Poliţia Vrea Să Interzică Detectoarele De Radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu cred ca ar face un lucru bun cu interzicerea detectoarelor.Poate se mai potolesc "cocalarii'' cu Bmw-uri de 20 de ani cu nr de Bulgaria si mai nou cei cu volan pe dreapta si palarii si mustati gen ""State Potcovaru''

Comment

Originally posted by spanu View Post
      eu de cand am detector alerg ca nebunul. nu sunt de acord cu interzicearea detectoarelor.
      daca cel din fata ta iti observa intentia si te lasa, de ce sa nu-l depasesti si pe linie continua?daca unu vrea sa mearga cu 200 poate sa mearga, dar trebuie ca ceilalti sa inteleaga ca se grabeste si sa il lase. nu sa patesti ce am patit eu aseara cand ma grabeam si unu mergea pe mijlocul drumului cu 50 in afara localitatii.si era coada in spatele lui.

p.s. drumurile sunt de vina pentru accidente. raportat la nr de masini care merg pe autostrada, fata de cele care merg pe valea oltului; si raportand nr de accidente comise pe ambele sectoare de drum, ajungem laconcluzia ca daca am avea autostrazi am reduce cu 50% nr de accidente.
      "prietene" ai spus totul despre tine si cum gandesti. daca ar fi dupa tine ar trebui sa scoata toate indicatoarele si limitarile de viteza de pe drumuri si sa revenim la anii 20 cand se circula la mica intelegere.Cred ca tatal tau (care te-a invatat soferia) nu ar fi foarte mandru sa citeasca ce ai scris.
      Despre politisti ce sa mai spunem........nu urmaresc ei reducerea numarului accidentelor,iar detectoarele sunt utile in anumite cazuri.Daca se vor interzice le vom folosi ca inainte-pe sustache.Nu sunt un impatimit al vitezei dar pe anumite drumuri nu poti sa mergi cu 50 la ora.
      GILL 3*

Comment

Ca un efect al interzicerii detectoarelor va fi si disparitia "veiozarilor", ceea ce e un lucru bun.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si eu sunt pentru interzicerea detectoarelor - chiar daca ma injura unii. Se mai reduc accidentele de circulatie care au cauza "neadaptarea vitezei la conditiile de mediu si trafic", si sa ii lase si fara carnet pe cei prinsi cu mata-n sac, poate asa o sa se mai potoleasca teribilistii (si cei care calca linia continua - aviz lui spanu care la varsta lui probabil nu e casatorit si nu are copii). Semnele alea de limitare de viteza sau depasire interzisa nu sunt puse dea-n moaca pe drum.
          E parerea mea, nu vreau sa starnesc alte discutii in contradictoriu.

Comment

Dec,i pana la urma se disting cateva concluzii clare. Aprobam intr-o masura sau alta interzicerea detectoarelor radar dar nici nu le dam jos de pe masini. Lupta cu organele .........continua. SI intr-adevar cred ca se vor lasa militienii de procedeul ,, veioza ". Nu mai au niciun interes, probabil. Vor fi destui dintre noi care chiar nu-si vor mai folosi detectoarele. Eu unul nu am cum sa nu-l las pe masina. Si nu sunt un vitezoman. Mai bine pregatit decat nepregatit. Se intampla odata sa ai un timp limita de a ajunge intr-un loc, de exemplu. Atunci ajuta sa fii pregatit.

Comment

ca sa eliminam orice confuzie, un detector de radar cu functie vg2 activata nu va fi detectat de radarele politiei. radarele "lor" pot prinde frecventa locala a voblerului din detectorul de radar, deci emite si detectorul "ceva". nu e chiar usa de biserica nici el pe scurt, ori circulati cu vg2-ul activat, ori platiti...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mda si pe cat puneti pariu ca dupa ce cativa "smacheri" iau amenda ca au detector or sa initieze alde tacsu o initiativa legislativa prin care detectoarele sa devina iar legale.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sunt curios cati din cei care sunt de acord cu scoaterea detect de radar din legalitate, au in dotare detector de radar...

Seba, deci in anumite imprejurari ar fi totusi detectabil si detect de radar...

Comment

Eu n-am detector si nici nu sunt de acord cu scoaterea detectoarelor in afara legii. Ce e asta? 2 ani o lege si dupa alti 2 ani iar o schimbam si tot asa?E jalnic. Detectoarele nu sunt motiv serios de luat in calcul cand vine vorba de accidentele de pe sosele...si inaintea legalizarii detectoarelor tot tara cu cea mai mare rata de mortalitate in accidente rutiere eram asa ca....
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

@Cristi_LCD:
                      Daca tac-su are putere sa influenteze un act normativ, ala nu se mai complica. Cand trece el cu 150 la ora, politistul si radarul se uita in alta parte...
                      Legea e facuta pentru oameni ca mine, ca tine si ceilalti colegi forumisti.
                      Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by Octavian___30 View Post
                        ...
                        Seba, deci in anumite imprejurari ar fi totusi detectabil si detect de radar...
                        in orice imprejurare ; depinde de cat de "destept" e radarul politiei...faptul cacradarele vechi nu au functie de detectie a detectorului, nu inseamna ca nu se poate.

cat despre legea aia ce se schimba bianual, eu as propune sa faca asa cum era in vremea comunistilor sambetele cand se cirula ba nr pare, ba nr impare. sa faca detectoarele legale in saptamanile pare ale anului...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ha ha , auzi cu nr. pare , sau impare. Mai bine le face pe culori: azi albele, maine cele rosi, s.a.m.d. Sa vezi ce pustiu va fi prin orase.

Nu am avut, nu am , si nu voi avea niciodata antiradar. Nu am nevoie de asa ceva, sunt cuminte in trafic .
                          , sunt cu ochii pe voi !
                          :thumbsup:

Comment

@TopCat ba se complica ca se plictiseste de dat telefoane si spagi. Plus ca poate avea ghinionu sa o ia in freza printr-un alt judet.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Fi cuminte...se rezolva si in alte judete.
                              ''Buey! Tu nu stii cine sunt?? Stai sa sun un procuror'' sau ''stai sa-l sun pe nasu'' si-ti spun eu ca se rezolva si in alt judet, e mare ''increngatura'' , se ''ajuta'' reciproc.

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                                Eu n-am detector si nici nu sunt de acord cu scoaterea detectoarelor in afara legii. Ce e asta? 2 ani o lege si dupa alti 2 ani iar o schimbam si tot asa?E jalnic. Detectoarele nu sunt motiv serios de luat in calcul cand vine vorba de accidentele de pe sosele...si inaintea legalizarii detectoarelor tot tara cu cea mai mare rata de mortalitate in accidente rutiere eram asa ca....
                                Perfect adevarat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google