golane..vezi sa nu-i tunezi masina instructoruluui ))
Unde Fac Scoala De Soferi?
Collapse
X
-
eu mai am pana vineri inclusiv orasul si gata. saptamana viitoare cred ca am primul examen la politie, pe care trag sperante sa il iau la sala, testele care le-am facut pe calculator(simulator test politie) am facut un test cu 22 puncte, doua cu 23 si unul cu 24, iar respins am fost de vreo 6-8 ori. important e ca cele care le-am 'promovat', le-am luat din prima cand am ajuns la sala. adica nu l-am picat pe primul, si l-am luat pe al doilea. sper sa am norocul asta si la politie, sa il iau din prima si pe urma sa ma concentrez la traficDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
am vazut acuma la tv
am reusit sa mi-o rezolv cu pretestarea. l-am fraierit oleaca pe ala de acolo de la birou. deci maine imi incheie carnetul elevului de la traseu si luni am dosarulD. cred ca am examen saptamana viitoare la sala...inca nu stiuLast edited by B 83 RMJ; 12 March 2009, 20:46.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment