Ford Recheama In Service

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ford Recheama In Service

Fiesta, Focus si Focus C-Max trebuiesc rechemate in service

Compania Ford a initiat o actiune de rechemare pentru 15.640 de automobile Fiesta, Focus si Focus C-Max echipate cu motorul 1,6 i Duratorq TDCI din cauza unor probleme la conductele de combustibil.

Afectate sunt automobilele fabricate in perioada:

Fiesta: 19.07.2004 – 05.01.2005

Focus: 29.07.2004 – 22.02.2005

Focus C-Max: 14.07.2004 – 14.01.2005

Dupa cum a declarat un reprezentant al Ford Austria clubului austriac ÖAMTC, conductele de carburant nu au fost montate conform specificatiilor. Datorita acestei anomalii combustibilul poate sa tasneasca prin crapaturile care se formeaza in aceste conducte. Interventia gratuita consta in inlocuirea conductelor de retur ale sistemului de alimentare. Pentru a preintampina plata unor daune masive, multe societati de asigurare au anunta in paralel cu Ford aceasta defectiune invitand clientii lor la remedierea defectiunilor in atelierele Ford. Oare au fost anuntati si posesorii de astfel de automobile in Romania?
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Inca o dovada ca nu numai Dacia are astfel de actiuni...
    Ce vor face proprietarii de Ford care au luat masinile sh...pe ei cine ii mai anunta?

Comment

imi scapa mie ceva sau chiar suntem in 2009? sau stirea e de acu 3 ani? le-a luat lu astia de la ford 3-4 ani sa descopere "anomalia" si sa recheme masinile in service abia acum?

Comment

Stirea e cat se poate de recenta
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

La ei nu mai fac proprietarii circ din cauza asta?
          E vorba de conducte de combustibil...la Dacia era doar tabla si ati vazut ce a iesit...

Comment

da tweety...dar oamenii au ce au cu dacia, nu motivul pentru care a fost chemat in service lotul cu probleme la cric(daca retin bine). de ford nu se leaga nimeni, sau cel putin nu face nimeni scandal asa mare cum a iesit la dacia in 2004 sau 2005 cand a fost roblema minora, pe langa ce e acuma la ford.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

au ce au cu DACIA ptr ca e masina romaneasca sint destule masini straine mai proaste decit DACIA dar sint facute afara deci sint mai bune

Comment

stati linistiti, toyota recheama cateva milioane de masini produse incepand cu 2005... mai acum cateva zile au anuntat...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sa spuna si asta la stiri, la fel cum a facut cu dacia. sa fie stirea exact cum a fost in 2004 sau 2005 cu dacia, doar sa schimbe in toyota. altfel nu e fair play.

uitandu-ma pe google am gasit ca peugeot a chemat in 2007 240000 de unitati model 307 pentru verificare sistem abs si control al stabilitatii...imi place ca la dacia s-a facut mare stire cu cricul. am mai gasit stiri si de la bmw care chemase in service 29250 unitati, mercedes benz 3 modele, Volkswagen 477.000 de unitati in Brazilia, Chrysler, iar toyota a retras in 2005-2006 de pe piata 1,27 milioane datorita raportarii unor defectiuni tehnice cauzate de o problema de design, inregistrate la unele dintre modelele comercializate. Masura acopera peste 17 modele de masini, inclusiv celebrele modele Corolla sedan si Vitz compact. ...deci
                  Last edited by B 83 RMJ; 4 February 2009, 13:20.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

si loganurile au fost chemate si pt probl de rugina. desi aceste chemari s-au facut "pe sub mana" cei cu loganuri din 2005 sa fiti siguri ca aveti rugina in partea din spate (aripile spate) dar se poate observa doar pe interior daca dai la o parte mocheta de pe oala si scoti o protectie de cauciuc.probati o sa fiti uimiti

eu am fost cu loganu lu tata si mi-au decapat au revopsit au retusat dar in 3 ani va aparea din nor asa mi-au zis pt ca loganurile din 2005 nu sunt galvanizate pe spate.
                    fara

Comment

Lasa ca si hyundai chema in service masini, sub pretextul de "service clinic", fara a specifica motivul.
                      Si cand colo, schimbau cutia de directie si amortizoare spate.
                      Asta acum un an.
                      LE: si za zuper car BMW a chemat peste 200 000 de masini in america de nord.
                      Last edited by Cezar; 4 February 2009, 13:22.

Comment

Asta e diferenţa între firmele străine care se respectă şi dacia, pe când ăia îşi recunosc greşeala şi le recheamă în service pt verificare, românaşii lucrează pe sistemul marfa vândută banii luaţi sănătate şi la gară e treaba propritarului mai departe...

Comment

Eu ce mama zmeilor am aratat mai sus? Ca HYUNDAI cheama masini pt "service clinic" nespecificand problema de fapt....
                          Se respecta nu?
                          Si toyota, bmw ce cheama masini fabricate in urma cu 5 ani...tot se respecta asa-i?

Comment

Pe mine m-au cheamt cei de la Dacia. Se pare ca din greseala motoarele de 1.6 MPI au doar 90 de CP si ma cheama sa-l faca de 200 de CP.
                            On topic: grav este ca unele dintre firmele mari (GM) au facut niste studii si au ajuns la concluzia ca este mai rentabil sa despagubeasca familiile celor morti in accidente decat sa recheme masinile in service.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Stai putin Cristi ca asta a fost acum multi ani , nu in 2008-2009 . Nu exista producator sa nu cheme masini inapoi ( Volvo pt probleme la pivoti , Mertanul pt ceva la frane parca ) . Nu este de ras pt un producator ci de laudat . Voi ce ati prefera sa fiti chemati pt remediere sau sa fiti lasati in plata Domnului ?

Apropo , Cristi , ai auzit de promotia cu 200 cp pe roata ?
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google