n-a avut unde sa aterizeze avionul in bucuresti si s-a intors inapoi)..am scapat de una bucata problema..a urmat partea care imi place mie "iar te dai la vorba cu "bagabontii" pe loganisti asupriti de consoarte" dar am scapat teafara si de data aceasta...asa ca va rog nu mai ziceti nimic de catuse si alte alea ca a doua oara nu mai scap vie
                  @ovidiu-de ce esti contra la tot ce e pe forumul acesta?daca stai si citesti cu atentie threadu-ul o sa vezi ca aici lumea glumeste si nu se plange smulgandu-si parul din cap...mai glumim si noi ne mai destindem..mai facem haz de necaz...ca daca stateau lucrurile asa rau cum se exagereaza pe aici pe la noi crezi ca ii mai ardea cuiva sa posteze?se ducea lumea direct la tribunal nu intra pe forum..esti de acord cu mine?
                  @gusi-tu te destindeai in timp ce eu incercam sa fac asupritul sa nu mai fie suparat...ce cruda e viata
                  Last edited by DYA91; 20 January 2010, 22:51.

Comment

• ...haz de necaz aici,gluma asa si asa.Si cred ca prietenul nostru Ovidiu a inteles perfect lucrurile,de fapt el chiar ne-a strecurat un mic semn ...
                    Originally posted by ovidiu.st View Post
                    ...Spre deosebire de voi, la mine e totul aproape ok (nimeni nu-i perfect, dar lucram la asta)...
                    ...deci e in regula...unora le place jazz-ul
                    Ovidiu sa iti traiasca baietii,fetele,sotia si tu pe langa ei.Intelegem ca nu te simti asuprit la asa o familie

Comment

• Eu am auzit acu vreo 3 ani la Radio 21 o femeie in direct spunand:
                      -Eu traiesc ca sa il fac pe barbatul meu fericit...
                      -Daca el este fericit,sunt si eu fericita...
                      -Locul meu in familie este bine stabilit si stiu ca barbatul este stalpul casei ...
                      -Eu trebuie ca femeie sa intretin casa si copii(gatit,spalat,curatenie,etc),iar barbatul sa se ocupe de treburile barbatesti(reparatii diverse in casa,iesire la o bere cu baietii,un pescuit,una alta)....Iar cand barbatul meu sta in canapea la televizor, eu ii aduc berea rece din frigider...
                      -Deci rolul meu ca femeie este sa fac barbatul fericit si in pat,ca degeaba le am pe cele mai de sus daca nu ii ofer si placereeeee...
                      -Eu asa am fost educata de mica de catre mama sa imi ascult barbatul si sa iau ca atare vorbele lui ca asta este menirea lui ca sa conduca femeia.

Fratilor vreau sa va spun ca cea ce am auzit atunci la radio nu mi-a venit sa cred ce aud.
                      Femeia aia vorbea cu asa o placere in glas de sotul ei si era ferm convinsa de menirea ei incat am retinut fapta asta REALA.
                      La telefon dupa cum vorbea si dupa cum isi alegea cuvintele ca sa exprime ceea ce simte,,, nu era vreo analfabeta sau vreo din asta care sa vorbeasca la caterinca,,,ci una cu still si clasa.
                      Ce sa mai ,am ramas masca de ce am auzit si intamplarea a facut ca sa auda si nevasta mea ce a spus femeia aia la Radio 21 acu 3 ani.....Raspuns din partea ei"""VISE TAICA,VISE"",,,Adica pt. mine!
                      Last edited by Ivan Marian; 21 January 2010, 02:45.

Comment

• Pentru toti cei care intreaba de crististreulea fac o mica precizare: sotia lui are cont pe acest forum. Mona.

Si ca fapt divers exista tot pe forum si un topic pentru tineret. Loganisti asupriti de mame.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by ovidiu.st View Post
                          Nu-s pazit deloc. Dar nu mi se pare corect/civilizat sa-ti balacaresti nevasta pe net. Daca nu-ti convine ceva, ii poti spune, poti discuta cu ea si negociati termenii contradictorii. Daca nu se poate asta, exista divortul.

Erata.
                          In postul anterior am scris "cu-i" in loc de "cui". Scuze
                          eu cred ca esti una din neveste/prietene...nu ma convingi,asta e parearea mea sigura!se pare ca am fost descoperiti

Comment

• Deci asta-i motivul absentei lui ? Descoperiti suntem demult dar nu depunem armele.
                            Last edited by mikebike72; 21 January 2010, 11:18.

Comment

• Originally posted by DYA91 View Post
                              ..........
                              @ovidiu-de ce esti contra la tot ce e pe forumul acesta?daca stai si citesti cu atentie threadu-ul o sa vezi ca aici lumea glumeste si nu se plange smulgandu-si parul din cap...mai glumim si noi ne mai destindem..mai facem haz de necaz...ca daca stateau lucrurile asa rau cum se exagereaza pe aici pe la noi crezi ca ii mai ardea cuiva sa posteze?se ducea lumea direct la tribunal nu intra pe forum..esti de acord cu mine?
                              .........
                              Vad ca la intrebarea adresata mie, ti-ai dat singura raspunsul: "mai glumim si noi ne mai destindem..mai facem haz de necaz..."

Comment

• ...sa intelegem ca ce ai scris in postul anterior a fost o gluma?
                                Mai zi,mai zi...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google