loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I-am zis dinainte ca sa nu citeasca elsi n-am patit nimic

Comment

• Asupritilor/asupritelor sa va dau o veste! Sunt -13grC in Bucuresti, ceaiul fierbe, lumanarile sunt aprinse (din pacate copiii nu s-au culcat, DAR ABIA ASTEPT SA SE INTAMPLE CHESTIA ASTA!!), desi INCA e curent la priza, centrala e data sa faca 23grade, vinul (rosu) e la 18gr, si... love is in the air! Pana la urma ce dracu aveti de va tot impungeti? Voi nu stiti sa faceti dragoste? Dupa o seara buna, va spun eu... o sa uitati de divergente!

Comment

• @Dya-Ti-am spus eu ca ai o comoara de om,dar tu ca orice femeie vei cauta sa-ti ingropi comoara!
        @Ovidiu-La noi sunt -15,vinul e deja baut,am lumina deci nu e nevoie de lumanari,dar nevasta e la servici,si copiii topaie fericiti ca stau la net si nu tabar pe ei sa se culce!Ce tot ai de nu ne lasi sa ne impungem?Ai auzit de dragoste cu nabadai?Auzi la el,parca e liceean!Vorba lui Bundy, cu propria nevasta???Asta e perversiune,dupa atatia ani!
        Last edited by bbogdan; 25 January 2010, 22:31.

Comment

• e buna cioco de franta..........
          sigpic #

Comment

• Eu nu caut sa ingrop comoara de barbat ce o am langa mine...ci incerc sa o lipesc de mine(desi cred ca mai mult de atat nu se poate)....comoara o tin numai pentru mine

Comment

• cu ce il lipesti? cu dublu adeziv
              sigpic #

Comment

• Hai mai Adi,nu stiai ca sunt dependent?Imi injectez ciocolata direct in vena!cand erau copiii mici eram fericit.Toti veneau cu ciocolata .Cum sa dai ciocolata la copil sub un an?Eram fericiti,si eu si nevasta-mea!Si un mic amanunt(daca ma afla ma lasa):e cel mai bun preludiu!
                Dya,esti femeie,nu mai vorbi prostii!A,stai ca esti mica si naiva,inca nu ai aflat ca poti fi acra!Stai linistita,ca pe aici nimeni nu tanjeste dupa comoara ta!Poate mai viseaza cate unul cine stie ce dar aia se cheama subconstient!
                Adi,il lipeste cu scoci!

Comment

• Il lipesc cu dragoste..ce stiti voi?

Comment

• Pluteste dragostea in aer pe aici, nici urma de asuprire. Asta-i bine.

Comment

• Originally posted by ovidiu.st View Post
                      Asupritilor/asupritelor sa va dau o veste! Sunt -13grC in Bucuresti, ceaiul fierbe, lumanarile sunt aprinse (din pacate copiii nu s-au culcat, DAR ABIA ASTEPT SA SE INTAMPLE CHESTIA ASTA!!), desi INCA e curent la priza, centrala e data sa faca 23grade, vinul (rosu) e la 18gr, si... love is in the air! Pana la urma ce dracu aveti de va tot impungeti? Voi nu stiti sa faceti dragoste? Dupa o seara buna, va spun eu... o sa uitati de divergente!
                      Fericitule!...eu tot cred ca nu ne spui tot...treaba cu priza,nush,ce ai in ea curent sau hash cumva de esti asa voios.Mai ai putin si canti ca in filmele alea indiene,la tine totul e roz (cred ca de la priza) ...deci cine ziceai ca sta deasupra?
                      Originally posted by mikebike72 View Post
                      Pluteste dragostea in aer pe aici, nici urma de asuprire. Asta-i bine.
                      ...nici pe departe nu e bine,dragostea e off topic aici

Comment

• Originally posted by ovidiu.st View Post
                        Asupritilor/asupritelor sa va dau o veste! Sunt -13grC in Bucuresti, ceaiul fierbe, lumanarile sunt aprinse (din pacate copiii nu s-au culcat, DAR ABIA ASTEPT SA SE INTAMPLE CHESTIA ASTA!!), desi INCA e curent la priza, centrala e data sa faca 23grade, vinul (rosu) e la 18gr, si... love is in the air! Pana la urma ce dracu aveti de va tot impungeti? Voi nu stiti sa faceti dragoste? Dupa o seara buna, va spun eu... o sa uitati de divergente!
                        Stai sa vezi tu cand apar migrenele... ca atunci cand ai tu nu se pune (inseamna ca nu o mai iubesti si sigur ai pe alta) )
                        Apropo, vb lui bbogdan...e mai cu foc dragostea de impacare. Atunci sa vezi tu culmi, ca nu ii mai trebuie nici 23 de grade nici vin la 18. Deci cate o mica "neintelegere" e benefica din cand in cand. Te mai descarci, se mai descarca, ca altfel se aduna prea multe. Stiti dvs...supapa de presiune si capacul la ceainic. Altfel cand vine, e potop.
                        Last edited by tzopescu; 26 January 2010, 18:26.
                        Ratacit in spatiu...

Comment

• Ce ati fost si ce ati ajunsvezi bbogdan ca ziceai ca sunt cu pacea intre sexe si pana la urma am facut dragostea on topic nu off unde or fi asupriti de acum cateva luni care se tot plangeau??acum toata lumea se iubeste

Comment

• Tu te auzi/vezi ce scrii?Auzi la ea ,am zis eu ca tu erai cu pacea intre sexe?Si cine se iubeste afara de Ovidiu care este banuit de impaciuitorism?Tu iti lipesti sotul cu dragoste?Marimar curat pe aici.Banuiesc ca si el tot cu dragoste iti lipeste cate una!
                            Tzopescule,esti incepator intr-ale gherilei conjugale.Nu e de impacare,e de razbunare!

Comment

• Da da da...vrajeala...sa-ti dau copy la posturile alea in care zici ca iti iubesti nevasta???

Comment

• Dya,sa-ti spun un secret pe care sa nu-l mai spui nimanui:imi iubesc sotia asa de mult ca-L rog pe Dumnezeu sa nu-i supravietuiesc,si-i mai multumesc Lui in fiecare zi ca mi-a dat atatea bucurii si minuni prin ea.E cu adevarat jumatatea mea,si desi e ultimul loc in care ar trebui sa spun asta,o sa o spun pentru ca uneori imi vine sa chiui de bucuria de a fi impreuna:sa stii ca toate aventurile si crailacurile dinainte de a o cunoaste imi par asa de multa pierdere pentru NOI.Eu ca barbat-mascul-cu-ochii-dupa-alte-femele am murit ca sa existe un"noi"care ma implineste.Daca ea ar citi aici ar spune,da,uite asa m-ai pacalit cu vrajeala asta a ta!Dar tot o iubesc!Si cu toate astea tot ne ciondanim,si ne impungem toata ziua.Si ma simt asuprit!Si nici macar nu sunt sado-maso!

Sa vezi ce zgomot face ca am stat la net!Noapte buna ,copii!
                                Last edited by bbogdan; 26 January 2010, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google