da so iei si pe ea si pe copil si sa faceti un sejur in bucuresti impreuna cu o croaziera in siab...
loganisti asupriti de consoarte
Collapse
X
-
vorba lu' sonykel: "da domne acest caz e foooarte dificil..."
deci nu sint singurul cu problema SIAB. si tu chiar ai avantaj! avantaj fata de mine de vreo 700km dus/intors.
ce bine e sa nu ma simt singurul asuprit pe acest forum :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Nu stiu la mine-i inca ceata ,asa, dar s-ar putea sa iasa soarele. Oricum mai trebuie sa discut , sa ma "gudur" , pe tema asta. Gaseste ea o sumedenie de motive , care sa ma infraneze din elanul meu. Off, si ce mult as dori sa merg si eu sa vad masinuteee !
L.E.- Cristi , la voi fara sa va cuplati mai multi la o masina, nu este avantajos., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Originally posted by FLORYNCristi in ceea ce priveste SIAB-ul, am impresia ca nevastamea si sotia ta sunt surori, sau cel mult verisoare,Mdea...crezi ca numa' ele...toate is neamuri, rude....ca toate's la fel...
Trebe sa te...oricum trebe actionat cu tact...
...
Comment
-
Originally posted by crististreuleavorba lu' sonykel: "da domne acest caz e foooarte dificil..."
deci nu sint singurul cu problema SIAB. si tu chiar ai avantaj! avantaj fata de mine de vreo 700km dus/intors.
ce bine e sa nu ma simt singurul asuprit pe acest forum :d
Da' baietii din Bucuresti...aaa...ce avantaj...desi sunt nevestele in stare sa le gaseasaca vreo trebusoara - ce nu suporta amanare - de facut...
Comment
-
crististreulea esti tare!) poza e meseriasha
eu zic ca ma-nteleg bine cu a mea consoarta si de cele ma imulte ori picam de acord.bineinteles ca mai exista si discutii ca-n orice casnicie,dar la mashini nu permit!!!
de ala mic al meu ce sa zic,e innebunit dupa masini,i-am carat pe amandoi la targul de tuning care a fost asta primavara la bucuresti ,unde are loc acum siab-ul.ceilalti,va rog nu mai radeti ca e boala care se ia,nici nu sti cad te-ncaleca
.MULTA BAFTA!!!
Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
Comment