loganisti asupriti de consoarte

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @martongrigore - tu ce zici 500 lei
    @duracell16 - am sa incerc de toate
    sigpic #

Comment

• Chiar nu va inteleg.Eu cand m-am insurat aveam burta si chelie[mai mica decat cea de acum].La mine e simplu,m-ai luat,obisnuieste-te cu mine.Esti pe numele meu,suporta-ma.

Comment

• sa te citez, kelule!

"Da, draga! Ai dreptate!"

si mai zici ca esti cocos...
        Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comment

• Originally posted by KELBURTOS View Post
          Chiar nu va inteleg.Eu cand m-am insurat aveam burta si chelie[mai mica decat cea de acum].La mine e simplu,m-ai luat,obisnuieste-te cu mine.Esti pe numele meu,suporta-ma.
          pai vreau sa castig pariul si sa-mi schimb fetele de usi de ph2
          sigpic #

Comment

• deci topicu asta e prea tare
            am ras cu lacrimi

Comment

• Originally posted by adimrv View Post
              pai vreau sa castig pariul si sa-mi schimb fetele de usi de ph2
              Adi,un sfat prietenesc,pune piciorul in prag.Mare grija sa nu inchida usa,o sa te doara.

Comment

• La mine sotia s-a obisnuit cu micile "porcarii" pentru masina(surprinzator as zice),nu mai zice nimic,oricum vorbea cu peretii.
                Cateodata mai zice "asta parca nu o aveai pe masina" bineinteles fiind off topic ,chestia respectiva de cele mai multe ori fiind una stock.

Comment

• @AB4 nu cred ca ai zis pretul corect pentru modificarile aduse
                  sigpic #

Comment

• e uite ca traiesc.
                    daca citeati mai pe la inceputuri, mi-am retras cuvintele, nu ma consider deloc asuprit.
                    ba chiar pot spune ca sunt unul dintre cei mai fericiti barbati alaturi de asupritoare.
                    asta prin comparatie cu cei care s-au plans si ei pe aici, vai ... lor de asupriti.
                    in plus, diversi useri cum ar fi Mona, a citit si ea acest topic. ati inteles, da?
                    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                      e uite ca traiesc.
                      daca citeati mai pe la inceputuri, mi-am retras cuvintele, nu ma consider deloc asuprit.
                      ba chiar pot spune ca sunt unul dintre cei mai fericiti barbati alaturi de asupritoare.
                      asta prin comparatie cu cei care s-au plans si ei pe aici, vai ... lor de asupriti.
                      in plus, diversi useri cum ar fi Mona, a citit si ea acest topic. ati inteles, da?
                      Fericitule!Ne bucuram pentru tine...si speram sa scapi usor Atunci sa ne spui daca mai traiesti...

Comment

• Ce bine e sa fi asupritoare si sa nu fie nevoie sa vorbesti codat atunci cand nu poti sa te abtii

P.S:sper sa primesti mancare calda in urmatoarea luna

Comment

• eu spre binele lui streulea sper sa primeasca mancare care incape prin pai , ca altfel moare de foame...

sigpic

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                            e uite ca traiesc.
                            @mona = asupritoare @crististreulea , e normal sa-ti retragi anumita cuvinte cand e sucitorul la nivelul capului
                            sigpic #

Comment

• Am vazut un film odata in care la un moment dat apare unul intr-o singura scena si spune ceva,si replica aia si personajul acela erau cheia intregului film.Oare de ce m-am gandit la asta acum,dupa replica lui Streulea?
                              Oricum,Domnule Streulea,tin sa-ti multumesc personal pentru ideea acestui thread,cred ca e cel mai amuzant din tot forumul,ba nu,de pe toate forumurile,asa ceva nu exista,fapte reale,viata bate filmul,tot ce vrei aici,la loganistii asupriti!Nu cred ca a citit cineva ce e pe aici si sa nu faca o burta de ras.Si ultima ta postare e asa de ...e de oscaru'loganistilor!

Comment

• cred ca pierd pariul dar mai am 14 zile
                                sigpic #

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google