Multa sanatate ,Dya!
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
Azi cica e martisoru'.O traditie care mie mi se pare chicioasa si necrestina.Pentru ca a mea draguta e topita dupa tampenii de-astea i-am dat un trandafir sambata cu ocazia zilei cand trebuie platita rata la masina si i-am declarat din inima si fara ironie ca o iubesc,dar martisor nu vede de la mine.
Cu ocazia zilei de marti 2 martie declar solemn tuturor femeilor de pe aici ca le stimez si le doresc multa credinta si sanatate.
In "sarbatoarea"1 martie ...nu pot exprima ce as face.Ca si in sfantul mamii lor valentin sau dracobete care nu sunt decat preluari ale unor manifestari grotesti.
Comment
-
-
hehe, ma asteapta vremuri unde rabdarea mea va fi pusa la incercare...vin mostenitorii si pana atunci o sa am de indeplinit dorinte si limitat dorinte personale. de fapt si pana atunci si dupa, numai ca se schimba putin beneficiariiLast edited by tzopescu; 7 March 2010, 22:20.Ratacit in spatiu...
Comment
-
@tzopescu- sa-ti traiasca bebelul si mamica sa aiba parte de o nastere usoara...sa ai grija de amandoi ca de tu esti barbatul in familiesi tatic pe deasupra
@mikebike72- mercic de urari si la multi ani si asupritoarei tale!
@bbogdan-te bagi tu repede...asa m-a facut pe mine mamicuta mea diva..te roade invidia ca tu nu poti fi mai diva decat mine??
Comment
Comment