If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si mie mi s-a intamplat sa cer de 8 crispy si sa primesc vreo 12...acum imi dau seama ca probabil erau de ziua trecuta sau mai stiu eu ce...
Mie mi-a spus un amic de Mc' D ca lucrase acolo,nu mi-a recomandat nimic sa mananc...a zis ca cel mai sanatos de acolo e nu stiu ce salata :| "in afara de aia nimic , absolut nimic sa nu mananc" am incheiat citatul...
Clar o sa ma las de "Fals-Food" ca nu e de bine deloc.
P.S. Eu am stat acum vreun an langa shaormeria aia din Bucuresti/Dristor...se credea ca este cea mai buna shaorma din toata capitala.
ca unul care nu a calcat in viata lui prin KFC MCD si alte asfel de locuri ale pierzaniei culinare nici nu ma mira asfel de povestiri ,
cind bucatar iti este un pusti cu 2 luni de experienta in ale gatitului nu inteleg de ce va asteptati la mai mult,
normal intro bucatarie normala doar ca sa incepi sa faci sosurile si salatele ar trebui sa ai minim 1 an de spalat vase si curatat legume
cind stateam in UK singurele fastfoduri in care mincam erau cele in care mincare era pregatita in fata ta de cel care vindea , curat si la vedere
dap din pacate cam toate f...k foodurile din roamnia ofera cam acelasi lucru pe care la mentionat si colegul nostru... dar cand esthi pe fuga si trebe ceva de macare repede nu mai stai sa gandeshti cum e preparata...dai banu manci pe fuga si dai sa pleci....a 2-a zi fugutza la doctor
Chiar daca ar fi preparata in conditii optime acea mancare este atentat biologic la propriu, apoi ma indoiesc ca un absolvent de studii medii si superioare ar lucra intr-un loc ca ala si pe un salariu de nimic raportat la mediul la care se munceste
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
O intrebare. Cum se numeste, ce tocmai ai facut, florin75david ? Ma tot gandesc ....
Ce am facut?
Un topic care ma intereseaza. Sunt fan Fast FOOD mananc si la MC si la KFC si vroiam sa stiu care-i treaba si adevarul. Poate careva dintre noi stie cum sta treaba. Nu lucrez si nu am lucrat pentru nici un alt brand din RO.
Te multumeste explicatia mea? ;)
Eu cred ce spune @florin75david. Am si eu prieteni care lucreaza la Ruby Tuesday, La Mama si tot asa fac si aia acolo. Ce mi-au povestit ca fac pe la bucatarie, nu imi vine sa cred. Prefer sa ma abtin, decat sa va fac sa nu mai mancati in oras Aveti grija unde mancati, mai bine beti un suc si atat
sititi la ce ma gandesc eu? acum vreo 10, 12 ani, cand au aparut la noi fast-foodurile, mai ales cele din piete, cu conditii la limita insalubrului, cu totul la vedere, poporul tot manca, si pana acum nici unul nu s-a imbolnavit de cine stie ce boala de stomac, intestine si altele...
Eu mananc de la Mc, KFC, Springtime, Gregory's, Everest, "Bombe" de piata, Shaormerii de la colt de strada, care folosesc probabil carne de la cainii comunitari...si nu am nici pe dracu, la fel mai cunosc o gramada de oameni care nu s-au imbolnavit inca fizic, psihic nu pun ramasag.
Va dati seama ca daca am sta sa ne gandim cum se face aia si aia, am muri de foame, si am ajunge ca in bancurile cu somalezi, sau ca in reclamele de la altex...
Nu stiu, poate eu am fost crescut altfel, dar...mai tineti minte cand au aparut primele dozatoare de suc la noi? cele cu moneda si un singur pahar de sticla, care se spala de fiecare data la jet de apa? si atunci nu se plangea nimeni....
Hai ca acum am stricat rostul topicului...recunosc...daca gresesc, imi asum responsabilitatea....
Chiar daca ar fi preparata in conditii optime acea mancare este atentat biologic la propriu, apoi ma indoiesc ca un absolvent de studii medii si superioare ar lucra intr-un loc ca ala si pe un salariu de nimic raportat la mediul la care se munceste
tin sa te contrazic...am avut cativa colegi de la facultate care lucrau la kfc si la mc, tocmai ptr programul cat de cat flexibil pe care il puteau avea...sa munceasca si sa invete. Salariul era intradevar mic...dar se descurau
Last edited by alexyno; 15 February 2009, 04:34.
Reason: Automerged Doublepost
Ieri am mancat la KFC din Carre4 Constanta.
Am inceput sa ma uit dupa cum sunt aranjate bucatele de carne, cum se misca pe acolo lumea, unghii, gesturi, fetze ... cred ca o luam razna.
Se poate sa fie si un proces prin care se vrea denigrarea KFC.
Naspa este ca suntemi fani, la familia mea ma refer, si nu avem ce face.
Chiar daca ar fi preparata in conditii optime acea mancare este atentat biologic la propriu, ...
Aici ai dreptate, dar ce nu e atentat biologic in ziua de azi? Poate ne povesteate cineva cum si din ce se fac preparatele din carne (gen parizer, sunca, "cremvusti") sau conserve (pateu vegetal din "ficat"), iaurturile ori branzeturile (cica cascaval vegetal!!) sau ce cultiva taranul roman azi in gradina... rosii fara gust de rosie cu care sa poata sta pe piata o luna fara sa se inmoaie, ardei care nu mai aduc a ardei, cartofi care nu se mai fierb cum trebuie (toate sub egida: noi avem doar produse ecologice-cumparati cu/pe incredere).
Cata dreptate ai @alexyno "Va dati seama ca daca am sta sa ne gandim cum se face aia si aia, am muri de foame, si am ajunge ca in bancurile cu somalezi, sau ca in reclamele de la altex..." Poate ca nu vom muri de foame dar nici de batranete nu cred!
@alexyno : Si eu am avut colegi de facultate care lucrau la MacD dar m-am referit la cei care mai si termina studiile alea, adica licentiati (nu ca ar conta asta dar ca fapt divers) plus ca mai mari sunt sansele sa mananci ceva sanatos la o bomba de taraba decat intr-un loc care arata frumos si "pare" ok dar cu mancaruri procesate si chimicale la greu
@sorinj: Da, cam peste tot situatia e jalnica chiar daca e mancarea ambalata de-ti ia ochii si putem observa toti cum mancarea naturala devine tot mai rara iar in conditiile astea cu siguranta nu murim de batranete si uite asa ajungem sa ne facem abonamente la sali de fitness si fel de fel de trucuri sa "scapam de kilogramele in plus" (este un trend la ora actuala) si apoi complicatiile care apar de aici...ma refer la sanatate.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment