Eu n-as vrea sa stiu....
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
@bbogdan- Din pacate ea nu prea e prietena cu PC-ul,nici cu emailul,mess-ul nici atat, asa ca din partea asta nici o asemanare. Doar ca sunt fetele lui tanti Eva
@D-FENS- De ce? Consoarta nu citeste pe aici?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Ca sa posteze ceva urat,nu prea e in firea lor,chiar daca ar fi incognito asa.Dar eu raman la parerea mea ca adevaratii asupriti nu calca pe aici,nici nu au auzit de locul asta si nici nu vor auzi!Aici suntem cativa mistocari batrani care mai exageram uneori,adica 90%,ca sa ne dam loviti si sa ne amuzam,dar sigur nu sunt aici adevaratele victime!
Comment
-
Adevarat cam zici...asupritii adevarati nu au timp de asa ceva,poate nici voie la PC...cocosati fiind de asuprire.Ar trebui sa facem o petitie online (ca e la moda) sa se faca o lege pentru ai ajuta si pe ei
Se pare ca asuprirea e mai buna decat munca(daca poti alege) .Spre exemplu eu dupa 3 luni de stat acasa(platit bineinteles...o situatie de compromis la serviciu) am muncit 8 zile,iar de luni mi-am tras un binemeritat concediu de odihna de 3 saptamani...ca vorba aia de asuprire te mai fofilezi,dar de munca...mai greu
Comment
-
Ionut-e mai e cineva langa tine cand scrii aici?...prea scrii serios
Vizavi de postat aici...eu cred ca vrei sa iti faci debutul de asuprit,dar nu stii cum...nu trebuie sa te feresti de noi...spune ce si cum,si poate gasesti si ceva sfaturi
P.S...vii maine la Bemo?
Comment
-
Ionutu e tare cu ceea ce se cuvine si ce nu.Femeile au si ele defectele lor si noi le avem pe ale noastre.Nu e o virtute ca ne amuzam pe seama defectelor mai mici sau mai mari,generale sau particulare ale jumatatilor noastre.Dar nu e nici atentat cu bomba.
In general,femeile sunt cam extraterestre asa cu logica,si de aici tot felul de conflicte.Arma lor ramane gura,si nu e de ignorat.Daca cineva poate sa-mi spuna cate puncte de adapost pentru barbatii terorizati de femei exista,ii dau o bere.Daca nu ii dau un raspuns:nici unul.Exista badarani care isi rup sotiile,exista vaci care isi terorizeaza psihic sotii.Cu tot respectul,cred ca nu a ajuns aici vreun exemplar din aceste doua categorii.Aici mai glumim putin,de multe ori cu nevestele alaturi.Eu ii povestesc nevestei ce mai scrie pe aici si uneori crede,alteori se amuza,de cele mai multe ori i se par lucruri copilaresti.Nu divortam,nu ne omoram,nu jignim.Vorba unuia,e alternativa la sectiunea de bancuri!
O masura dura se pare ca a fost aplicata Dyei,care nu a mai calcat pe aici.Sa speram ca nu din cauza noastra.
D-fens-nu stii ca sunt un clasic in viata?!
Comment
Comment