Acu' a venit de la servici:"Bogdan,hai sus sa vorbim putin!"Sa vezi acuma amor .Adica "A" si "MOR".Voi ce credeati?Reprosuri.Pai n-o sa dau raportu' aici daca si cand pluteste dragostea in aer!Sincer,nici nu cred ca dragostea pluteste.Adica face pluta?Dragostea poate fi in aer doar asa in stil Al-Qaeda!
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Originally posted by Eu4yas View PostSunt offtopic dar voiam sa stiti.
Ma foarte bine dispun posturile voastre in asa fel incat m-ati facut sa citesc zilnic . Va urmaresc in continuare !
Comment
-
bogdane, avem trei variante:
1. si calculatorului ii e frica de ea...plauzibil
2. calculatorul a vrut sa te acopere...greu de crezut, pentru ca daca e prins suporta consecintele
3. ea chiar are puteri supranaturale si atunci ti-a bruiat bucuria de a sta pe aici cand a simtit-o...plauzibil.
Ratacit in spatiu...
Comment
-
La mine e pierioada de impaciure, ca sapt trecuta a mai expirat o perioada intre doua certuri, pe motiv de ignorare din cauza calculatorului... Oricum din cate stiu eu ea e cea care imi cere sa ii mai caut cate ceva, sa ma interesez de una alata...etc. Acum, tb imbunata, ca oricum o dau tot o intoarce pe partea ei.Ratacit in spatiu...
Comment
-
@bbogdan-nevasta e la servici,si mai am oleaca pana vine si incepe sa spuna ''iar la net,iar nu faci nimic,bla-bla-bla" Am ras de m-am cocosat I-am citit sotiei-ea nu e foarte interesata de forum-si zice "adica te-ai plans acolo?""nu,zic, e altul, dar in aceeasi situatie.si cam aceleasi vorbe ii spune sotia""Aha, zice ea, vezi ca noi(femeile)avem dreptate?!"LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
ha, acum sa rad si eu! am si eu cotiera ca sa-mi tin ness-ul, cafeaua, zaharul si cartzi de joc in ea, am si folii ca sa nu ma vada amantele, beleaua e ca am masina rosie si culmea, eu am ales-o!, carduri? nici gand...mi-am pus ciulini sau scaieti cum stiu altii ca sa nu mai bag mana in buzunar.lipsa text
Comment
-
Originally posted by Gusi View Post@bbogdan-nevasta e la servici,si mai am oleaca pana vine si incepe sa spuna ''iar la net,iar nu faci nimic,bla-bla-bla" Am ras de m-am cocosat I-am citit sotiei-ea nu e foarte interesata de forum-si zice "adica te-ai plans acolo?""nu,zic, e altul, dar in aceeasi situatie.si cam aceleasi vorbe ii spune sotia""Aha, zice ea, vezi ca noi(femeile)avem dreptate?!"
...sau de fapt e aceeasi persoana,eterna Eva nemultumita de produsul achizitionat?Bine ca nu poate returna produsul!!!Last edited by bbogdan; 7 February 2010, 22:32.
Comment
Comment