loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acu' a venit de la servici:"Bogdan,hai sus sa vorbim putin!"Sa vezi acuma amor .Adica "A" si "MOR".Voi ce credeati?Reprosuri.Pai n-o sa dau raportu' aici daca si cand pluteste dragostea in aer!Sincer,nici nu cred ca dragostea pluteste.Adica face pluta?Dragostea poate fi in aer doar asa in stil Al-Qaeda!

Comment

• Sunt offtopic dar voiam sa stiti.

Ma foarte bine dispun posturile voastre in asa fel incat m-ati facut sa citesc zilnic . Va urmaresc in continuare !
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Esti off-topic doar daca esti casatorit si neasuprit!

Comment

• Originally posted by Eu4yas View Post
          Sunt offtopic dar voiam sa stiti.

Ma foarte bine dispun posturile voastre in asa fel incat m-ati facut sa citesc zilnic . Va urmaresc in continuare !
          Si pe noi ne binedispun...probabil daia si simtim nevoia sa le impartasim aici...si cu ocazia asta poate mai gasim si tips&tricks-uri care sa ne ajute sa mai driblam unele chestii

Comment

• Sa nu credeti ca va mint;a coborat aici si pana sa intre ea pe usa calculatorul mi-a afisat ceva cum ca IE nu poate gasi pagina!Era ,evident,loganclub!!!E ceva paranormal de-a binelea!

Comment

• bogdane, avem trei variante:
              1. si calculatorului ii e frica de ea...plauzibil
              2. calculatorul a vrut sa te acopere...greu de crezut, pentru ca daca e prins suporta consecintele
              3. ea chiar are puteri supranaturale si atunci ti-a bruiat bucuria de a sta pe aici cand a simtit-o...plauzibil.
              Ratacit in spatiu...

Comment

• Sau eu am fost asa de panicat ca undele mele cerebrale au bruiat computatorul!

Comment

• Gata mai a plecat,si voi v-ati speriat de nu mai intrati pe aici?

Comment

• ...am intrat,m-am uitat,nimeni,am iesit...nu e semn bun,ceva se petrece

Comment

• La mine e pierioada de impaciure, ca sapt trecuta a mai expirat o perioada intre doua certuri, pe motiv de ignorare din cauza calculatorului... Oricum din cate stiu eu ea e cea care imi cere sa ii mai caut cate ceva, sa ma interesez de una alata...etc. Acum, tb imbunata, ca oricum o dau tot o intoarce pe partea ei.
                      Ratacit in spatiu...

Comment

• Originally posted by viorelu View Post
                        ...am intrat,m-am uitat,nimeni,am iesit...nu e semn bun,ceva se petrece
                        se apropie ziua indragostitilor si toti asupritii pregatesc terenul, sa fie iertati

Comment

• @bbogdan-nevasta e la servici,si mai am oleaca pana vine si incepe sa spuna ''iar la net,iar nu faci nimic,bla-bla-bla" Am ras de m-am cocosat I-am citit sotiei-ea nu e foarte interesata de forum-si zice "adica te-ai plans acolo?""nu,zic, e altul, dar in aceeasi situatie.si cam aceleasi vorbe ii spune sotia""Aha, zice ea, vezi ca noi(femeile)avem dreptate?!"
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• ha, acum sa rad si eu! am si eu cotiera ca sa-mi tin ness-ul, cafeaua, zaharul si cartzi de joc in ea, am si folii ca sa nu ma vada amantele, beleaua e ca am masina rosie si culmea, eu am ales-o!, carduri? nici gand...mi-am pus ciulini sau scaieti cum stiu altii ca sa nu mai bag mana in buzunar.
                            lipsa text

Comment

• Originally posted by Gusi View Post
                              @bbogdan-nevasta e la servici,si mai am oleaca pana vine si incepe sa spuna ''iar la net,iar nu faci nimic,bla-bla-bla" Am ras de m-am cocosat I-am citit sotiei-ea nu e foarte interesata de forum-si zice "adica te-ai plans acolo?""nu,zic, e altul, dar in aceeasi situatie.si cam aceleasi vorbe ii spune sotia""Aha, zice ea, vezi ca noi(femeile)avem dreptate?!"
                              Incep sa cred ca suntem casatoriti cu clone ale aceleiasi femei!Considera sotia ta cumva ,participarea ta la forum ca fiind un infantilism?Are cumva e-mailul plin de mesaje gen slide-show-uri dulcege cu flori,peisaje si cuvinte de duh "minunate",trimise de x prietene,unde x tinde spre infinit?Daca da, hai sa le aducem aproape si sa vedem daca e vreo diferenta!
                              ...sau de fapt e aceeasi persoana,eterna Eva nemultumita de produsul achizitionat?Bine ca nu poate returna produsul!!!
                              Last edited by bbogdan; 7 February 2010, 22:32.

Comment

• ...si pe nevastamea de unde o cunosti?...a?
                                As fi curios ce ar scrie nevestele asupritilor intr-un topic numai al lor pe forumul asta
                                Last edited by viorelu; 8 February 2010, 19:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google