Deobicei pe Vacaresti se pune radar si ziua, asa ca noaptea era de asteptat sa fie.
Poveste De Seara...
Collapse
X
-
-
Originally posted by Pacco View Post@alexyno:nu fi suparat,imi pare rau de ce ai patit dar stii tu ca reclama de la mastercard:benzina in plus consumata 30 de lei,permis luat,amenda 270 de lei,placerea de ai da cox NEPRETUITA.Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
@vitriol: Asta era si intentia mea cu povestea...
@pacco: De ce sa fiu suparat...Life goes on, mai dau jos din burta, mai fac si eu putina miscare...ca de cand am pus fundul pe scaunul soferului, am adaugat vreo 15 kile...
offtopic: are careva un scuter eftin? pana ies din criza? (si inchiriez)e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Voi astia care o faceti pe "luchii" moralisti, daca a-ti circula seara tarziu (dupa 22) sau noaptea in Bucale, cu siguranta a-ti vedea ca 90% +1 circula cu minim 70Km/h cand prind o linie...asa ca lasati-o jos, i-a dat putin omu' in goarna (ce-i drept, tre' s-o urci bine in ture ca sa prinzi 140 cu lgn, chiar si 1.6 pe linia aia de Vacaresti).
Vreau sa-l vad eu pe ala care merge 50 pe ceas noaptea pe aliniamente de-astea lungi si in zone periferice gen vitan, vacaresti, etc....doar daca e baut poate sau se simte cumva in "ilegalitate".
Voi astia care o faceti pe "luchii" moralisti, daca a-ti circula seara tarziu (dupa 22) sau noaptea in Bucale, cu siguranta a-ti vedea ca 90% +1 circula cu minim 70Km/h cand prind o linie...asa ca lasati-o jos, i-a dat putin omu' in goarna (ce-i drept, tre' s-o urci bine in ture ca sa prinzi 140 cu lgn, chiar si 1.6 pe linia aia de Vacaresti).
Vreau sa-l vad eu pe ala care merge 50 pe ceas noaptea pe aliniamente de-astea lungi si in zone periferice gen vitan, vacaresti, etc....doar daca e baut poate sau se simte cumva in "ilegalitate".
Comment
-
Pai cred ca ala te-a luat dupa zgomotul motorului , mai ales daca ziceai ca doar ce-i dadusei a4a,
Asa-i domle, dupa razboi multi viteji se arata, si mai ales deastia care se dau cu pumnul in piept ca respecta regulile de circulatie, batandu-le obrazul altora . Poate in casa la TV, dar in trafic ..... nimeni nu-i ingeras ., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Ma lasa rece unii care comenteaza ca a mers prea tare si au postat alta data cum au mers ei cu viteza peste cea maxima a masinii sau cum fac ei "liniute"...
Comment
-
Intotdeaua vor exista diversi care-si vor expune pareri de genu' : bine ti-au facut / eu ti-as fi anulat permisu', si tot felu' de aberatii de tipu' asta.
Un singur cuvant ii caracterizeaza pe respectivii: IPOCRITI! (no offence ptr. cine se simte)
Comment
-
este o tara libera si toti isi pot spune parerea asa cum vor...
eu tot caut scuter
app. am gasit un Linhai 50 QT la 250 epuroi....o merita? cica are schimbati segmentii si are 5000 km. La rashnitze nu ma pricep deloc....e-mail: office@stickere.info
Comment
-
pai...ma oftic si eu ca m-au prins, dar...c'est la vie. ms ms, sa fie.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
asa iti trebuie dac nu ai nr de telefon a lu' muma paduri si te iei la trinta cu zmeu , nu puteai sa scoti o sabie sau dou,trei ti le confisca zmeu si scapai cu bucatica de plastic neluata
ca pa mine ma invata din batrini linga talon sa tin o poza doua cu ilenu cosinzenu si ca sa scapi de autograf dai o poza doua trei depinde cite buzdugane are zmeubaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
Comment