da...si iti face capu` girofar
Montare Stroboscoape In Faruri/proiectoare
Collapse
X
-
@sinx: daca tot le-ai comandat si vrei sa le montezi, cel mai bine ar fi sa le pui in proiectoarele de ceata, in locul becurilor, in felul asta ramai si cu farul intreg;
sau le poti pune in locul becurilor de pozitie, daca ai ph.2, dar nu vei mai avea pozitie pe fata.
alegerea e doar a ta.
...si cioncidenta: si eu astept sa-mi ajunga coletul cu stroboscoapele pe care le-am comandat, din poza pe care ai pus-o cred ca avem acelasi model, cumparat din acelasi loc.Last edited by moses; 4 February 2009, 16:07.a good plan today is better than a perfect plan tomorrow
Comment
-
El si-a pus,ii dai un pm si il intrebi. liculicu
sigpic
!
Comment
-
Comment
-
Pai in regulament scrie ca nu ai voie sa montezi alte dispozitive de iluminare pe masina in afara de cele omologate,plus ca pe timp de noapte si chiar si ziua aceste stroboscoape deranjeaza ceilalti participanti la trafic cand sunt folosite abuziv si nu numai.sigpic
!
Comment
-
wow... ce de raspunsuri... pai sa va zic de ce le-am luat... pentru simplul motiv ca imi plac. Am vazut la un prieten pe un cielo si erau absolut minunate! O sa le folosesc atunci cand e cazul... nu in mod abuziv... spunea aici cineva ca de ce nu mi-am luat blituri? pentru simplul fapt ca stroboscoapele astea costa 40 de roni;) plus ca un blitz nu sta aprins mai mult de 3-4 secunde ca se arde.
Cat despre cauciucul montat peste el o sa il scot... el are mai multe culori... rosu albastru galben si cel alb...
Originally posted by vdmihai View PostPai in regulament scrie ca nu ai voie sa montezi alte dispozitive de iluminare pe masina in afara de cele omologate,plus ca pe timp de noapte si chiar si ziua aceste stroboscoape deranjeaza ceilalti participanti la trafic cand sunt folosite abuziv si nu numai.
Originally posted by Cezar View PostStiti ca veti fi pusi sub urmarire penala, daca va prinde nenea militianul, nu?
Sfatul meu este sa nu puneti asa ceva pe masina.
Originally posted by alindrgn View Postda. mai bine le folosesti in garaj. nu stiu de ce le-ai luat, sincer mai bune blitzurile, si mai ieftine..nu ca n-ar fi si ele ilegale...dar daca tot vroiai ceva aparte
ma rog..gusturile sunt gusturisigpic
Comment
Comment